"ЯНУАРСКИ весели деца радват се на пролетта!" (13)

• 26 636
  • 741
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Ох, искам и аз да сваля 10-те излишни кг, да ида до Плд  и да си харесам няколко рокли...ама докато не спра с кърменето, едва ли ще се случи.... Simple Smile

# 571
  • В две тъмни очички
Ох, искам и аз да сваля 10-те излишни кг, да ида до Плд  и да си харесам няколко рокли...ама докато не спра с кърменето, едва ли ще се случи.... Simple Smile
Бях се отчаяла,че няма да си намеря рокля ( на сватба сме скоро, даже 2) и всички рокли , които имам са по мен и не ми стоят добре! Да, обаче и всичко , което мерих (не повече от 4-5 рокли) преди няколко дни) ми стояха потресаващо зле...  ooooh! А днес, си харесах не 1 , а 2 рокли и не разпуснати , а по мен и ми стояха много добре! Направо линиите са уникални  Heart Eyes Та мисълта ми е ,че явно много зависи каква рокля мериш! Точно се оплаквах на продавачката,че не мога да свикна все още с "новото" си тяло, бонус от раждането  Whistling

Биричке  Hug

# 572
Ето от къде е взета статията: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=582092.660 , но там за разлика от тук няма хвърлена отрова  Stop

Люба, НИКОГА не съм препоръчала ориза като първа храна, даже споменавах негативните реакции у Явор ама май ме сбърка с някой друг.

За мен идеалната първа храна е тиквата  Peace

бубе, кво стана? май подсичане се оказа  newsm78 не било от измиването  ooooh! не знам как трябва да си насапунисаш детето и с какво, че като го изплакнеш после да се зачерви  ooooh!

И на мен не ми се нравят постовете ти с много компетентни мнения от "опит"/ не само мен ама на другите не им се занимава/, многото удивителни и постоянното заяждане с мен, но.. явно ще трябва да се траем. Twisted Evil

# 573
Доколкото помня от голямото четене, оризът е слаб алерген. Рядко се среща алергия, но я има.

Аз пък искам да знам, ако някой попадне на подобна информация. Дали е достоверна, всеки може да прецени за себе си.

# 574
Аз пък искам да знам, ако някой попадне на подобна информация. Дали е достоверна, всеки може да прецени за себе си.
Да бе, какво скочихте сега. Споко, мацки, то алергия вече има към какво ли не, но всеки като си следи своето дете, всичко ще е ок. А и нали форума е за да споделяме, на мен лично такава информация ми е интересна, пък дали ще й вярвам е отделна работа.
Ноеми, душко, уж покрай децата се запознахме, пък те днес бяха последна тема.  Laughing Ама така е, не можахме да се наприказваме, то много теми излязоха, много нещо.  Simple Smile Ще трябва явно пак да се виждаме, няма как  Mr. Green

# 575
  • В две тъмни очички
бубе, кво стана? май подсичане се оказа  newsm78 не било от измиването  ooooh! не знам как трябва да си насапунисаш детето и с какво, че като го изплакнеш после да се зачерви  ooooh!

И на мен не ми се нравят постовете ти с много компетентни мнения от "опит"/ не само мен ама на другите не им се занимава/, многото удивителни и постоянното заяждане с мен, но.. явно ще трябва да се траем. Twisted Evil
Абе , девойко я се стегни малко!  Mr. Green За разлика от теб аз не плаша постоянно околните с глупости и не мисля,че е нужно! А също така смятам да запазя добрия тон  Hug И най-вече да кажа,че всички деца са различни и не е нужно всички да имат АД, АБКМ или лишеи при симптом или нещо като симптом! Нека не се плашим взаимно Simple Smile

# 576
С каква глупост ви  уплаши Бебешондел, бре мацки?

# 577
Аз да си повторя поста. Че нещо .......................
Цитат
Здравейте. Да питам за захранването/ с риска да ме увика някой/. Давах на Вики пюре от моркови на Хип. Постепенно - от три дни. С голяма охота го прие. Дали да продължа с морков или да пробвам с друго например тиква? Давам около 4-5 лъжички след обедното кърмене. ако питате Вики иска и още ама......... Не мисля да замествам хранене. Не държа да я тъпча с цяло пре просто да опитва различни неща

# 578
  • София
Като чета подобни спорове много се обърквам - колебая се дали да не си я кърмя момата поне до 18 год. възраст или пък да отворя хладилника и да й дам първото нещо, което видя  ooooh!

Моето мнение на майка на едно алергично дете е, че както и да се захранва, колкото и да се пази, ако детето е предразположено, алергията ще се прояви. Смятам, че не е толкова важно с какво се започва захранването, а да се направи бавно и да се следи детето за реакции, за да се разбере на какво е реагирало. Алергия може да се прояви към абсолютно всичко за съжаление, но това не означава, че не трябва да захранваме.

Ади започнаха да я мъчат зъбите  Tired. Едва заспа тази вечер. Някой да ми препоръча чесалка?

# 579
Bebo, захранвай както прецениш, и да почнеш нов зеленчук или плод не е проблем. Важна е консистенцията, веднъж да свикне с новата консистенция.

Бубе, аз линкове от Бебеш не чета. Не желая да се вкарвам в филми. При все,че нямам нищо против нея, просто пропускам всякакви катастрофални ,заплашващи ни бедствия. Laughing
Чудесно за роклите.

# 580
Аз да си повторя поста. Че нещо .......................
Цитат
Здравейте. Да питам за захранването/ с риска да ме увика някой/. Давах на Вики пюре от моркови на Хип. Постепенно - от три дни. С голяма охота го прие. Дали да продължа с морков или да пробвам с друго например тиква? Давам около 4-5 лъжички след обедното кърмене. ако питате Вики иска и още ама......... Не мисля да замествам хранене. Не държа да я тъпча с цяло пре просто да опитва различни неща
Аз бих давала 5-7 дена морков, после тиква или тиква+морков. Първата храна по принцип се дава малко по-дълго. Следващите се въвеждат м/у 3 и 5 дена.

За предразположени към алергия деца се препоръчва по-късно захранване -7м.

# 581
  • София, Лагера
Ноеми, душко, уж покрай децата се запознахме, пък те днес бяха последна тема.  Laughing Ама така е, не можахме да се наприказваме, то много теми излязоха, много нещо.  Simple Smile Ще трябва явно пак да се виждаме, няма как  Mr. Green
Ама и с тези кафета...  ooooh! сякаш поведение за пред свекърви пазихме  Mr. Green Ще трябва да повторим.

Та към отчета: днес много приятно си побъбрихме с Мю  Laughing. Ей, много яко, не мога само за деца да мисля и да говоря!  Flutter

Ех, тези алергии  Laughing... алергии има към всичко Wink. Включително и към майчина кърма (към бета-лактоглобулина)! А самия факт, че някой си имал такова нещо не означава, че всички деца ще имат. Ми то ако мислим все най-лошото да не се качваме на кола въобще  Wink.  АБКМ имат 2% от децата... а колко хора са катастрофирали? Wink Сигурно много повече страдат и от запек, но това не тревожи никого  Wink

Един от най-важните уроци от мама: "Не е важно какво мнение ти дават, а кой го дава"  Wink

# 582
Аз си чета сверявам си часовника и не и дреме за алергии и захранване. Казвала съм го и преди, че мен са ме захранили на 40 дни с консерва от копърка, ама ей ма на нищо ми няма-ген. Не ми е заложено и толкоз, мъж ми са го захранвали след 6 м. със специални пюрета от Чехия (за онова време лукс) и има 100 алергии...

# 583
  • София, Лагера
Ей, да ви кажа нещо смешно (пак косвено по темата). Като майка ми е тръгнала да ме ражда баба ми (тъщата) дошла в Будапеща да помага. Та тате закарал мама в болницата, седят с баба в къщи, тате чака да му звъннат от болницата, поти се и гледа часовника... а баба мълчи мълчи, па като ревне... Тате пита "Защо плачеш?"... "Ми на комшийката сестра й 3 умрели роди"... и след малко пак "А на Тинчето детето глухонямо се оказа"...  Joy и такива...

# 584
  • Варна
 newsm10
Alluria вземала съм една на чико(като сладоледче изглежда),на нуби(като играчка)-и двете за хладилник,пак на чико(кръгла,ароматизирана на ванилия) и обикновена,мн мъничка...е,нито една не му харесва на дребния.Най-си обича ръчичките  Stuck Out Tongue Winking Eye-мекички,сладички=удобни Mr. Green
Кой се притесняваше за развитието на своето беб?Вико се обръща,но пък не посяга за играчка,все му ги подавам в ръчичките.
Тази силиконовата"биба" за захранване съм я срещала в Хиполенд.
Хайде приятна вечер на всички beer2 Peace
П.П.От известно време ми се върти в главата за една smile3546Хайде вече съгрешилите да кажат кога точно е о.к.

Последна редакция: пн, 06 юни 2011, 21:50 от gali&presi

Общи условия

Активация на акаунт