На море в Гърция - 4

• 141 018
  • 744
  •   1
Отговори
# 720
  • София
denniss, твоите приятели предполагам са ти разказали защо няма гърци!?

Собствениците на къмпинга са семейство, което е решило да не препълва къмпинга, за да може почиващите да имат спокойна почивка.Има невероятен ред, вечер няма никакви шумотевици и дандании, както гърците обичат и къмпинга е потънал в тишина още към 22.30 часа.Неслучайно има чат-пат и лисици.Писахме за това в миналогодишната тема.Има и още нещо, цената на една къщичка е 130 евро на вечер, а както каза съседа ни грък миналото лято, това било висока цена дори за гърците.Но пък инак си заслужава много.Близо е до Неос Мармарас.Ако се пътува по шосето, което е непосредствено до морето след Порто Карас се минава през множество малки заличвета, където има страхотни кръчмета с прясна риба и куп други вкусотии.

# 721
little.angel, ние бяхме с Океания в апартамент и не мога да ти кажа за големината на стаите. Апартаментите се състоят от 2 стаи - спалня и хол, от който се излиза на открита веранда /всички с изглед море/ с маса със столчета и шезлонг. В предверието има вграден гардероб, хладилник, кана за кафе, чаши и всеки ден се зарежда с минерална вода, натурален сок, бяло вино и плодове. Всички от персонала са супер любезни и усмихнати. Храната е мммммммммммммммммм толкова вкусна!!! Ако обичаш морски деликатеси там ще се отядеш на миди, хайвери, скариди.
Колкото до Сани, бутиктравел са пуснали промоция с 40% отстъпка. newsm44

Последна редакция: пт, 19 авг 2011, 16:03 от Бендида

# 722
  • София
denniss и veka, благодаря за отговорите!   bouquet През септември явно каменните къщички ще са на промоция, защото в сайта пише, че тогава цената ще бъде 80 Евро (ама за 2-ма човека за съжаление  Sad), което не е чак толкова много за 2 спални и дневна. За децата не се знае дали са хора... newsm78

Последна редакция: пт, 19 авг 2011, 16:00 от dechy

# 723
  • Някъде в облаците
 :hug:dechy - направи запитване, защото: аз мисля, че това е цената за къщичките - с две спални. Има и с една спалня - за тях тази година цената беше 50 евро - с 5 евро завишена спрямо миналата. С толкова беше завишена и цената за къмпинга. Мен тази цена ме устройва, защото сме с едно дете.  Peace

# 724
ако има за 50 евро - това наистина е чудесно , защото при 130 евро - цъ,цъ,цъ ,не бих се правила на по-богата отколкото съм

# 725
  • София
Ей, докато стигна Гърция и тя темата избягала чак на трета страница.
Включвам се с отзиви от Никити. Много приятно местенце.
Пристигнахме снощи и естествено всичко беше пълно, та се наложи да буквам хотел за една вечер през Booking и се връщахме до Геракини.
Днес се настанихме в едни студиа до плажа, на прима виста е ок, ще видим как ще е.

Плажа е много добре. Чистичко, водата прозрачна,плуват рибки, абе супер. Тези дни ще тестваме и препоръчаните от Параход плажове около Никити.

СКО - специално за теб  Grinning:  Филиана студиос изглеждат чудесно отвън и са точно като на снимките, но нямаха места преди 25 Август. Всичко беше пълно и отвътре не съм разглеждала, но отвън са чудесни, с хубава тревичка, барбекю и собствениците бяха любезни. Намират се на една доста тиха пряка и е близо до плажа.
Като тестваме и таверните ще споделя.
Някой ако има въпроси да пита.

# 726
Дали ще е удобно да ми пратиш на лични ценовата листа за Сани която имаш ?

Дай ми мейл на лични и ще ти изпратя файловете.

Ние вече сме във Филипос апартмънтс. Като цяло сме много доволни. На снимките е малко по излъскано, но не е никак лошо. Студиото за двама + 1 дете не е много обширно. Предствлява правоъгълно помещение в средата на което е банята, отляво на която остава по широка част за родителската спалня (ТВ, тоалетка...), срещу входа на банята е гардероба, а от дясно остава малка засечка с единично легло. Срещу единичното легло е бокса (котлони, МВ, шварц машина, хладилник, тостер, кана за топла вода+ необходимата посуда). Нашето студио е на 2-я етаж и има огромна тераса с маса и чадър. Ние сме навътре в уличката, но предлгат и с изглед към морето. Но там е улицата, която е доста натоварена и не е никак тихо. Плажа не е лош, но е тесничък. Има доста хора, но ходихме и до Кастри (не лош, чист  и доста спокоен плаж, но няма заведения и трябват собствени чадъри) и Ai Yiannis (дълъг и с доста широка ивица, 2 заведения с шезлонги и чадъри и голяма свободна зона). Утре ще се спуснем още надолу. И трите плажа са с пясък, като има камъни при влизане в морето само на 2-3 метра.

# 727
  • София
Bliss посетихте ли някоя кръчма в Никити вече. Да препоръчаш нещо?  Grinning

Ние май сме комшии по студиа  Grinning

# 728
  • софия
тодоричка , как се казват студиата?

# 729
  • София
Dafne studios
Много съм доволна до сега. Без забележки.

# 730
Dafne studios
Много съм доволна до сега. Без забележки.

Да, съседи сме. Видях 2 БГ коли.

Ако не е тайна, каква цена ви взеха за студиото? Ние е оглеждаме за септември, и ни искат за 22-25.09 45 евро за 2 възрастни + детето.

# 731
Момичета какви са впечатленията от Катерини? Мислим септември да отскочим,въпреки,че ме блазне и зеленината на Пилио,в голяма дилема съм Laughing

# 732
  • София
Момичета какви са впечатленията от Катерини? Мислим септември да отскочим,въпреки,че ме блазне и зеленината на Пилио,в голяма дилема съм Laughing

Разкошен плаж и море, които мога да сравня със Слънчев бряг, но за съжаление и пренаселени като него Sad. Зеленина трудно ще намериш. Самият град Катерини не е на морето. Хотелите са в Паралия Катерини. Бяхме за по-малко от едно денонощие, но определено не бих почивала там. Напомня ми по-скоро на нашето море и курортни градчета от типа на Обзор.

П.П. Възможно е сравненията ми да не са верни, защото не съм почивала на българското Черноморие от 2003 г., а Обзор и Слънчев бряг съм виждала преди това  Embarassed.

Последна редакция: пн, 22 авг 2011, 02:27 от Тaня67

# 733
  • с/у ОколоМръсТното
За Метеора кой път препоръчвате?
Солун, Катерини, Лариса, Трикала Каламбака, Метеора...
Или има и друг... През Гревена например?

# 734
  • София
За Метеора кой път препоръчвате?
Солун, Катерини, Лариса, Трикала Каламбака, Метеора...
Или има и друг... През Гревена например?

Информацията ми е от есента на 2007. Отиването ни беше Катерини - Лариса - Трикала. Много натоварено, изнервящо и бавно. На уж "магистралата" им беше пълно с ограничения на скоростта (вече може и да е оправено, но 2009 не беше). Връщането ни беше през Гревена. Планински път, с доста завои, но не и нещо страшно. Бяхме сами на пътя  Laughing. Не можеше да се кара бързо, но поне беше спокойно. От Гревена към Солун е магистралата, за която няма защо да говоря  Wink.

Общи условия

Активация на акаунт