МБАЛ Дева Мария, кв. Ветрен, Бургас - тема 8

• 79 747
  • 753
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте мили мами,

Отдавна следя тази тема, но така и не съм ви писала досега  Rolling Eyes
Всъщност никога не съм писала във форум преди...

Ще ми бъде интересно да споделям с вас впечатления и емоции от бремеността си - аз съм в 20-21 г.с. и според Д-р Ризова и 4 Д ехографа, очакваме момиченце.

Ако някоя от вас е била тази седмица на Училище за бременни в понеделник и в сряда, значи сме се засекли..

А има ли и други мами тук, с термин в началото на февруари?   newsm51

# 616
Здравей alexa_

Аз съм посещавала лекциите в Дева Мария. Интересни и полезни са:)

Ако искаш можеш да се присъединиш към бургаските мами:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=605632.0

# 617
Благодаря ти, Таня  Simple Smile Вече го направих, даже започнах да чета цялата тема, до 9 стр. съм засега Wink

Там прочетох, че една мама са я накарали да чака страшно много за ФМ с 4Д в Дева Мария и искам да споделя, че и с мен и всички записани след мен се случи същото мин. седмица.

Все пак не случайно си запазваме час по-рано, не е нормално да чакаме по час и половина, за да ни приемат ..
И за преглед на детенце четох в тази тема, че наскоро е имало дублиране на часове и чакане... 

Мисля, че от болницата ще го вземат предвид  Peace

# 618
  • Където морето целува небето...
Добре дошла тук и в нашата тема Алекса.
Аз бях на лекцията за упойките с още едно от нашите мамита. Дойдохме малко по-късно и седнахме най-отпред.

Относно часовете - доста е неприято и дано наистина го имат в предвид от болницата. (Аз също съм при Ризова и от там си свикнах с голяяяямото чакане всеки път)

# 619
Здравейте ,каним ви на 27.09 - от 14.00ч. в МБАЛ- ДЕВА МАРИЯ -ще се проведе лекция :
1."Адаптационен период на новороденото. Най-чести здравословни проблеми през първата година. Режим на отглеждане.
лектор: д-р Згурова Педиатър - Неонатолог- Началник Неонатологично отделение в МБАЛ "Дева Мария"

# 620
  • Бургас
Uzuznova   за кучето имам приятелка, която роди и веднага го махна защото според специалиста, с който се е съветвала, кучето е носител на много паразити и бебчо можел да има алергии и екземи от него. Не знам доколко е прав, но тя даде кучето на родителите си, които ще го гледат докато малкия поотрасне. След това възнамерява пак да си го вземе.
Привет на Kali Semkova лично аз раждах при Дорийска и съм изключително доволна! Все пак изборът си е твой, избери този който ти вдъхва доверие!
За собственика на болницата - при мен идваше редовно на посещения. Интересуваше се всичко ли е минало нормално, имам ли нужда от нещо, попита дали някой не си е свършил работата както трява и т.н. В началото се изненадах от вниманието, което ми обърна, но поставяйки се на негово място може би и аз бих постъпила така. Добре е когато държиш на качество, професионализъм, обслужване да търсиш обратната връзка. За това му казвам едно голямо БРАВО!
Здравей alexa_ хубаво събитие ти предстой, дано всичко мине нормално и февруари да се похвалиш с една красива принцеска! Леко бременеене!

# 621
Благодаря ти от сърце за хубавите пожелания, slava_desa   newsm51

Предполагам, че вече си разказвала подробно за самото раждане - би ли ми пуснала линк на лични ( аз също се интересувам от Дорийска и изобщо раждане в Дева Мария)..

За собственика на болницата  - едно голямо   smile3501  от мен!
Имам чувството, че прави чудеса този човек  Laughing  Не, не преувеличавам изобщо !! Ако прочетете "черният списък на АГ в Бургас" , ще ви настръхнат косите от отношение и незаинтересованост (а оттам и фатални грешки) на същите тези специалисти, които работят в Дева Мария сега!
Значи  МОЖЕЛО !!
Браво на човека наистина, успя да създаде и както виждам умело менажира една болница, която смело мога да кажа е на европейско ниво!
А щом той пита, значи и вие спокойно трябва да си казвате.. каквото не ви харесва мили мамчета, и тук пишете! Вярвам, че ще бъде коригирано  Peace

# 622
  • бургас
д-р Илиев преглежда в Дева Мария от октомври месец-акушер гинеколог

# 623
Може ли повече информация за д-р Илиев

# 624
  • бургас
ЩЕ работи в Девата от октомври месец  а прегледи на кабинет на 12 и 19 има часове доколкото знам

# 625
Искаме по=подробна инфирмация за д-р Илиев. От къде идва, къде е работил до сега ?

# 626
Zdraveite.
Ako e izlqzal ve4e grafika za oktomvri mesec moje li da go dadete po - to4no na D-r Boqdjiev.

# 627
График за м. октомври :
Д-р Ризова - 02-Н, 03-Д, 05-1/6, 06-Р, 07-Н, 10-Н, 12-Д, 14-1/6, 15-1/6-Н, 17-2/6, 21-Н, 23-Р, 24-Д, 26-Д
Д-р  Драгнева - 01-Н, 03-Н, 07-Дк, 08-Н, 14-2/6, 16-Н, 18-Д, 23-Дк, 25-Д, 26-Н, 28-Д, 29-Дк, 30-Н,
Д-р Бояджиев - 04-Н, 06-Д, 08-Д, 09-Н, 11-2/6, 12-Н, 16-Дк, 17-Н, 20-Н, 25-2/6, 27-Д, 30-Д, 31-2/6
Д-р Дорийска - 05-2/6, 06-Н, 11-Д, 13-Н, 15-Д, 17-1/6, 19-Д, 21-Дк, 23-Д, 24-Н, 27-Дк, 28-Н, 30-Дк
Д-р Люцканов - 01-Д, 02-Д, 04-Д, 05-Н, 10-Д, 11-Н, 13-Д, 14-Н, 16-Д, 18-Н, 20-Д, 22-1/6, 26-2/6
Д-р Гамишев - 18-Дк, 19-Н, 22-Д, 23-Н, 27-Н, 29-Д
Д-р Илиев - 03-Дк, 04-2/6, 05-Дк, 07-Д, 09-Д, 12-Дк, 14-Д, 17-Д, 19-Дк, 21-Д, 22-Н, 24-Дк, 25-Н, 28-Д, 29-Н, 31-Д

Графикът не е окончателен. Могат да настъпят промени.  Peace

# 628
Може ли да ни дадете повече информация за д-р Илиев? От къде идва, къде е работил до сега?

# 629
  • Където морето целува небето...
Може ли да ни дадете повече информация за д-р Илиев? От къде идва, къде е работил до сега?

На всички ни е любопитно. Виждаме, че е в графикът и изникват тези въпроси, които е задала Танчето.

Общи условия

Активация на акаунт