На море в Гърция - 4

• 141 276
  • 744
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Нямам време да седна да напиша с няколко реда - замирисва ми на мореееееееее... Стягам багажите за Лептокария в подножието на Олимп, утре пътуваме за Сандански и в събота по това време се надявам да сме се пличнали по няколко пъти в Бяло море....    newsm44      sport027   Nature Sunny     grinning039  
При все че точно в събота май ще с umbrella
- прогнозите са за дъжд при 29-36 градуса.....

Алекс, да си прекарате страхотно!!! Hug

# 211
  • Sofia
Момичета, на  Великден пътувах до Атина по работа и на влизане в града видях увеселителен парк. Сега ще пътувам за повече време, въпросът ми е- някой ходил ли е, впечатления дали си заслужава и цените как са?

# 212
  • В най - голямото село
аз резервирах за http://village.mediterraneanhotels.gr/index_en.html от 10/07

# 213
Какво е цената на двойна стая със закуски?
Момичета, много ли е солено морето?

# 214
  • В най - голямото село
207евро ни излиза за 2ма възрастни и дете на 12г., това е със закуска и вечеря.

# 215
207евро ни излиза за 2ма възрастни и дете на 12г., това е със закуска и вечеря.
Аз като леко прегряла вече в тая жега петъчно  Mr. Green да попитам - това за ден, нали?  newsm78

Колкото до морето, че е по-солено от нашето е ясно, но не е неприятно Thinking въпреки, че моя позната казва, че й щипело  #Crazy ама аз не мисля, че е толкоз фатално  Wink

# 216
  • София
Захир, супер си е морето. Приятно соленичко!  Grinning

# 217
  • В най - голямото село
Да, за ден са 207 евро. И нищо, че е солено само да дойде 10 юли  newsm44

# 218
 Mr. Green Какво толкова сте се притеснили колко е солено морето, нали не смятате да го изпивате  Hug

Вс наред ли им е на гърците откъм стачки, че и ние след 2 седмици ще потегляме.  newsm78

# 219
  • София

как резервира там. Аз писах директно на хотела, но въобще не ми отговориха, а като питах в няколко агенции тук, се оказа, че нямат контакти с хотела newsm78

# 220
  • В най - голямото село
Em_ma резервирах през Рейма, но за съжаление цената която ми дадоха е със 720 евро по - висока от цената на хотела. Аз писах 2 пъти до хотела и 2 пъти получих веднага отговори. За съжаление от хотела ми оферираха свободни стаи от 16/07, а аз исках от 09/07. Просто не мога да си представя как може да има такава голяма разлика в цената  ooooh!

# 221
  • София по рождение
аа извинявайте, за Гърция трябва ли ми някакъв спец. документ за колата освен ГО

# 222
  • София
Ако е на ваше име - не.

# 223
Ако е на ваше име - не.
А ако не  newsm78
Освен пълномощно друго трябва ли?  Blush

# 224
  • Софето
Ако е на ваше име - не.
А ако не  newsm78
Освен пълномощно друго трябва ли?  Blush
Пълномощното е за нашите граничари, зелена карта.

Общи условия

Активация на акаунт