"ЯНУАРСКИ весели деца радват се на пролетта!" (13)

• 27 129
  • 741
  •   1
Отговори
# 345
 Вземете да спретнете една срешичка в пловдив тая седмица, че и аз да видя агентката че току виж си заминала Sad Току виж съм успяла да навия и сенедра,тони и мила да дойдат;)

# 346
Вземете да спретнете една срешичка в пловдив тая седмица, че и аз да видя агентката че току виж си заминала Sad Току виж съм успяла да навия и сенедра,тони и мила да дойдат;)
Аз нямам нужда от навиване-кат пружинка съм  Peace

# 347
Добро утро!
Бебеш няма да искам много да ме навивате newsm03

# 348
Спам не спам, другата седмица ще го обявим пикника и по телевизията ако трябва та да дойдат всички! Беше много готино!
 newsm10,  защото и аз не следя другата тема...и изобщо не съм разбрала... Sad
 Мила, много свежо   bouquet
 Хубав ден!

# 349
  • Велико Търново
Добро утро!

# 350
  • Велико Търново

Щом се събудя,
веднага
правя си утринен тест.
Имам ли ново
желание,
значи съм жива и днес.

Срещна ли верен
приятел,
детска усмивка и смях,
дам ли любов
и утеха,
вечер отчитам „Живях“.

Уххх! Много хубаво това!

# 351
Добро утро. То колко е добро с това скапано време не знам, нооо.
Антоанета и мен ме болят колената, сега по-малко от преди. Не знаех че е от кърменето. Тази инфо ми дойде успокояващо, бях решила, че съм се повредила  Mr. Green
Вчера дадох пюре ябълка и морков. Звяра ми реши 2-рата лъжица да си я даде сама - в резултат пюре навсякъде. Докато взема друга лъжица започна един ненормален рев. От какво още се чудя. Дали че не получи още или се уплаши от летящата лъжица.
И да питам- давате ли на малчовците да пият вода или друго от меките накрайници на чашите?

# 352
# 353
И да питам- давате ли на малчовците да пият вода или друго от меките накрайници на чашите?

Аз тъкмо я бях приготвила чашата да предлагам вода в нея и мойто изненадващо я пропи от шише

# 354
Добро утро и от мен! Благодаря за закуската и музикалните поздрави.

Таман си пия истинското кафе, пък моя малчо до мен промрънква и гледа дали го  забелязвам. Като го погледна и се хили.

За среща в Пловдив и аз мога да се замисля някак да се организирам.

# 355
# 356
Добро утро и от мен!  Hug
Дааа, хайде, навийте се за една среща в Пловдив Simple Smile И тук си имаме молове и паркове  Party

Я кажете, ако някой има хлебарки  Twisted Evil, с какво ги бори.... Че вече три пъти виждам по едно "бебе" около мивката....  Confused  #2gunfire Не искам да си спомням преди 10 години какво беше в блока.....  ooooh! Tired

# 357
  • София
Момичета, влизам да се оплача  Confused
Тази нощ са ни обрали, как може да има такива " хора " не разбирам  #Cussing out

Най-отвратителното е, че са влезли в къщи, докато сме спели, и само си представям, ако детето се беше събудило през това време и ако се бяхме " засекли " с крадците  ooooh! можеше да ни четете в черната хроника  Tired

Отивам да търся врати и СОТ-ове  Rolling Eyes

# 358
Мадлен, това е ужасно!!!  Confused Направо настръхнах, като прочетох.....
Но радвай се, че никой от вас не се е събудил и сте добре.... Успех и дано ги хванат!  Praynig

# 359
 Shocked Ужас. Ми ако бебето  спеше в отделна стая  Shocked направо не ми се мисли  Confused

Общи условия

Активация на акаунт