Истинска история или упражнение по писане? Не че има значение.

• 28 744
  • 681
  •   1
Отговори
# 360

А моето чедо, подсмрък, съм го хвърлила в едно училище, подсмрък, подсмрък    Sad Там лошите лели-учителки я мъчат с такива ужасни неща като математика и какво ли не... Sad

Като чета откривам още една линия- доста жени смятат, че работещите майки не си стоят в къщи и нямат двуцифрен брой деца, само защото мъжете им не могат да издържат семейството  ooooh! Без майтап, наистина така ми се струва  Joy

Сега да не се правим на интересни, защото да си майка не е като да си татко...може и за това да има несъгласни. Но има майки, чиито деца израстват в постоянни командировки - при баба, при дедко, при леля, при тетка, при стринка. Даже свободните си дни не прекарват с отрочетата си. И когато такава жена вземе да се цепи с писанията си, направо ми призлява.

А що се отнася до храна в детски заведения, тя е отврат..освен в частните такива, но и това не е гаранция. Моя син ежедневно ми носи "закуската" от училище и мога със сигурност да кажа, че е трудно усвояема и не е полезна.

Мишел, прекрасно си ме разбрала!  bouquet

# 361
  • В тъмната гора.
Сега да не се правим на интересни, защото да си майка не е като да си татко...
Аз това на бащата на моето дете никога не бих го казала и не разбирам жените, които го казват и мислят, а те са много.

И аз не съм го казвала на мъжа си, но той го знае. Не ми го е казвал, но го показва, когато не може да се справи с поредния проблем. Бащите не усещат така децата си, както майките инстинктивно го правят. Това може и да животински инстинкт, но си го има в природата.

# 362
Аз това на бащата на моето дете никога не бих го казала и не разбирам жените, които го казват и мислят, а те са много.

И аз не съм го казвала на мъжа си, но той го знае. Не ми го е казвал, но го показва, когато не може да се справи с поредния проблем. Бащите не усещат така децата си, както майките инстинктивно го правят. Това може и да животински инстинкт, но си го има в природата.

съгласна съм,но има майки,които излизат от правилото и усещат по-бавно от бащите,които по презумпция усещат по-бавно от майките.. Mr. Green

# 363
  • В тъмната гора.

съгласна съм,но има майки,които излизат от правилото и усещат по-бавно от бащите,които по презумпция усещат по-бавно от майките.. Mr. Green

Така е ...

# 364

Вярно ли не нападаш?
Ох  ooooh!

Такава талибанщина си мислех, че има само на санитарно разстояние по специализираните форуми за професионални майки, но ето че ти сама дойде за илюстрация  Whistling

Но да народиш 3 или 4 деца и да ги метнеш на ясла, градина и училище, сами да се отглеждат, за да можеш да градиш карирера...  ooooh!
На мен пък са ми чудни майките, които зарязват невръстните си кърмачета, за да градят карирера, майките, които имат кърма, но не кърмят заради тъпия си бюст, майките, които предизвикват раждане в осмия месец, за да не си развалят фигурата, майките, които не готвят на децата си, а ги тъпчат с гадната храна от кухнята... Crazy

Пояснявам за някои малки душици - акцентът е върху сами да се отглеждат. Повече не ми се обяснява. Който разбрал - пИчели, който не...

Но не нападам никого, защото не ми пречи с нищо.  Peace
Просто са ми много смешни.

# 365
Еее, стига бе хора.

Има различни начини да се живее и всички те могат да бъдат достойни. Няма такова нещо като единствен правилен избор. Най-големият ни проблем е, че не уважаваме правото на избор на хората, а все се налагат някакви стереотипи. Нали скочихме на автора, защото той отричаше правото на Теди да е щастлива и смислена с този избор, като омаложаваше заниманието и. Но хайде пък ние да не омаловажаваме другите.

Не знам, аз имам приятелки с деца и без деца, с главозамайващи кариери или домакини, или нито с деца нито с кариера, щото нещо се е объркало. Обаче всички ги обичам и уважавам; нито една не е лигла или патка. И с всяка бих работила; на всяка от тях бих поверила детето ми.

# 366

Вярно ли не нападаш?
Ох  ooooh!

Такава талибанщина си мислех, че има само на санитарно разстояние по специализираните форуми за професионални майки, но ето че ти сама дойде за илюстрация  Whistling

Но да народиш 3 или 4 деца и да ги метнеш на ясла, градина и училище, сами да се отглеждат, за да можеш да градиш карирера...  ooooh!
На мен пък са ми чудни майките, които зарязват невръстните си кърмачета, за да градят карирера, майките, които имат кърма, но не кърмят заради тъпия си бюст, майките, които предизвикват раждане в осмия месец, за да не си развалят фигурата, майките, които не готвят на децата си, а ги тъпчат с гадната храна от кухнята... Crazy

Пояснявам за някои малки душици - акцентът е върху сами да се отглеждат. Повече не ми се обяснява. Който разбрал - пИчели, който не...

Но не нападам никого, защото не ми пречи с нищо.  Peace
Просто са ми много смешни.

Нима се припозна в нещо от поста ми?! Mr. Green

# 367
... Не ми го е казвал, но го показва, когато не може да се справи с поредния проблем. Бащите не усещат така децата си, както майките инстинктивно го правят. Това може и да животински инстинкт, но си го има в природата.

Естествено, защото като се справи, после ще трябва да го поеме и следващия път, а така - не мога - оправяй се ти и готово  Mr. Green
Не знам, аз не съм забелязала мъжът ми да се справя по-зле от мен...

# 368
Авторката на темата как се покри Grinning
Поне накара 20 човека да прочетат неземното произведение на приятелчето й.
На Ваня Щерева ми намирисва, ама няма да търся под вола теле!

Веси, трябвам ти за нещо? Каквото съм имала да казвам по темата, съм го казала още в началото.

Абсолютно търсиш на грешното място телето, нито съм Ваня Щерева, нито приятел/познат/фен на автора.

BTW като гледам как се е изродила в лични нападки темата, мисля, че и наближава време за ключ.

# 369
Не ми трябваш, стана ми интересно.

# 370
Сега да не се правим на интересни, защото да си майка не е като да си татко..

АбсЕлютно!!! Ама и да си татко не е като да си майка... Както викаше един циганин по телевизията: Когато баща ми беше майка ....
 Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Ауууууууууу, ама наистина ли има майки, които си пращат децата на училище?!?! Хайде, на ясла и градина, как да е, малки са дечицата, не разбират още ... Ама да ги пратите на училище... Това вече е чиста проба садо-мазохизъм!!!
 smile3521 smile3521 smile3521

П.С. Абе, в този форум е много весело. Къде съм пропиляла 30 години от живота си, та не съм се регистрилала тук?!?  newsm03

# 371
[bП.С. Абе, в този форум е много весело. Къде съм пропиляла 30 години от живота си, та не съм се регистрилала тук?!?  newsm03
на 50 ли си,затова звучиш толкова мъдро Grinning

# 372
[bП.С. Абе, в този форум е много весело. Къде съм пропиляла 30 години от живота си, та не съм се регистрилала тук?!?  newsm03

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Не.  
П.С. Парци може да предяви претенции за авторски права към онзи момък  с татуто. След задълбочен анализ съм почти убедена, че се е вдъхновил от житията и страданията на тукашните мами, та е родил онзи шедьовър, който хвърли потребителките в словесни двубои и сложни мисловни еквилибристики за смисъла на живота във форума и извън него.  smile3504

Последна редакция: пт, 03 юни 2011, 00:00 от zizuzuzi

# 373
[bП.С. Абе, в този форум е много весело. Къде съм пропиляла 30 години от живота си, та не съм се регистрилала тук?!?  newsm03

Не. 

над 50,разбрах...... Grinning

# 374

Не. 

над 50,разбрах...... Grinning

Ако е голямо значение за теб, другия месец правя 70. Що? Да не би да има възрастови ограничения за форума? Ааааааа, не така, туй вече е нИсправедливо!  hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт