"ЯНУАРСКИ весели деца радват се на пролетта!" (13)

• 26 638
  • 741
  •   1
Отговори
# 555
Здравейте. Да питам за захранването/ с риска да ме увика някой/. Давах на Вики пюре от моркови на Хип. Постепенно - от три дни. С голяма охота го прие. Дали да продължа с морков или да пробвам с друго например тиква? Давам около 4-5 лъжички след обедното кърмене. ако питате Вики иска и още ама......... Не мисля да замествам хранене. Не държа да я тъпча с цяло пре просто да опитва различни неща

# 556
# 557
  • Велико Търново
Бебешондел, защо го правиш?

Нали знаеш, че доста момичета тук захраниха с оризова каша? Сега какво, да вземат да си скубят косите, и да треперят в очакване на някаква увреда на дечицата ли?

Който е добре информиран и има за база добра обща култура, няма да вземе за безусловна истина нито една статия в нета, плясната било в нашия форум или нейде другаде. 
.... кръвожадния звяр ориза ... ooooh!

# 558
  • sofia
Да бе, писна ми вече! До вчера обяснявахте колко е най- малко опасен ориза и идеален за първа храна, сега ново 20.

# 559
  • София
Най-мразя подобни статии с неизвестни автори: "група специалисти от австралийската болница „Уестмийд“". Е колко достоверно ви звучи това? В същия дух ви пускам друго изследване
http://inews.bg/%D0%97%D0%B4%D1%80%D0%B0%D0%B2%D0%B5/%D0%9F%D1%8 … .390_i.18757.html
Тези поне са публикували в British Medical Journal според inews...
Не че агитирам нещо, просто в нета е пълно с противоречаща си информация.

На Боян му мина обрива (поне засега)! За 4 дена след консултация със специалист!Дано да е за по-дълго!

# 560
на мен ми казаха, че пиги'с хаус били вносители на томи типи и от там твърдят, че на 10-ти ще имат всичко. ще изчакам, пък ако не стане - ще сменям всички шишета...за пореден път.

# 561

Нали знаеш, че доста момичета тук захраниха с оризова каша? Сега какво, да вземат да си скубят косите, и да треперят в очакване на някаква увреда на дечицата ли?

Който е добре информиран и има за база добра обща култура, няма да вземе за безусловна истина нито една статия в нета, плясната било в нашия форум или нейде другаде. 
newsm10 smile3501  202uu

по-скоро ме притеснява последната реколта ориз след събитията в Япония каква ще е newsm78
но и аз не хващам вяра на статии в интернет

# 562
  • София, Лагера

Тони, освен това, има и друго: който познава, макар и виртуално авторката на поста, може да знае какво да очаква от нея и си преценява доколко да разчита на постингите или подбудите й Wink

# 563
  • в Надежда-та
Сигурно е зададен този въпрос, защото смукалката,  която показа Ви е тип биберон.
Нашата също не иска биба, но може би тази, която е с текстилна мрежичка по би се възприела именно защото не е биба.
тази е доста по огромна от залъгалка и няма как да бъде сбъркана с такава Mr. Green - http://vifresh.snimka.bg/other/biberona-za-sok.591860

# 564
Сигурно е зададен този въпрос, защото смукалката,  която показа Ви е тип биберон.
Нашата също не иска биба, но може би тази, която е с текстилна мрежичка по би се възприела именно защото не е биба.
тази е доста по огромна от залъгалка и няма как да бъде сбъркана с такава Mr. Green - http://vifresh.snimka.bg/other/biberona-za-sok.591860
Ухаааааа
Много ценни снимки, благодаря, защото само от снимка в интернет не си личи колко е голямо.
Благодаря.

# 565
Върнахме се от педи и разходка Simple Smile

Тути, доки каза, че това си е чисто подсичане и да мажа с Бочко. И тя каза добре да подсушавам след баня и да мажа всеки път с Бочко. Даже намазах един крем безплатно Simple Smile
Дано да му минат скоро.  Confused

Купих от Кауфланд 3-4 моркова, ама мъжът ми пак се опъва да не правя сок от тях за дребчо, 'щото били намахани кой знае с какво.... Ама те и от пазарите са същия дол дренки...  Crossing Arms
Исках да разредя малко сок с вода, че не иска да пие чиста водичка, а стана доста жежко вече времето...

Такава джаджа за плодове и аз ще купя, но гледам пише след 6м., а и ние още не проявяваме интерес към храните... Какви парички е иначе??

# 566
Мелона мерси за инфото!

Бебеш не ориз пък сега, а какво?

аз вече нямам търпение да захранвам, ама хич не я виждам моята хубавица, да яде нещо друго освен цица  Mr. Green, но ще изчакам още някоя и друга седмица, а и да си набавя зеленчуци от познати, дето си ги гледат сами.

# 567
Няма лошо да бъдем информирани. Всеки сам решава да вярва или не  Peace.

И аз се чудя кое е по- малкото зло, готови бурканчета или стоката по пазарите?  newsm78

# 568
  • В две тъмни очички
Ето за това говоря! Писна ми от твоите песимистични , алегрични, АД и всякакви ПОДОБНИ постове! Постоянно плашиш момичетата с алергиите, за които си чела! Някой се оплаче от нещо , ти веднага Алергия, някой пише за ваксина , ти  веднага - алергия ! Писна ми !!!

Биричке, радвам се, мацко, а и бях сигурна, че не е нещо сериозно! Ние имаме нещо грапаво по коремчето и доки ни изписа кремче, каза да мия само с вода, без шампоани и ето вече 3 дена мажа и сме ок!  Flutter А тази биба , за която питаш е около 10-ина лева

Момичета харесах си уникални рокли - утре отивам да си ги купя!!! Стискайте палци мъжо да няма нищо против и да си купя и двете fingerscrossed

# 569

Момичета харесах си уникални рокли - утре отивам да си ги купя!!! Стискайте палци мъжо да няма нищо против и да си купя и двете fingerscrossed

Гарантирам ти 100% успеваемост!  Mr. Green
Благодаря за думите ти!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт