На море в Гърция - 4

• 141 061
  • 744
  •   1
Отговори
# 465
Някой може ли да ми препоръча студио или апартамент около Александруполис или Макри?  Praynig

# 466
  • София
За Йерисос мога да препоръчам къщата, в която бяхме това лято за 2 дни на връщане от Ситония - случайно я открихме, но чисто нова и безукорно чиста и оборудвана - Anna Rooms. Студиата са със спалня и диван, не зная дали ще има място за баба. Апартамента, който предлагат, не съм го виждала. Градчето е доста по-голямо от селата на полуострова. На крайбрежната алея има аквариум със свободен достъп, всички сме очаровани от него Simple Smile

Страхотни са тези студиа Параход. Даже пратих запитване за два-три дни да ги посетим на отиване към Никити. Дадоха ми и прилична цена, та сега съм в размисъл и май ще взема да направя едно резерве. Няколко въпросчета само: има ли барбекю? Че откакто спомена онези миди дето се продават по пътя и моя мъж място не може да си намери, та пътьом да вземем и мидички и да си ги метнем на барбекюто. И как е плажа в района?

# 467
хъм , и на мен ми хареса и пратих запитване ,иначе отивам в неделя на спа в Лутраки ,но изобщо не знам къде : на брега или във вътрешността,после ще пиша

# 468
Миналата година ходихме на Корфу в тази вила http://www.holiday-rentals.co.uk/p438023 , беше супер. А преди две седмици се върнахме от тук http://www.vila6camellia.webs.com/ , не е точно Аспровалта, във Врасна е, което е може би на 2-3 км. от Аспровалта. Ако някой се интересува от подробности ще пиша.

# 469
  • софия
За Йерисос мога да препоръчам къщата, в която бяхме това лято за 2 дни на връщане от Ситония - случайно я открихме, но чисто нова и безукорно чиста и оборудвана - Anna Rooms. Студиата са със спалня и диван, не зная дали ще има място за баба. Апартамента, който предлагат, не съм го виждала. Градчето е доста по-голямо от селата на полуострова. На крайбрежната алея има аквариум със свободен достъп, всички сме очаровани от него Simple Smile

Страхотни са тези студиа Параход. Даже пратих запитване за два-три дни да ги посетим на отиване към Никити. Дадоха ми и прилична цена, та сега съм в размисъл и май ще взема да направя едно резерве. Няколко въпросчета само: има ли барбекю? Че откакто спомена онези миди дето се продават по пътя и моя мъж място не може да си намери, та пътьом да вземем и мидички и да си ги метнем на барбекюто. И как е плажа в района?

Ехааааа. И ние пратихме запитване, апартаментът е свободен, цената е супер идеална и сме там началото на септември (живи и здрави).
Благодаря ти, Параход Hug
Знам си аз, че тук винаги ще получа най-добрите съвети и препоръки.

# 470
Някой може ли да ми препоръча студио или апартамент около Александруполис или Макри?  Praynig
И аз се присъединявам към питането за Александруполис, Макри, Фанари...? Някакъв сайт със студиа за настаняване, че намирам само няколко хотела, които не ми вдъхват особено доверие.

# 471
... Няколко въпросчета само: има ли барбекю? Че откакто спомена онези миди дето се продават по пътя и моя мъж място не може да си намери, та пътьом да вземем и мидички и да си ги метнем на барбекюто. И как е плажа в района?

Няма барбекю - или поне не съм забелязала да има. Това е градска къща, с малка градинка отпред и отзад асфалтиран паркинг за колите - не е от тези с големите ливади.
Плажовете в Йерисос и района са хубави, дори много хубави. Безкрайна плажна ивица от сорта на Слънчев бряг - аз не обичам такива, падам си по малки заливчета. Но аз съм малко сбъркана в това отношение де Simple Smile

Горещо препоръчвам, на който ще идва откъм Аспровалта, а не през Халкидики, да поспре на плаж около Олимпиада, има чудни заливи.

П.П. Ей, може ли да помоля който ще ходи при Мария (така се казва собственичката на Anna Rooms, Ана е името на дъщеря й), да попита дали случайно не съм забравила там една книга на Михаил Вешим - "Нашингтон"? В първо студио, през юни Simple Smile
Миналата година в Торони си бях забравила шапката, и хазайката ми я прати по едни непознати софиянци от Лозенец Grinning

# 472
  • София
Ако решим да се отбием там  (че моя мъж е много тегав с резервирането и се дърпа докато не види на място) ще е около 20-22 Август и непременно ще попитам за книгата.
Ние мислим да отидем към Никити точно от към Аспровалта, тъй като ще влезем през Златоград и може да тестваме плажчетата около Олимпиада.

Направо ще отворя един тефтер със заглавие "Препоръките на Параход за летуване в Гърция" и ще си водя записки. Много полезна информация даваш. Пак голямо благодаря за това.    bouquet

# 473

Направо ще отворя един тефтер със заглавие "Препоръките на Параход за летуване в Гърция" и ще си водя записки.

Joy
Първа съм! Вече съм го направила!  
Така де, няма да се ровя в старите теми всеки път като ми трябва нещо, тя Параход е неизчерпаем източник на информация.  Hug

# 474
  • София
Пу втора тогава  Mr. Green

# 475
  • софия
Ако решим да се отбием там  (че моя мъж е много тегав с резервирането и се дърпа докато не види на място) ще е около 20-22 Август и непременно ще попитам за книгата.
....
Ако вие не я вземете, ние началото на септември ще я вземем Simple Smile (само да кажеш какво е станало)

# 476
  • София
Непременно ще кажа. Като гледам почти навсякъде има интернет, та ще се включа от мястото на събитието, където и да решим да е то. Между другото днес ми препоръчаха да посетим ако имаме възможност Порто Кофу(не съм сигурна дали така се пише). Наистина изглежда приятно местенце.
Някой да се включи с инфо за там? Плажове, кръчмички туй-онуй.
 Оххх само две седмици и малко остават до отпускатаааа.

# 477
за плажа не знам, ние там ходим основно за хапване и разходка - любимата ни таверна е НИКОС http://www.filaktos-portokoufo.gr/en/tavern/index.html нищо особено като интериор, но винаги много вкусно  Peace

# 478
  • София
*2K* 

bouquet

# 479
Някой да е ходил с тази агенция- офертата изглежда добре.Мнения и за хотела.
http://eha.bg/d0He

Общи условия

Активация на акаунт