Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 11

• 40 843
  • 709
  •   1
Отговори
# 150
  • София
ooooh! ooooh! ooooh!
Нямам думи !!!! То бива нахалство, ноо те го обръщат на саморазправа. Как пък все  такива хора идват във форума да се саморазправят и да ти търсят обяснение защо не си доволен и как може така ???  #Crazy #Crazy #Crazy Страхотно просто, жестоко реклама и поведение към клиента!

Мда. Само вчера и днес стана дума, че две коли на познати трябва да се почистват. Погрижих се точно там да не отидат собствениците.

Иначе размяната на реплики с господина, на който г-жата е искала всъщност да прати това ЛС, се е разиграла преди 2 дни в Пиперки. Още е там, линк на предишната страница. За да тръгне да го издирва тук, за да го заплаши, тя явно е и убедена, че те са прави, а той греши (което е възможно), и силно обидена. Последното мога да го разбера, но чак на вендета срещу клиента да тръгне е прекалено. Особено след като е получила възможността да обясни случая и дори последната дума по него е нейна. Разбирам някой да му даваше на него трибуна, без да й дава право на отговор, но не е такъв случаят.

Бих й препоръчала първо да си оправи правописа (несръчният такъв дразни, когато авторът пише с претенция за тежест) и второ общуването с клиентите веднага щом може, да го делегира на човек, който има нервите, нужни за тази работа. Не всеки е подходящ за нея. Говоря от опит - аз също не съм, но си дадох сметка за това и не се вра да я върша.

# 151
# 152
  • в 1001-та нощ
Здравейте момичета,
много ме заинтригува тази сделка  за  "4 in 1 BODY SHAPER" и съм пред голяма дилема!
Миналата седмица си бях закупила  процедура "вакумен масаж + кавитация". След процедурата имаше видим ефект и се чуствах много лека,но на другия ден като станах ,всичко си беше по старо му. Сигурно за да има траен ефект трябва да се направят доста процедури.Сега гледам,че има сделка за кавитация и за 4 in 1 BODY SHAPER  и много се чудя,коя от двете ще имат по голям ефект при 3 процедури примерно. Ако някой е запознат,ще се радвам да сподели с мен Simple Smile))

аз съм правила нещо подобно, сериозен ефект имаше (при мен) след 5 процедури, но направих 10, все пак

# 153
jijoya,   bouquet

А да ви питам всички - някой да си е купил ваучер за Калина Палас от грабо? Става дума за тази оферта. И отзивите без ваучер от предишни посещения също представляват интерес за мен - на снимки е добре, но как е хотелът наистина?

Искам и нещо друго да ви питам, един морален въпрос.
Колективното пазаруване в България се предлага най-вече с цел реклама. За заведенията често се цели и оборот, защото, ако офертата е за пица, вие като отидете, ще си купите и напитки на редовната цена. Козметичните салони например, обаче, не могат да разчитат на кръстосани продажби и много от тях искрено се стараят да ви спечелят за клиент.

По принцип ходя на различни места с идеята 'да им дам шанс на добрата цена'. Няколко места много ме впечатлиха и определено изпълниха и надминаха максимума на очакванията ми. Сега се чудя, излизат много добри оферти от други доставчици и някак ми е некомфортно да си зарежа новите фаворити и да ходя само защото е тънкажно.  

'По принцип' е така, но де факто? Когато някой салон искрено ви хареса и му давате оценка 9-10 от 10, връщате ли се на редовната тарифа, или просто ходите на следващия, където ще се стараят да ви обслужват качествено, но на най-ниската цена?

Последна редакция: вт, 31 май 2011, 22:54 от Мahidevran

# 154
  • София
jijoya,   bouquet

'По принцип' е така, но де факто? Когато някой салон искрено ви хареса и му давате оценка 9-10 от 10, връщате ли се на редовните цени, или просто ходите на следващия, където има най-евтина оферта?

Аз предпочитам де факто. Може би зависи от гледната точка. Но когато на мен ми хареса, не търся вече. Аз, както и повечето тук, сме се убедили, че най - евтиното, не винаги е за предпочитане.

# 155
Уважаемата г-жа Иванова, съ-управител и съдружник с равни дялове на Бастет 73 ООД с ЕИК 200459055 и седалище ул. Уилям Гластон 42, София, очевидно чете избирателно.

Съвсем безплатно на мен ще ми излезе да ви покажа кои оферти ми изскочиха като написах в Гугъл Бастет 73 ......
. Шапка ти свалям, много ме радваш)))))  bouquet Mr. Green

# 156
  • в 1001-та нощ
Мahidevran, категорично ДА  Peace и се радвам, че благодарение на тези файтове и тази форма на реклама - намерих свои местенца  Peace

имам мнооого добри попадения  Peace

# 157
и аз съм доволна като цяло от офертите в сайтовете, иначе едвали щях да пробвам разни неща и да ходя тук там Simple Smile

# 158
  • София
Хаха, точно преглеждах оферти за автомивки, си казвам, я да видя девойките какво препоръчват  Joy
В досегашната много развалиха качеството, може и персонала да са сменили, но си взимам колата лъсната отвън, вътре само позамазано и ароматизирано.

Мahidevran, аз лично трудно намирам арсенал от разкрасители с които да си пасваме, така че рядко се прежалвам да ида другаде.До сега каквото и да съм опитала на друго място съм оставала разочарована ако не, то да кажем не толкова очарована.Фризьор, маникюр,педикюр и козметик не сменям.Масажистите могат да се менкат докато не си намериш перфектния, а дори и тогава можеш да му "изневеряваш" с практикуващи различни стилове  Laughing
В момента нямам козметичка, оглеждах се за оферти до скоро....но се отказах.Рядко срещам добро мнение за козметичен ваучер и според мен повечето салони  не се рекламират , а си правят оборот.Някои студиа се въртят от месеци, което за мен е странно.Толкова ли нямат редовна клиантела.

# 159
Мahidevran, и на всички момичета, които ме подкрепихте   bouquet

На въпроса на Мahidevran дали сменям фаворита- не. Засега съм много доволна от едно ново, малко студио, което усилено рекламира епилация, радиочестотен лифтинг и др.  Аз съм доволна специално от фотоепилацията, но за щастие те обещаха да ми правят процедури и без ваучер на "ваучерни цени".
Благодарение на сайтовете научих за първи път за много процедури, а мислех че съм сравнително добре осведомена.

# 160
Цитат
Преди доста време бях задала подобен въпрос. От тогава до сега малко съм си променила мнението,
но все пак не мога да дам еднозначен отговор. Преди категорично бях на мнение, че се връщам на местата, на които съм доволна и никакво експерименти повече. Но се оказва, че има вероятност семейните ни доходи да спаднат, затова внимателно преценявам за какво да платя и, ако мога, си намирам "сделка" за необходимата ми услуга. Ако става въпрос за подстригване, без проблем сядам на всеки стол - косата ми е дълга и естествено чуплива, така че дори и някой да се учи на нея да подстригва, няма да е кой знае колко фатално. За маникюр - все още не съм открила "моите" места, затова продължавам експериментите.
Що се отнася до ресторанти  - то винаги правим добър оборот извън ваучера. А има и услуги, за които въобще не ми е съвестно, че съм с ваучер и не се чувствам задължена по никакъв начин - отнася се най-вече за фото-/лазерна епилация, за които цените дори с ваучер не са ниски - имайки предвид, че това са процедури, които траят по няколко минути.
Ако съм доволна от някоя услуга, то винаги споделям с приятелки и познати - това е моят начин да благодаря за хората, които са ми я предоставили на по-ниска цена.

# 161
jijoya,   bouquet

А да ви питам всички - някой да си е купил ваучер за Калина Палас от грабо? Става дума за тази оферта. И отзивите без ваучер от предишни посещения също представляват интерес за мен - на снимки е добре, но как е хотелът наистина?

Най-доброто за пребиваване в Трявна. Най-новия хотел там с прекрасна гледка към града. Не се заседявахме много в него, но общите ми впечатления са много положителни. За цената на офертат определено си струва, а и наоколо има какво да се види.

# 162
  • София

Както вече се спомена, определящи са наличните средства. При мен ако всичко е наред финансово, до такава степен съм лоялна към хората, които са ми доказали качество, че откакто почнах да ползвам тия сайтове, ваучър за козметика не съм закупила нито един (включително техен - те пускаха). Ходя си в моите два салона според каквото ми е нужно. Като не е наред нещо и стегна кесията, на разни неща изобщо спирам да ходя, а на други ходя, ама по-рядко. Не очаквам да купя ваучър дори в такава ситуация обаче. Или при моите, или при никого Grinning

# 163
  • София
Аз на козметика много-много не ходя, и ваучери много не купувам, но гледам евтинко, с добри отзиви...
За маникюр бих експериментирала много, въпреки че си имам страхотна маникюристка - най-безопасно ми се струва Simple Smile)
Масажист нямам и си търся, като намеря, ако ми е удобно като местоположение, ще приключа търсенето.
Ние ваучери купуваме основно за неща, които не бихме си позволили иначе, както и затестване на нови заведения и хотели

# 164
  • Пловдив
 Simple Smile Здравейте, момичета, виждам че тук обсъждате сайтове за групово пазаруване и техните оферти. Знам, че голяма част от вас са и майки и затова се обръщам към вас с въпрос. Можете ли да ми кажете дали тази играчка е хубава, изобщо някакви отзиви за нея, тъй като искам да я купя за детенцето на една моя приятелка:

http://izgodni.net/team.php?id=51

Благодаря предварително за помощта! И весел празник на всички деца - пораснали и непораснали!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт