"ЯНУАРСКИ весели деца радват се на пролетта!" (13)

• 26 611
  • 741
  •   1
Отговори
# 585
  • В две тъмни очички
Ей, да ви кажа нещо смешно (пак косвено по темата). Като майка ми е тръгнала да ме ражда баба ми (тъщата) дошла в Будапеща да помага. Та тате закарал мама в болницата, седят с баба в къщи, тате чака да му звъннат от болницата, поти се и гледа часовника... а баба мълчи мълчи, па като ревне... Тате пита "Защо плачеш?"... "Ми на комшийката сестра й 3 умрели роди"... и след малко пак "А на Тинчето детето глухонямо се оказа"...  Joy и такива...
Хахаха, никак не е косвено  Mr. Green и е изключително забавно (сега) ,ама какво ли му е било на човечеца  Joy

# 586
Мацки, за какво ще е следващата анкета??  Rolling Eyes

# 587
Ноеми, разсмя ме с твойта баба. Laughing

Та ,темата тук не е за някакви незнайни болести- няма да ги изреждам главните букви,  щото дори не ми се занимава да разбирам за тях. Нали си има теми за различните видове алергии.

1 кг на седмица ако се сваля е супер, това да 4 за месец. Ако искаме да е плавно де. Докато кърмя ще гледам плавно, колкото сваля. Пък като спра -рязко.

# 588
  • София, Лагера
ААА, Антоанета, аз на 2 и 3 юли съм в Казанлък!!!  Party Днес точно резервирах! Ще се видим, нали!

Ви, твоя съм от  7 до 14 юли вкл.  Crazy

# 589
  • В две тъмни очички
ААА, Антоанета, аз на 2 и 3 юли съм в Казанлък!!!  Party Днес точно резервирах! Ще се видим, нали!

Абе, за вас криза няма ли  Mr. Green Евала, все така, мацо!  Hug А кога ще ходим до Пловдив да видим Биричка и Лейди Гуга?

# 590
чакаме те, Ноеми. Hug

# 591

Абе, за вас криза няма ли  Mr. Green Евала, все така, мацо!  Hug А кога ще ходим до Пловдив да видим Биричка и Лейди Гуга?

Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
Аре, де!!!
И Анипер и вал_т

# 592
А кога ще ходим до Пловдив да видим Биричка и Лейди Гуга?

В Пловдив вече стана толкова топло, че мъжо май няма да ме пусне там до есента.   Mr. Green , че детето нямало да може да издържи  Mr. Green

Калоян спи от 5 часа и няма никакво намерение да се събужда. Дано само не се ококори през нощта  Praynig

# 593
И Кали има едни зачервени места по китките, сгъвките на крачетата и сгъвките на глезените, днес я водих при педиатърката и ни изписа Джинджира със цинк. След две седмици сме на консултация и ще видим как се е повлияла. Междувременно бях спряла захранването, слънцезащитния крем, мажех я само с преварен зехтин и я къпех само с вода без измиващо средство, нямаше разлика.

Ноеми, аз по това време сигурно ще се върна до Бургас за два-три дни, така че се надявам да успеем да се видим  Hug

# 594
подсушаваш ли старателно?
Топчо и той все е червен в свивките. Като се поизглади, ще спре да се подсича  Grinning

# 595
  • Пазарджик
Да не задълбавам темата , но ми се ще да кажа нещо!

Всяка храна би могла да алергизира, особено ако се даде прекалено рано и се дава често.

Тук пише за алергиите и храните като алергени http://www.mamaibebe.com/?id=268

Бубе стискам палци за роклите!!!

И аз да се похваля днес видях "5" на кантара!Ураааааааааа!!!Остават още 5кг.,после ще решавам има ли нужда още!!!
Според вас на този дзвер дали ще му се преспи скоро

Последна редакция: пн, 06 юни 2011, 23:33 от tuty1

# 596
 smile3532 Ноеми, баба ти голям оптимист.

Гали&Преси, като спреш да кърмиш, иначе и на мен вече ми се пуши  Whistling

# 597
tuty1 Браво за килограмите! Party

Alluria Калин си хареса една играчка от Джъмбо. 3 видя гумени ягодки с релеф и само тях ги намила.

# 598
  • Варна

Гали&Преси, като спреш да кърмиш, иначе и на мен вече ми се пуши  Whistling
Ама аз по принцип не пуша(само по 1-2 от дъжд на вятър),само за едничка става въпрос,че ми се палваше Blush
Мама зайка я ги опиши по-подробно тези ягоди моля PraynigНа първи и тук откриха Джъмбо,викам си иеееее сууупер,щот нали все за Джъмбо се разправяте,но тва нащо много бедно бе хора Rolling EyesНещо ни цакат с топла бира или в движение,ще зареждат newsm78.Данода е второто.Вашите(Пловдив и София) как са?Нашият е на мн голяма площ,но с по-рехаво зареждане от на Хипо(като изключим дом-те потреби де).

# 599
Привет момичета...не съм Ви чела от доста време. Моя Марти вече е захранен с пюре, но още не съм заместила хранене...смятам сега средата на 5-тия месец да замествам. Много добре прие новата храна Simple Smile. В петък сме на консултация..последния път беше 7380кг (+1) и 64см (+5). Ние още не се обръщаме, но има доста координирани движения с ръцете още като беше на 3м и половина, аз вече спрях да се притеснявам защото явно наистина всяко дете е различно.
Мама зайка я ги опиши по-подробно тези ягоди моля Praynig
Незнам дали са същите, но аз взех едни от един магазин на Колхозния пазар в блока на бебешката борса...ягодка, грозде и лимон мисля..и моя много ги хареса.

Общи условия

Активация на акаунт