На море в Гърция - 4

• 141 263
  • 744
  •   1
Отговори
# 165
Момичета, моля за отзиви за този хотел :
http://www.aristotelesbeach.gr/

Основният път на Касандра минава между хотела и плажа. Хотелът е на доста високо и за плажа се минава първо по мост над колите, а после се слиза по доста стъпала. Не сме били там, но скоро имаше оферта в колективните сайтове или като реклама във фейсбук и му запомних името, а като бяхме в края на май видях моста и указателаната табела и се сетих, че е точно той. Може би не ви затрудняват стълби, но мен - да, особено след плаж.
по-напред в темата някой беше писал лоши отзиви за този хотел, въпреки че на сайта изглежда супер.

# 166
Момичета, ние най-накрая се решихме да резервираме в Никити едно апартаментче и ще ми бъде много полезно ако споделите места за похапване и забавления за дете на 3 годинки? Наши приятели ще бъдат по същото време в Псакудия и ни навиват да сме с тях, защото плажът там бил по-хубав, така ли е? Изобщо ще ми бъде полезна всяка информация за Никити и околността - какво можем да видим, къде да прескочим на разходка в близост от 50 км. и какво не е за изпускане?  Hug

# 167
  • Софето

Интересува ме и за Сани Резорт през коя агенция резервирате?

Чрез чужди сайтове, миналата чрез http://www.hotels4u.com/, а по-миналата чрез www.otel.com

За всички почиващи на Халкидики, мога да препоръчам водния парк (Waterland), близо до Солун http://waterland.gr/en/map.php. Специално за децата е много интересно.

# 168
  • Пловдив
Момичета, благодаря ви за отговорите  bouquet

# 169
  • Пловдив
В Никити има детски център, работи до 11.30 вечерта.Таксата на дете е 3 евро със сокче,има и каки,които наблюдават малките.Лесно ще го намерите,по крайбрежната улица със заведенията се свива в една от пресечките,има табели.
Между Никити и Неа Мармарас,точно срещу входа на хотел Елия има ресторантче със страхотна гледка и е много спокойно.В Торони има един ресторант с голяма тревна площ към морето и е прекрасно за деца,не знам как се казва,сервитьорите са българи.

Последна редакция: сб, 18 юни 2011, 18:14 от hris80

# 170

Между Никити и Неа Мармарас,точно срещу входа на хотел Елия има ресторантче със страхотна гледка и е много спокойно.
Спокойно е най-малкия плюс.Още малко за това местенце-под него е плажа на Елия,но от другата му страна ,където е и най-хубавата маса на ъгъла,има по-добър плаж. Размечтах се като си спомня- мъжете отиваха да пият аперитиви още към 12ч, след едно-две ципуро ме викаха да им избера рибата-собственикът на таверната отваряше хладилниците,където в тави с лед стоеше пресния улов-и познати, и риби с неизвестни за мен имена,но уловени сутринта.Следва мятане на скарата и като станат готови,обилно полети с лимон и зехтин, ми звъняха да идвам с жените.Препоръчвам.
В западна посока-в Геракини-обиколихме няколко таверни на морския бряг в търсене на добър фиш микс грил,но  останахме очаровани от Мураджио,за което писах и преди и ще се цитирам."Поразрових се и намерих визитката,която специално взех от едно чудесно заведение в Геракини,където вечеряхме няколко пъти-с класи е над другите и като атмосфера, и като кухня .Hамира се точно над хотел Геракина,от другата страна на пътя-препоръчвам- Mouragio."

# 171
  • На брега на реката

Между Никити и Неа Мармарас,точно срещу входа на хотел Елия има ресторантче със страхотна гледка и е много спокойно.

В западна посока-в Геракини-обиколихме няколко таверни на морския бряг в търсене на добър фиш микс грил,но  останахме очаровани от Мураджио,за което писах и преди и ще се цитирам."Поразрових се и намерих визитката,която специално взех от едно чудесно заведение в Геракини,където вечеряхме няколко пъти-с класи е над другите и като атмосфера, и като кухня .Hамира се точно над хотел Геракина,от другата страна на пътя-препоръчвам- Mouragio."

Тази ли е? - http://www.gerakini-mouragio.gr/index.php?lang=en

Произнася се Мурайо, ако се наложи да питате за нея. Wink

# 172
Супер сте момичета, благодаря ви! Ако още някой се сети нещо - да пише..
Как са плажовете в околността, къде има в близост райско заливче? Simple Smile

# 173
Моля, изчерпателна селекция на плажовете южно от Никити Simple Smile
Съветвам горещо за заливите, те са на 5-10 мин с кола-  градският/селски плаж не е нищо особено, макар че става.

СКО, пожелавам ви най-най-приятно изкарване. Ние се върнахме..  Sad

# 174
  • София
Ех, Параход размечтах се още повече. Вече нямам търпение да стане Август. Ние също май до тук твърдо сме избрали Никити поне за начало, но няма да резервирам нищо предварително. Ще ми се да пообиколим из Ситония  - два-три дни тук, два-три дни там.

# 175
Някой от вас ходил ли е в Сарти, Ситония. Хубави сайтове има, с хубави вили и много примамливо ми звучи. Все пак - как е плажа, ситен ли е пясъка, нещо четох, че е бял. Има ли морски таралежи ? Моля ко някой е ходил да сподели, и въбоще има ли нещо ,което не е хубаво там- т.е. кои са слабите страни на Сарти- това ми е питането.
Благодаря.  bouquet

# 176
И още нещо- Парадисос, Неа Мармара, пак на Ситония.  Нещо за плажа и самата Нея мармара. Има ли развлечения за деца, че сме с една сюрия.
От всичко най-много ме е страх от морските таралежи- признавам си.
Моля споделете, ко някой е ходил.

# 177
  • София
Чета темата от доста време, но понеже не срещам това което ме интересува, се обръщам към тези които повече са пътували из Гърция: ходили сме 10-ина години на о-в Самотраки, на Пилион - все спокойни места. Заради стачките тази година ми се иска да игнорирам ферибота /иначе Самотраки ме изкушава най-много/.
Препоръчайте ми тихо, спокойно местенце без много хора, абе... СКУЧНО! Да има къде да се спи и някоя и друга таверна и баничарница да се нахрани човек. И да е на материка! Като се пообиколи с колата все ще се намери и плаж надявам се.

# 178
  • София
Аз лично не се сещам за алтернатива на Самотраки,и на мен ми допадна там Peace

# 179
Как са плажовете в околността, къде има в близост райско заливче? Simple Smile
За мен едно от райските заливчета на Ситония е Коviou. Малък, спокоен, романтичен...Намира се 10-тина км. след Никити, посока Неос Мармарас.

И още нещо- Парадисос, Неа Мармара, пак на Ситония.  Нещо за плажа и самата Нея мармара. Има ли развлечения за деца, че сме с една сюрия.
От всичко най-много ме е страх от морските таралежи- признавам си.
Моля споделете, ко някой е ходил.

Парадисос бийч се намира на влизане в Неос Мармарас от към Никити. Плажа не е нищо особено, относително дълга ивица, но тясна, с пясък и камъчета, също и в морето. В другия край на Неос Мармарас има по-хубав плаж, широк и пясъчен. Ние ходихме на плаж на Лагомандра бийч, който е на 5-6 километра преди Неос Мармарас, голям, широк, малко едър пясък, но много спокоен плаж.

Общи условия

Активация на акаунт