На море в Гърция - 4

• 141 310
  • 744
  •   1
Отговори
# 300
scorpios, а къде би отседнала следващия път, ако ходите отново на Ситония?  Mr. Green
щото ревюто ти звучи повече към минус, отколкото към плюс...  Wink а и сте поразгледали целия полуостров...

До последно се мъчих да отклоня приятелите към друг хотел, ама не стана  Mr. Green
Иначе полуострова си го познаваме доста добре  Sunglasses

# 301
  • София
Благодаря   bouquet  , макар че не разбрах кой ти е любимия хотел там...  Grinning Ако искаш да го споделиш?

Ние не познаваме Ситония не само добре, а никак. На Халкидики сме ходили на Касандра (познаваме целия ръкав), но на Ситония не сме били...

Аз бях питала и преди в темата, но да взема да си подновя въпроса - при положение, че на нас ни харесват следните неща:

хубави градини с цветя в хотела;
много зеленина и по възможност да не е съвсем равно, да е по-хълмисто в района;
плажът да е пясъчен, със ситен пясък и да е плитък;
храната в хотела да е на ниво, предпочитан вариант е HB;
в близост да има хубави кръчмички с прясноуловена риба;
да има хубав бар на плажа;
да сме на тихо и спокойно, по-мъничко населено място;
би било хубаво, ако наблизо има голф игрище;
чудесна добавка към хотела биха били тенис кортове, тенис маси, боулинг, футболно игрище, баскетболен кош, такива неща:)

Напълно не се интересуваме от:

детски клубове и други анимации за деца (нашите се забавляват добре и без това:));
ол инклизив предложения, тъй като не бихме пропуснали местните заведения, духа на страната се чувства в тях;

Неутрални сме към:

басейни (по-скоро е хубаво да ги има за красота, но и да ги няма не е кой знае какво, тъй като на море ние ходим на морето);
спа центрове (когато сме на море имам предвид).

Моля, помогнете ни с подходящото за нас място!  Hug Hug Hug

# 302
Здравейте, може ли да ми препоръчате някое семейно хотелче в Керамоти, харесах си това от нета:
http://www.greek-hotels.ltd.bg/02-Kavala-020.htm, нещо не намерих голям избор Rolling Eyes
понеже ще сме само за уикенда, не ми се искаше да губим време в търсене на място
 Hug

# 303
Здравейте, може ли да ми препоръчате някое семейно хотелче в Керамоти, харесах си това от нета:
http://www.greek-hotels.ltd.bg/02-Kavala-020.htm, нещо не намерих голям избор Rolling Eyes
понеже ще сме само за уикенда, не ми се искаше да губим време в търсене на място
 Hug

Намерих една тема за Керамоти: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=302541.0

п.п. Поправям се, темата не е за Керамоти, а Черен списък на хотелите в Гърция и там прочетох някои отзиви за хотели в Керамоти.. Ако ви се чете..

Последна редакция: вт, 05 юли 2011, 13:53 от СКО

# 304
Благодаря   bouquet  , макар че не разбрах кой ти е любимия хотел там...  Grinning Ако искаш да го споделиш?

Ние не познаваме Ситония не само добре, а никак. На Халкидики сме ходили на Касандра (познаваме целия ръкав), но на Ситония не сме били...

Аз бях питала и преди в темата, но да взема да си подновя въпроса - при положение, че на нас ни харесват следните неща:

хубави градини с цветя в хотела;
много зеленина и по възможност да не е съвсем равно, да е по-хълмисто в района;
плажът да е пясъчен, със ситен пясък и да е плитък;
храната в хотела да е на ниво, предпочитан вариант е HB;
в близост да има хубави кръчмички с прясноуловена риба;
да има хубав бар на плажа;
да сме на тихо и спокойно, по-мъничко населено място;
би било хубаво, ако наблизо има голф игрище;
чудесна добавка към хотела биха били тенис кортове, тенис маси, боулинг, футболно игрище, баскетболен кош, такива неща:)

Моля, помогнете ни с подходящото за нас място!  Hug Hug Hug

Здравей Петя,
Ние пък сме ходили само на Ситония и едва тази година се разходихме до Касандра, но на въпроса ти  Simple Smile......По описанието на това, какво искаш, абсолютно се доближава и до нашите предпочитания. Не търсим ALL, нито пък много "звезди" хотел и СПА и т.н. , а нещо по-обикновено, с много цветя и зеленина и прилична храна. Тази година, юни бяхме в : http://www.philoxenianet.gr/
Отговаря на почти всичко, което желаеш, само на последната точка - не отговаря. Има само билярд и тенис на маса. Иначе , снимките в сайта, напълно отговарят. Ако те интересува нещо, насреща съм  Peace

# 305
Момичета, стягам си багажа вече, че утре сутринта ще тръгваме за Гърция.
Много на бързо го решихме и буквално за няколко часа резервирах нощувките
Нямам много време да чета всички теми  Embarassed, затова се извинявам предварително ако се повтаря въпроса ми  Rolling Eyes

Пълномощното за колата трябва ли да е преведено?
Да бягам ли да търся преводач, докато е време .... да не вземат да ме върнат  newsm78

# 306
  • София
Liuliu, страхотна идея, много ти благодаря!  Hug Hug Hug И цените са напълно по вкуса ми!  Grinning Искам да те питам за храната дали можеш малко повечко да ми разкажеш, хубава ли беше?   bouquet

Ками*, не се налага да е преведено пълномощното за колата. Никой няма да ви го иска въобще. Весело изкарване и чакаме после репортаж!

# 307
СКО  Hug
прочетох къде да не ходя, но още съм в чуденка къде да отскочим

# 308
  • Софето

Да бягам ли да търся преводач, докато е време .... да не вземат да ме върнат  newsm78

Пълномощното е за БГ граничарите, след като те са те пуснали да излезеш с колата от БГ, другите държави не ги интересува.

# 309
Liuliu, страхотна идея, много ти благодаря!  Hug Hug Hug И цените са напълно по вкуса ми!  Grinning Искам да те питам за храната дали можеш малко повечко да ми разкажеш, хубава ли беше?   bouquet

Идеята, мисля, че наистина е добра Wink, цените са още по-добри  Wink, но аз не разбрах, кога мислите да ходите , защото комплекса е доста запълнен. Когато доплащах резервацията през април, вече нямаше места за юни. Най-добри цени имат : http://usitcolours.bg/philoxenia-bungalows-3/articles/130. За храната  - доволни сме, вкусно беше и гладни не сме останали. За вечеря има 6-7 салати, 5-6 основни, 1 супа и това, което малко ме изненада - 1 вид десерт - плод, някакъв сладкиш или сладолед  Simple Smile, но само 1 на вечер. За закуска е стандартното , но нямаше зеленчуци и яйца, в никакъв вид (варени, пържени, омлети, бъркани), те можеха да се поръчат и се плащаха.Но не се сещам , някъде другаде да ни се е случвало на закуска да няма пресни зеленчуци и яйца.....Но сме доволни, особено за парите, които сме платили  Simple Smile. Иначе селото е малко , но плажа е сравнително голям и хубав.  Peace

# 310
Кога следва да се представи такова пълномощно? Ако се кара чужда кола ли?

# 311
  • Софето
Кога следва да се представи такова пълномощно? Ако се кара чужда кола ли?
Ако колата не се води на твое име.

# 312
Аз съм направила резервация в Долфин Биич http://www.balkantourbox.com/index.php?%E2%8C%A9=1&m=729& … _to_fr=1#allprice
платихме 388 лв за двама човека за 3 нощувки база UALL. / офертата беше пред сайт за колективно пазаруване/
Цената е страхотна - ще ви пиша като се върна от там .
Някой ако има мнение нека каже. Изобщо има ли някой който да е ходил в Касандра чак толкова надолу. Инетерсувам се от плажевет покрай Посиди и нещо интересно по пътя.
Благодара предварително на всеки който се включи

# 313
  • Sofia
здравейте,
интересувам се от информация за къмпинзите в Халкидики... дали някой има опит в това отношение....

вероятно тук не е местото, но ще съм благодарна, ако ми посочите подходяща тема   bouquet

# 314
Благодаря ви момичета,
Досега все с другата кола сме ходили в Гърция, но с тази, която сега караме с пълномощно само в Турция сме ходили, а за там искат и то на турски...
И аз си мислех, че не би трябвало да ми искат гърците, но приготвяйки документите видях и се сетих, че  като изпращах на международен лагер баткото ми искаха декларацията за пътуване на дете в чужбина дори на гръцки преведена... та видях я и се замислих... може и организаторите нещо да са искали да се презастраховат  Rolling Eyes

Ние за Тасос ще пътуваме. Всичко стана набързо, дано не останем разочаровани.

Хайде ще пиша после отзиви  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт