МБАЛ Дева Мария, кв. Ветрен, Бургас - тема 8

• 79 754
  • 753
  •   1
Отговори
# 435
Съгласна съм, че в последно време тук е само СПАМ! Чета темата, за да се информирам и за да съм по- спокойна относно предстоящото събитие Simple Smile Прави ми впечатление обаче, че повечето момичета са с планово секцио (или по желание), а на мен ми се иска да прочета повече истории за нормалното раждане, повече впечатления от специалистите, работещи там. До сега едно майче ми отговори как е протекло раждането и (естествено раждане). Предстои ми след малко повече от месец ГОЛЕМИЯТ ДЕН, но лекарят при когото ходя и от когото съм много доволна не изражда нормално- моля за помощ, кого да си избера! Първоначално исках да е на случаен принцип, но в последните дни се замислям, че ако се наложи секцио по спешност, не ми се разчита единствено на късмета! Иска ми се да попадна при ЧОВЕК КОИТО ДА НЕ МИ СЕ ПОДХИЛКВА, ЧЕ КАТО СМЕ ПРАВИЛИ БЕБЕТО НЕ СЪМ ПЛАКАЛА, НО И АКО СЕ НАЛОЖИ ДА МЕ СРЕЖАТ ДА Е ПРОФЕСИОНАЛЕН ШЕВ  Mr. Green За сега съм се спряла на д-р Гамишев и то основно от мненията събрани тук, но ще се радвам ако някой сподели и други впечатления, за други специалисти!

# 436
Искам специално да изкажа своите БЛАГОДАРНОСТИ  на д-р Дорийска за нейния професионализъм и добро отношение. Благодарение на нея и акушерката(за съжаление от емоции не успях да запомня името на жената) за грижите към мен и това, че родих за по-малко от час и без разкъсвания.

Искам да помоля администратора, ако е възможно да ми каже името на акушерката, която беше нощна на 21 юли със д-р Дорийска. Благодаря предварително!

На всички вас момичета пожелавам и вашето раждане да е като моето  Praynig

На тази страница съм описала моето раждане, нормално, без упойки и разкъсвания.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=595813.570

Последна редакция: пн, 01 авг 2011, 15:10 от maminka13

# 437
Радвам се, че си доволна от доктор Дорийска т.е. че поне при теб се е справила. Казвам това защото аз нямам добри впечатления за нея, даже не ми се говори

# 438
Радвам се, че си доволна от доктор Дорийска т.е. че поне при теб се е справила. Казвам това защото аз нямам добри впечатления за нея, даже не ми се говори

Сподели ни, всеки коментар е важен.

# 439
  • Пловдив
Горгона:Виждам че тук сте много "добронамерени " по-голямата част от вас, но и ти може преди да пишеш да видиш в колко съм публикувала единия пост и в колко другия...нали вече сме големи и познаваме часа Simple Smile
Сигурна съм че не ти е приятно че ти го казах по-този начин но да видиш как се почувствах аз като ти ми се правиш на остроумна...мисля че тук не е мястото да се заяждате пък и за годините някак си не утива. Явно и въпрости не мога да задавам свързани с болницата понеже ако питам нещо един - двама ще ти отговорят нормално а останалата част ще те срязва ... за първи път попадам в такъв форум!

Сега да ти кажа няколко неща, дечко - тук е тема за болницата, не за неграмотните ти изложения- личи си, че за първи път попадаш във форум, наборът ти също си личи - звучиш като деветгодишна!
Аз часовника познавам доста отдавна - мнението се редактира без значение от часа.
На остроумна нямам нужда да се правя, особено пред някой с такава култура на изразяване- Боже опази!
Айде сега си синхронизирай  хормоните и  правописа и се научи да четеш назад и в предните теми - ако разбира се знаеш откъде.
 Laughing

# 440
Добре каква ли не ме изкарахте тука неграмотна , смотанячка която само ви пречи.
Мога само да ви кажа че и аз като повечето тук влизах в този форум защото се интересувам от ражданията , лекарите които работят в тази болница понеже и на мен ми предстои първо раждане и е нормално да се вълнувам много. Но няма смисъл да влизам тук след като ме обиждате... мисля че всеки дори и "неграмотен" ще се махне от темата  понеже и те имат малко достойнство и едва ли на някой му е приятно да го наричат с различни епитети.

До тук прочетеното от малкото време което влизам мисля че научих и нещо полезно и нещо което ме интересуваше. Пожелавам на всички които им предстои раждане да мине всичко наред и те и бебенцата им да са живи и здрави !  sling sling

# 441
Да Таня, моля те!!! Все пак такива заблудени като мен, четящи основно форумите, ако четем САМО хубавите коментари, а ни убягват лошите едва ли ще направим правилният избор! Моля те, сподели! Аз принципно съм от Русе и тукашните лекари са ми пълна мъгла Sad Нямам раждали приятелки от Бургас и разчитам основно на момичета като вас!

# 442
  • Бургас
Таня,на мен също ми предстои раждане .Лекарката,която ми води ЖК не влиза в родилна зала,но ми препоръча д-р Дорийска.Бих се радвала на всякакви мнения,защото не познавам лекарката.Блатодаря ти предварително.

# 443
Ами какво да ви кажа момичета
Добрия лекар е този, който може да се справя и с проблемнна или рискова брременост, а на първо място трябва да умее да я види. Дорийска не е от тези лекари за мен. тя се справя само когато няма проблеми. да ама това си е най-лесното.

Последна редакция: вт, 02 авг 2011, 06:16 от tania_burgas

# 444
  • Бургас
Момичета, изивнявам се за нахлуването в темата по причина, нямаща нищо общо с това, но...

Днес, в инетрвала м/у 1,30-2,30 часа, сиво Пежо 206, шофирано от бременно момиче, ни удари на паркинга пред МБАЛ Бургас и избяга  ooooh! Предполагам е била на преглед там  Thinking Мъжо слезе от колата, но докато преглеждаше децата, че те стояха на задната седалка, момичето явно много се притесни и ...

Моля, ако момичето случайно чете темата и се познае, да драсне едно ЛС, за да оправим нещата.
Съзнавам, че е като глас в пустиня, но се надявам на човечност  Praynig

П.С. Таня, много и силни прегръдки и от мен.

Последна редакция: пн, 01 авг 2011, 16:35 от sisi_f

# 445
Таня, много съжалявам за случилото се и ти пожелавам този път наистина всичко да е наред и да имаш здраво детенце !

За д-р Дорийска май наистина доста често се случва да не вдига телефона, аз и часове като съм пазила при нея, я вдигне при това акушерката, не тя , я не вдигне ... И винаги ми е било чудно момичетата , които са при нея за наблюдение на бремеността , този телефон за часовете ли имат или личния на докторката.

# 446
  • Бургас
Таня,много съжалявам,че си загубила детето си.Извинявай,страшно ми е неудобно,че те накарах пак да го преживееш с разказа си! Не бих те питала,ако знаех! Сигурно разбираш,че тук сме водени не от любопитство,а от желание да научим повече за лекарите в чиито ръце поверяваме живота на децата си.Благодаря ти много! Отново много съжалявам!

# 447
Няма проблем момичета
Аз това никога няма да го забравя, даже и сега карам една бременност с много притеснения след това което ми се е случило.
Но д-р Дорийска е длъжна да си вдига телефона след като е поела ЖК на толкова много жени. все пак ние и звъним затова, че имаме проблем или да я питаме нещо важно а не да си пием кафето. И нека по-добре да си гледа видеозона

# 448
Аз и друг път съм писала ,много бях доволна от Дорийска като ми следеше бременността . Винаги е била много внимателна с мен и всичко мие обяснявала . Тел. ,който е за часовете е на акушерката Камелия и е служебен . Наложи ми се да звънна на него и ми трябваше Дорийска ,а по график не бяха в кабинета и акушерката ми даде личният и номер. Вдигна ми и беше мн отзивчива . Само 1 път се случи да не вдигне ,но аз по-късно и мн настоятелно звънях,оказа се ,че е на смяна в ДМ и е в операция ! Не ми се даваха излишно пари за избор на лекар като раждах, но се надявах точно нея да улуча. Е, паднах се при Драгнева и всичко мина по мед и масло. Много добър специалист е ! На следващия ден Дорийска мина на визитацията и мн ни се зарадва с бебчо !
Какво да ви кажа момичета ,няма такъв доктор от който всички да са доволни ! Wink
За всички лекари (гинеколози) в Бургас такива работи можеш да чуеш и прочетеш тук в нета ,че не да ти настръхнат косите ,ами да припаткаш направо ! Но факт  е и че и на много хора са помогнали !
Така,че моят съвет е като не сте доволни в началото как ви следят бременността сменяйте доктора на време и изисквайте повече от тях !
Леко бременеене и живи и здрави бебчета на финала ви пожелавам !  Peace
Таня съжалявам за случилото се с теб !

# 449

Общи условия

Активация на акаунт