МБАЛ Дева Мария, кв. Ветрен, Бургас - тема 8

• 80 143
  • 753
  •   1
Отговори
# 255
Много сте ми странни . Докато беше там Добрева, не съм чела нито едно негативно мнение. В момента, в който се разбра, че не е там, вкупом се пуснаха всички.  Tired Да не стане така да има още някой недолюбван лекар, а да си траете в момента понеже още е на работа в клиниката.
Не съм се включвала с негативно мнение за д-р Добрева, защото мислех че е изолиран случай. Но след няколко коментара, с подобно на моето описание, за държанието и' се убедих в преценката си и реших да споделя в темата.
Все пак не е важно дали лекарите ни галят с перце, а дали ни лекуват. И въпреки това, човешкото отношение е важно във всяка една професия.

# 256
Мнението нали за това се казва лично, за да не търсите дали и при другите е било така, а да си кажете. Аз например като не бях доволна от Люцканов, изобщо не ме е интересувало дали и другите мислят така и дали е само моят случай. Реално с мен е бил груб. Ако ще с другите 200 да е бил с по-добро отношение, мен не ме касае. И все пак темата е за това - всеки да влезе и да си каже директно. А не да чака някой да "повлече крак" .

# 257
  • Бургас
ах`не,извинявай но би ли могла да поясниш за Люцканов,защото си избирам лекар и само при него не съм ходила.Писала си преди ,но не знам кога.Извинявай пак,ако не ти се отговаря ,недей! Или просто ми посочи приблизително кога си писала.Благодаря !

# 258
Става дума за това, че бях по спешност в "Дева Мария"  с остър апендисит. Но искаха да мина и гинекологичен преглед. Аз вече едвам вървях, бях много надута и се сетете как ме болеше. Искаше да ми прави туширане, макар да се съмняваха за извънматочна бременност или кисти, които аз поне мисля, че се установяват с вагинален ехограф. Та, реши той да ме тушира, аз изкрещях от болка, при което думите му бяха :

-Аама виж сега какво, много е лесно, пиша, че отказваш преглед, ставаш и си тръгваш и сме готови !

Прекалено грубо беше. Е, вярно, че беше 4 сутринта и го чаках 20-30мин да си приключи раждането, сигурно е бил изморен, но ... мен пък ме болеше доста. Ако беше неговата дъщеря, която ми е точно на годините, едва ли щеше така да приказва. Ама то навиците от ОРБ трудно се забравят.

# 259
  • Pomorie
Това звучи наистина грубо и е трябвало още на място докато лежиш в болницата да се оплачеш на управата. Аз лично така бих постъпила  Naughty, няма да търпя такова отношение!
Когато аз раждах от 2-7 суринта, д-р Драгнева имаше случай в патологията и беше видимо изтощена, но въпреки това ме изроди и заши супер внимателно и отговаряше на въпросите с които я засипвах.

# 260
  • Бургас
Наистина е било грубо! Съжалявам за това,което си преживяла и ти благодаря за отговора.

# 261
Разбира се, че се оплаках още като се съвзех от упойката. Тук го пиша като информация и мнение за вас. Аз не си мълча ни-ко-га.  Naughty  Ако не ме болеше толкова и него щях да подредя на момента. Но бързах да сложа край на мъките си тогава.  Simple Smile

# 262
 CryЗдравейте.Не съм писала до сега тук,но с удоволствие и интерес чета всички коментари.Не знам дали някой има моя проблем,но вече за почна да ме побърква...Вече съм в 8 месец и имам съвсем нормална бременност,с изключение на ужасното безсъние,което трае вече повече от 3 месеца.Проболема обаче не е само,че не мога да спя,а че дори ако успея да задрема към 3-4 часа,се събуждам сред половин час със ужасно сърцебиене,потене и паника.И така вече 3 месеца.
Не знам до кога ще издържа...Ужасно е..

# 263
аХ`Не!, аз пък останах очарована от д-р Люцканов. Всеки си има лоши моменти, включително и аз на работното си място. Но както писах има разлика, ако това е изолиран случай или постоянно и типично поведение. А на фона всичко преживяно в болницата, това чак толкова не ми направи впечатление, почти нищо не можеше да изтрие усмивката ми тогава.

# 264
Винаги съм смятала, че лекарите имат симпатии и антипатии към пациенти, както и ние към тях. Затова отивайки на преглед, целта ми е да срещна професионалист, а не да си търся приятел...
Това имах предвид и като повдигнах въпроса за др. Добрева. Тя ме прие, когато лежах в Патологична, след това мина визитация като родих, сменя ми и превръзка т.е. имам впечатления.
Не харесвам и др. Дорийска, но не защото е лош лекар, а заради....неприемливо според мен отношение, което обаче  е прекалено субективно. Забележките си от нея бих споделила само със С.А.

# 265
аз ще ражам секцио при люцканов,надявамсе да е внимателен и всичко да мине добре,а безсънието и аз го имам особено сега 9я месец и голямо потене,ужас

# 266
Винаги съм смятала, че лекарите имат симпатии и антипатии към пациенти, както и ние към тях. Затова отивайки на преглед, целта ми е да срещна професионалист, а не да си търся приятел..
Това имах предвид и като повдигнах въпроса за др. Добрева. Тя ме прие, когато лежах в Патологична, след това мина визитация като родих, сменя ми и превръзка т.е. имам впечатления.
Не харесвам и др. Дорийска, но не защото е лош лекар, а заради....неприемливо според мен отношение, което обаче  е прекалено субективно. Забележките си от нея бих споделила само със С.А.

Когато отивам на преглед, сама си избирам при кого. Там е разликата .  Много пъти е обсъждано, че лекарите трябва да имат отношение, независмо какви светила са. И защо би споделила само с него забележките си, нали темата е за мнения?   Между другото това в червено го чух и в болницата, точно когато говорех за д-р Люцканов .  Малко странно  Whistling   

# 267
  • Бургас
Какви приятели и приятелки? Между лекар и пациентка трябва да се спазват поне правилата на доброто възпитание и професионализъм.Наслушах се в ОРБ на тези изрази"хайде сега ,моля те ,не викай,като го правихте викаше ли".На 41 години съм и книга мога да напиша за лекарските изцепки.Момичето си е в правото.Има и лоши дни и за лекарите,но никой не иска да се разливат от любезност,а да не обиждат .

# 268
Кое е странно? Че и други хора мислят като мен ли?!
Да, искам лекарите, а и сестрите, да са любезни както съм аз с тях, но най-важно за мен е  да са компетентни и адекватни на ситуацията. В тази болница само  1 гинеколог не ме е преглеждал, така че имам наблюдения Wink

# 269
Моля за графика на д-р Колев от ортопедичен кабинет!

Общи условия

Активация на акаунт