"ЯНУАРСКИ весели деца радват се на пролетта!" (13)

• 26 639
  • 741
  •   1
Отговори
# 75
  bouquet

тук заваля  Cry

# 76
  • София, Лагера
Хау!
Бубс, мерси за темата!  Peace

Прибрахме се! Днес ми се събират 7 часа ходене  Crazy Не си усещам краката! Ама се забих по едни цигански райони  ooooh! - страх да те хване!

Мацки, да споделя: от 10ина дни Тервел не иска да яде, т.е. яде рядко и по малко Confused. Също така не се и буди за кърмене нощем. Почти не пълни памперсите... и се замислям да започна да му давам вода. Днес го мерих (при доктора му, на същия кантар) - 8400, качил е 400 грама, аз се опасявах да не е свалил... откъде ли ги е набавил  Rolling Eyes

Ех... днес се разхождах с една приятелка, захранила късно... и пак дилеми дали да захранвам или не  hahaha Аман!

Люба, тъкмо си мислех да ти пиша смс да те питам как си и къде се загуби!  Hug Я кажи къде скитахте?

ВиФреш, до 48 (49  Mr. Green) часа съхранявам манджите, както пише и за купешките пюрета, това прави 3 дни ядене  Peace Отделно замразявам всичко без картоф.

Бимбим, отдавна нищо не стерилизирам  Wink Тервел постоянно е с ръце в устата... губи се смисъла.

Мирабела, аз понеже правех кашите с кърма винаги бяха редки. Пресиян ги ядеше буквално като крем супа.

Слънцезащита - Себамед (както и цялата друга козметика)

# 77
Мацки, искате ли в статистическите ни данни на 1-ва стр. да добавим и новите неща покрай бебчовците?? Кой е с първия зъб, кой е казал първа дума, кой кога е проходил и т.н.??  Rolling Eyes

# 78
  • в Надежда-та
Става Peace, стига всички да го приемат като шега Laughing Тия вначалото на януари не мотат да се мерят с тия от края, а и всяко дете се развива индивидуално и не бива да ги сравняваме Naughty

ПП  Добре, че ни има в най-често срещано мъжко име, че никога нямаше да се класираме с нещо Mr. Green hahaha

# 79
  • София
Бубе  Hug благодаря за темата!
Колажа е чудесен и пролетен   bouquet Благодаря!

Анкетата си е страхотна, а за отговори които ги няма - има опция "друго (уточнено в темата)"  Peace  Аз не смятам да захранвам скоро, но като започна, най-вероятно ще е с каша. До тогава може и да си променя решението  Hug

# 80
  • В две тъмни очички
Mirrabella, кашата НИКОГА не става достатъчно гъста ако я правиш по инструкции, аз слагам повече каша! Иначе става прекалено течна!

Относно недоволните по анкетата, пише "ЩЕ" Mr. Green и не е уточнено точно кога смятате да захраните и отговорите, които липсват, всъщност съвсем спокойно могат да се отбележат в т.4 "Други" и така никой не е ощетен Wink!!! Не напразно предварително питах  какви са желанията и какво да присъства в анкетата!!!

Последна редакция: пн, 30 май 2011, 20:24 от bubeto_d

# 81
  • sofia
Сега се връщаме от лекар, Лия има едни като екземи по крачетата, грапави. Едното се появи преди месец, но беше само грапаво, другите днес излезнаха, червени и грапаво, доста обострени. Казват, че не е алергия, по- скоро себорея, дерматит такива неща. По корем и гърди няма нищо, а алергиите там се изразявали. Какво ще кажете, да продължавам ли да давам картоф?

Ноеми, бяхме на моята вила, на мъжа ми на селото, по балове. Като цяло все с мъжа ми си намираме занимавки. Прекарваме много време заедно, тримата( да не кажа цялото време)

# 82
Слуз има ли ?или са само лишеи?

# 83
  • В две тъмни очички
lyuba84 да разбирам ли , че тези обривчета/лишеи са се появили още преди да захраниш? Ако е така не би трябвало да се притесняваш от картофа! Ако е нещо кожно, повечето се обострят от горещината!

# 84
  • София
Ггъбка наистина си приличат столчетата, но това което показах аз е по-дълбокичко с идеята да подпира кръсчето и да захваща крачетата. Дават го от 1-2 месец, но и аз мисля да я слагам само, когато я храня, а този момент не се знае засега кога ще бъде  Wink

# 85
  • sofia
Слуз няма. От преди захранването е първото лишейче.

# 86
  • В две тъмни очички
Слуз няма. От преди захранването е първото лишейче.
Вие сте изцяло на АМ, така ,че не може да е реакция от храна, но не е изключено и да се обостря от картофа, а ти от кога започна да захранваш?

# 87
  • Пловдив
Бубе   bouquet

връщам се да чета, а за писане незнам кога  Whistling

# 88
  • sofia
Бубе, дала съм два дни по 4-5 лъжички, днес не съм давала

# 89
Здравейте, момичета  Hug

Бубе   bouquet

Радвам се, че колажчето ви харесва  Heart Eyes

Отчет от днешната консултация: 7500 (+700) и 67 см (+3). Само на кърма сме. Другия месец ще говоря с док за захранване, сега ми беше рано. Мисля си да започна с тиква, ама едно време в детската градина ме принудиха да изям една купичка пълна с мляко и парчета тиква, та оттогава тиква не понасям. И сега се чудя дали е редно да захраня детето с нещо, което майка му не близва  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт