МАШИНА ЗА ХЛЯБ -42 ТЕМА

• 70 748
  • 745
  •   1
Отговори
# 315
Аз вадя бъркалките веднага след като свърши месенето, вадя ги, оформям си хубавичко топката и си я поставям обратно. Ако пропусна - здраве да е. Иначе пробвай да намазваш осичките с олио и самите бъркалки в началото преди да сложиш каквото и да е в казанчето.
Аз пък днес правих един хляб с картофени люспи и грис - мнооого вкусен Peace

# 316
Пак пекох хляб, стана перфектен Peace Ама пусто, не мога да го вадя и това е! Бъркалките ми пречат Confused....и го начупих...
Та, след кое втасване да ги махна LaughingНещо, като повтаса тестото, много лепкаво- ще бръкна и там ще си ми останат ръцете Laughing
когато втасва тестото бъркалките не ти трябват. защо ги държиш ?
я опитай след последното месене , преди последното втасване, да ги извадиш.
после докладвай.  hahaha

# 317
Абе бате Бонго, как последното втасване бре човек - след последното месене , преди първото втасване Peace

# 318
Абе бате Бонго, как последното втасване бре човек - след последното месене , преди първото втасване Peace
какво след последното месене ,преди първото втасване ? какво се прави тогава ?

# 319
Ми тогава се вадят бъркалките, или поне аз тогава си ги изваждам от машината.

# 320
  • София
какво след последното месене ,преди първото втасване ? какво се прави тогава ?
Е, човекът иска да ми гледа сеира Wink Joy hahaha

# 321
Ми тогава се вадят бъркалките, или поне аз тогава си ги изваждам от машината.
е аз какво съм написал ?
Цитат на: nanu4e в Вт., 05 Юли 2011, 21:31
Пак пекох хляб, стана перфектен  Ама пусто, не мога да го вадя и това е! Бъркалките ми пречат ....и го начупих...
Та, след кое втасване да ги махна Нещо, като повтаса тестото, много лепкаво- ще бръкна и там ще си ми останат ръцете

когато втасва тестото бъркалките не ти трябват. защо ги държиш ?
я опитай след последното месене , преди последното втасване, да ги извадиш.после докладвай. 

# 322
Е, човекът иска да ми гледа сеира Wink Joy hahaha
не говори глупости  #2gunfire
при внимателно четене ще прочетеш че ти казвам да опиташ след последното месене да извадиш бъркалките.

# 323
а ако след първото втасване имаме отново месене какво правим ?
вадим ги когато имаме последно месене и преди последно втасване

# 324
  • София
а ако след първото втасване имаме отново месене какво правим ?
вадим ги когато имаме последно месене и преди последно втасване

Не се пали бе човек Hug Благодаря ти за инфото, така и ще направя.Използвах емотикон, предполагах ще хванеш закачката Wink
Не съм искала с лошо....

# 325
Възможен е и такъв вариант, ама щото моя Северин няма редуващи се месене и втасване, та затуй си вадя бъркалките преди началото на втасването.

# 326
  • София
Аз вадя бъркалката преди последното втасване, тъй като след започване на самото втасване машината ми (Мулинекс 3000) прави две премесвания през определен интервал от време и за целта трябва бъркалка; така че зависи от машината. Simple Smile

# 327
  • София
ъмм, един може би малко тъп въпрос.. задължително ли е да се вадят бъркалките  Embarassed

аз досега не съм ги вадила преди изпичането - е, да, хляба се оказва с две дупки отдолу, но не е чак такъв проблем  Rolling Eyes

# 328
  • Бургас
Не, разбира се. Щом ти излиза хляба нормално и не ти залепва за тях, защо да се тормозиш излишно Rolling Eyes Wink

# 329
  • София
Не, разбира се. Щом ти излиза хляба нормално и не ти залепва за тях, защо да се тормозиш излишно Rolling Eyes Wink

ох, успокои ме Hug
аз имам една кука, с която вадя бъркалките и няма проблем, не залепва  Crazy
млъквам, че да не урочасам машинката  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт