На море в Гърция - 4

• 141 271
  • 744
  •   1
Отговори
# 435
Нали говорите за този Афитис:

http://www.afitis-hotel.gr/site/

На мен за септември за студио без храна ми дава 162 евро за 3 нощувки, за стая 318/372 евро...

Гледам в сайта, че овен таи има и студиа. Вие за кое от двете говорите?

А и същата фирма има и в Ханиоти обект.

# 436
  • София
Ral_p, не се подлъгвай. Тези студиа, нямат нищо общо с хотела. Намират се на около половин километър от него и са доста...скромни, да речем.
Ето как изглеждат
http://www.holidaycheck.com/hotel-Travel+pictures_Hotel+Afitis+S … detailThumbPage=3

И аз щях да се излъжа, защото търсех хотел на Афитос и никъде нямаше места, та въпросните студиа се появяваха на цена от 80 евро за следващия уикенд, което ме изненада, като знам колко пари сме плащали  в Афитис преди като ходихме и се поразрових, та открих тези снимки и коментари.

# 437
  • София
Toку-що видях тази оферта. Не знам нищо за хотела, но може на някой да му хареса.

# 438
  • София
Нали говорите за този Афитис:

http://www.afitis-hotel.gr/site/

На мен за септември за студио без храна ми дава 162 евро за 3 нощувки, за стая 318/372 евро...

Гледам в сайта, че овен таи има и студиа. Вие за кое от двете говорите?

А и същата фирма има и в Ханиоти обект.

Същия гледам и аз. Пак казвам, на мен ми даде цена за Септември за 4 нощувки със закуска в двойна стая 500 евро.
За студиата вече са ти казали. То и в офертата която излиза пише че са на 500 метра от хотела и дава за тях съмнително по-ниска цена от другия тип настаняване, а то всъщност е защото са далеч от хотела и пише че са 12 квадрата май, което не е много.

# 439
През 2009 г. за 5 нощувки, junior suit, в началото на юли, х-л Афитис във Афитос, сме заплатили 2386 лв. Трима възрастни + две деца. Каката ни тогава е била с навършени 14 г. и я таксуваха като възрастен.

# 440
  • София
В Elinotel Apolamare 5 * за периода от 21 до 25 септември - 4 нощувки ми излиза 128 евра на ден за 2 възрастни UAI, а за 2 възрастни + 2 деца 167 евра на ден т.е. децата са без пари, ама във фамилна стая. Според мен, обаче не е подходящ за деца и не може да се сравнява със Сани или Океания, но с Афитис са на едно ниво, поне по отзиви и снимки, защото в Аполамаре още не сме били.
През Бизнес травъл излиза и по-тънко, ама при мин. 5 нощувки, а ние нямаме възможност, че няма отпуск милият ми.  Rolling Eyes

# 441
Аз и преди съм споделяла задочни впечатления от Аполамаре, моя приятелка бяха много доволни от обслужване, храна , плаж и т.н.  Peace Също има хареса, че е в градчето и има къде да се разходиш с децата, единствения минус според нея е малката територия на хотела, на практика от двете му страни има сгради, но за 4 дни   newsm78 надали е голям проблем  newsm78

# 442
Ще потърся цена и от друг тур-оператор, но вероятно защото е за пиков сезон по критериите на гръцките хотели, цената е висока. Нямам особено голям избор с оглед късното планиране на отпуската (започва от 1 август).
 Не знам вашите впечатления, но аз прекарах доста време в търсене на хотел, който да ми хареса по показаното в интернет, и не видях такъв за по-малко пари. Всички казват, че в Турция за цената на един четиризвезден гръцки хотел може да се настаниш в 5* турски такъв, но това вече е въпрос на лични предпочитания.

# 443
Здравейте, момичета, харесала съм един хотел на Касандра за лятната ни почивка тази година - Imperial 4* Nea Skioni,  но не намирам никакви отзиви в нета, а и сайтът им не работи....
това е хотелът
Моля, ако някой е ходил или има информация да сподели.
Благодаря ви предварително.

# 444
Параход,
жалко ,че  късно даваш тази полезна информация за мидите.Щом на местата ,на които ни харесаха мидите,даваш оценка посредствено, представям си каква вкусотия е там,където пишеш.
Ние обичаме морски дарове и даже преди седмица минахме оттам,но като не знае човек кое е вярното място,отпрашихме към Агиос Йоанис за последен обяд,като проверено място.
Сега тръгваме към Халкидики на гости на приятели, и ако има желаещи освен нас ,на връщане ще пробваме на тези места мидите .

# 445
  • София

Здравейте,

отдавна не съм се мяркала наоколо, ама сега дойде момента и аз да попитам.
Харесах си :
Х-л Флегра  на Касандра, All Inclusive между селищата Ханиоти (1 км) и Пефкохори (500 м)
Потърсих мнения из форума, но не можах да открия, може и да съм позабравила как се търси, за което моля да ме извините  Embarassed, някой има ли впечатления?
Аз попитах и агенцията, която рекламира в под-форума Solvex, но отговориха, че нямат конкретни отзиви от клиенти, освен, че са доволни.
За цената от 1200 лв за 7 нощувки за 2ма общо, не очаквам наистина да е 4*, но ако някой е почивал там ще се радвам да сподели.... Hug

# 446
В Imperial 4* Nea Skioni, бяхме в края на юни. За шест дена веднъж ни смениха спалното бельо, кърпите нито веднъж. Климатика не беше включен, страшна жега, след разправия с управителя ни предложи вентилатор. Последният ден го пуснаха, но изобщо не духаше студено. Храната не беше лоша. Директора на хотела е българин, камериерките също. Най-приятното място е ресторанчето на покрива с най-приветливия персонал. Плажът е хубав, селцето тихо и приятно.

# 447
В Imperial 4* Nea Skioni, бяхме в края на юни. За шест дена веднъж ни смениха спалното бельо, кърпите нито веднъж. Климатика не беше включен, страшна жега, след разправия с управителя ни предложи вентилатор. Последният ден го пуснаха, но изобщо не духаше студено. Храната не беше лоша. Директора на хотела е българин, камериерките също. Най-приятното място е ресторанчето на покрива с най-приветливия персонал. Плажът е хубав, селцето тихо и приятно.
Благодаря ти, кроби. Май ще трябва да се преориентирам. Може би българското управление си е казало думата... за съжаление....

Харесах си :
Х-л Флегра  на Касандра, All Inclusive между селищата Ханиоти (1 км) и Пефкохори (500 м)
Потърсих мнения из форума, но не можах да открия, може и да съм позабравила как се търси, за което моля да ме извините  Embarassed, някой има ли впечатления?

Бяхме там преди 2 години (тогава му беше 1ви сезон след основен ремонт и на стаите и на фасадите на къщичките) - хотелът е 3+* звезди, но е много приятен. Чисто е, хигиената беше на ниво, хотелската част изглежда много добре, храната тогава беше разнообразна и вкусна. За алкохола, включен в ALL.-а - не пия и не знам какво имаше... Недостатъците му са: няма детска площадка на територията на хотела (има една мини пързалка и една мини къщичка, но те са по - скоро за бебета), плажът не е много далече, но трябва да се пресече главния път (тогава нямаше пешеходна пътека) и после да покриволичиш между 3 реда къщи, докато стигнеш до плажа. На плажчето (не много голямо, леко каменисто) има бар и при консумация чадърите и шезлонгите бяха безплатни.

# 448
  • София

Nutella   Hug за отговора. Детската площадка даже ме радва, защото ние сме без деца и означава, че няма да има много хора и ще има спокойствие каквото търсим  Crazy
Исках да попитам само, като плажа е каменист дали имаше от така противните ми за Гърция морски таралежи? Само от това се опасявам като чуя камъни там  Blush

# 449

Nutella   Hug за отговора. Детската площадка даже ме радва, защото ние сме без деца и означава, че няма да има много хора и ще има спокойствие каквото търсим  Crazy
Исках да попитам само, като плажа е каменист дали имаше от така противните ми за Гърция морски таралежи? Само от това се опасявам като чуя камъни там  Blush

Таралежи тогава нямаше със сигурност. Дъното, до колкото си спомням, не е много каменисто.
Но потърси  и по - скорошни мнения, за да си сигурна за качеството на обслужване, за да не се окаже, че са се старали само за първия сезон (когато и цените бяха доста по - ниски).

Общи условия

Активация на акаунт