На море в Гърция - 4

• 141 057
  • 744
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Здравейте  bouquet

Вчера и ние се върнахме след 10 дневна почивка на Талата, Каламици.Изкарахме страхотно и искам да благодаря на всички, които са писали за този къмпинг и реално с инфото си са ме насочили натам  bouquet

На тези,които почивката в Гърция предстои искам да ги уверя,че времето наистина е спряло и ги чака Grinning

# 481
Порто Куфо е дълбок естествен залив, в дъното на който има три къщички и три хотела накръст, както и рибарско пристанище Simple Smile Както 2K e писала, има хубави таверни с рибна храна. И нищо, нищичко друго. Плажът е тесен и е непосредствено до шосето. Ходили сме от любопитство и мързел, но не мога да кажа, че ме впечатли.

Ей, момичета, по-полека с комплиментите, че  Embarassed

# 482
  • София
В Порто Кофу освен това много бързо става дълбоко, навремето е използвано за подводници, представете си дълбочината. Но пък може да се плажува на близкия Каламици - само на 4-5 км. е.

# 483
  • София
Да това за подводниците го разбрах. Навремето германците са се спотайвали там с подводниците.
Открих едно много хубаво хотелче, но е точно на пътя.
Май ще се разходим до там само да поразгледаме и да тестваме кръчмичките.
Благодаря на всички отзовали се. Дано не досаждам много с въпросите си, но тази година ще ни е първото посещение с цел почивка в Гърция и искам да съм максимално добре подготвена предварително. 

# 484
извинете може ли малко информация относно цените на Anna Rooms защото в сайта не можах да намеря информация  Confused

# 485
  • софия
извинете може ли малко информация относно цените на Anna Rooms защото в сайта не можах да намеря информация  Confused
Цената зависи от периода. Най-добре е да драснеш мейл. Отговарят бързо.

# 486
  • София
извинете може ли малко информация относно цените на Anna Rooms защото в сайта не можах да намеря информация  Confused

Аз изпратих запитване и любезно ми отговориха почти веднага. Цена за студио след 20 Август 45 евро на вечер.
За апартамента Звънче може да се включи ако желае. Simple Smile

П.П. Не видях че е отговорила вече или сме писали по едно и също време

# 487
за Анна цената след 1,09, е 35, евро ,а каква разликата между студио и апартамент - аз нещо не се ориентирам правилно ?!

# 488
  • София
за Анна цената след 1,09, е 35, евро ,а каква разликата между студио и апартамент - аз нещо не се ориентирам правилно ?!

Студиото обикновено е за двама/трима и е едно помещение, в което има кухненски кът. Апартаментът е от 2 помещения и е с 4-5 легла, т.е. за семейства с деца.

# 489
  • София
Миналата година ходихме на Корфу в тази вила http://www.holiday-rentals.co.uk/p438023 , беше супер. А преди две седмици се върнахме от тук http://www.vila6camellia.webs.com/ , не е точно Аспровалта, във Врасна е, което е може би на 2-3 км. от Аспровалта. Ако някой се интересува от подробности ще пиша.
Може ли подробности  Peace

# 490
  • с/у ОколоМръсТното

Направо ще отворя един тефтер със заглавие "Препоръките на Параход за летуване в Гърция" и ще си водя записки.
Joy
Първа съм! Вече съм го направила!  

може ли едната (поне), а най-добре и 2те да ми го пратите  Praynig 10Х   bouquet

Порто Кофу ме впечатли с изумрудения си цвят на водата, там където веднага почва дълбокото. Иначе на 3м. от брега е към 3м. дълбоко. Плажа е тесен, както се каза... А самото курортче е нищо особено.
Но на изхода на ПК за към Торони се продава нак-качествената и вкусна ципура, която някога съм яла. Говоря за магазинче, тип рибна борса.

П.П: отдавна не съм влизала тук, но 2К, пак ли си била в Торони?  Hug

# 491
За съжаление тази година не сме стигали до гръцко, аз де, мъжа ми не го броя  Sick
Но все се надявам за 3-4 дни през септември, най-вероятно в Торони, но ще видим  newsm78

# 492
Mime-to, и двете места изглеждат като на снимките от линковете. Вилата в Корфу е извън населено място и е подходяща в случай, че търсиш тишина и спокойствие. Много чиста и оборудвана с всичко необходимо. Страхотен двор с басейн. На плаж задължително с кола. Ние ходихме на няколко плажа, най-много ни допадна Glyfada beach. Най-близките градове са Корфу и Пелекас (около 15 минути с кола). Собствениците са англичани, изключително любезни и отзивчиви.
Вила Камелия си я избрахме при едно наше пътуване покрай Аспровалта, Врасна, Ставрос. Вилата е нова, чиста и спретната, особено в сравнение с повечето други подобни в района. Студията се състоят от кухненски бокс, двойно и единично легло, и един диван клик-клак. Има голям балкон с маса  и  столове, малка баня, климатик, Булсат, на двора има детска площадка (подходяща за по-малки деца) и барбекю. Хубавото е, че се намира в по-спокойната част от крайбрежната ивица и разполага с чадъри и шезлонги на плажа, за които не плащате. Собственичката е македонка, но говори и български; любезна е и не сме имали никакви проблеми в комуникацията.
Ако имаш въпроси, питай.

# 493
  • София
maruska, благодаря  Hug, миналия септември бяхме на Врасна и горе долу ми е ясно. Бяхме в хотелче непосредствено на плажа, това търся и тази година. Тази вила Камелия от към Аспровалта ли е или към Ставрос, че там си е спокойно по принцип и не се ориентирах  Simple Smile Харесала съм и Афродита румс, но все още изчаквам с резервациите да нямаме изненади с отпуските. http://grhotels.info/hotel.php?id=3  След лудницата на Сани май месец сега искам една спокойна и лежерна почивчица.

# 494
Mime-to, честно казано, аз така и не разбрах къде точно свършват и започват Аспровалта, Неа Врасна, Врасна beach и т.н. Ако можеш да се ориентираш, до вила Камелия има нещо като мостче, около него няма много сгради, от другата страна супермаркет Тасос е сравнително близо. Струва ми се, че и тези Афродите студия, които гледаш са пак там, но не съм сигурна. 

Общи условия

Активация на акаунт