Тема Незабравима 203

• 28 314
  • 753
  •   1
Отговори
# 510
И аз се надявам да ни заблуждават за Мелда , че Харун как ще преживее , че е станал неволен убиец не ми се мисли............ ooooh! ooooh! ooooh!
Ако Еда беше споделила на Ямурката , че чакат бебе , малката нямаше да избяга. newsm78

# 511
Лека нощ и от мене ! То вече е добро утро ама няма как още е тъмно

# 512
  • Варна
Бобо,весело изкарване  Hug
Ива,пак ли награда са взели нашичките  newsm78 newsm78 newsm78
Златна рибке,незнам дали Бату  ще избяга,вероятно е,но аз се надявам Еда прибирайки се да намери Ямур на пътя и бързо да се разреши тоя въпрос.
Не вярвам че Мелда е намушкана,подвеждащо е  newsm78 newsm78 newsm78 Нищо й няма на гадината,сег аще тръгне да гони Харун и сигурно ще я блъсне кола,нали умирала в катастрофа ooooh! ooooh! ooooh!
Оф, Рекси май ще има наръган. По- добре да е Мелда , а не Харун, че както бяха застанали току виж Мандолинката отнесла пакета на момчето. hahaha
Оф аз пък си оставам оптимист,че никой няма да пострада,че иначе Харун как ще живее с тази вина,не стига че Менделинка му съспипа животеца ами сега да му тежи и на съвестта
Никой няма да пострада фатално! Naughty Твърде глупаво ще е да вменят сега вина на Харун за евентуалната смърт на Мелда! newsm34 Но си мисля, че може бебето й да пострада, щото какъв е смисъла гадините да се мултиплицират, а за бебето на Еда и Харун да има проблеми, че хич не ми харесаха тия болки на Еда! ooooh!

# 513
Не разбрах защо Ямурчето пожела да отиде при Едже! Thinking Явно хич не са й казали, че вече я няма- ей, продължават да не си говорят тия хора и това е- не се научиха! ooooh! Щото мрази майка си и предпочита да се върне при Едже ли, или защото предполага, че ще намери баща си при Едже- нещо се разсеях, замотах и не разбрах какво говореше детето на Еда! newsm78
Честно казано, ако се абстрахираме от откачената вече история и великолепната игра на мъничката Ирмак, Ямур е доста разглезена и твърде много си позволява за дете на нейната възраст!  umnikuu

Не исках някой да си помисли,че се заяждам,но понеже вече си го написала,Дани,ще кажа,че в този момент ,поведението на Ямурчето не беше никак "лондонско".Даже децата на горката Ферда,толкова споменавани,на са държали такъв тон!Но може би,това идва от възпитанието на Едже hahaha hahaha hahaha(пардон)
А иначе малката играе превъзходно,и е голяма сладурана! Hug Hug Hug

# 514
  • София
Е, поне в този епизод имаше някаква развръзка - Харун успя да се развърже.

# 515
Лека нощ и от мене ! То вече е добро утро ама няма как още е тъмно

smile3524

# 516
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Мнооооооооооооого голяма при това.

# 517
Натовариха любовта на Еда и Харун с много грехове.Мелда държеше ножа. Харун не можа да я спре, Ситуацията ще бъде кофти за Тюркян, Еда, Ферда и Керем,въпреки че я изгониха от живота си.

# 518
  • Варна
Не разбрах защо Ямурчето пожела да отиде при Едже! Thinking Явно хич не са й казали, че вече я няма- ей, продължават да не си говорят тия хора и това е- не се научиха! ooooh! Щото мрази майка си и предпочита да се върне при Едже ли, или защото предполага, че ще намери баща си при Едже- нещо се разсеях, замотах и не разбрах какво говореше детето на Еда! newsm78
Честно казано, ако се абстрахираме от откачената вече история и великолепната игра на мъничката Ирмак, Ямур е доста разглезена и твърде много си позволява за дете на нейната възраст!   umnikuu
Дани малкото опредено не знае че Едже вече я няма -иска с нея да бъдела,не иска майка си,мразела я,отивала при Едже и после и баща й,с тях искала да е.За малкото майка й е виновна за положението  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
Чудя се Еда как се държи още на крака,пресират я от всички страни  #Crazy #Crazy #Crazy
Мани, мани... ooooh! Благодаря за пояснението! bowuu
Това малкото, колкото е сладко, толкова е и своенравно! Crossing Arms Отде пък му дойде на ума такива работи да говори?! smile3555 Бащичко и майчичка! Crossing Arms

# 519

Joy Joy Joy

# 520

Joy Joy Joy
rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 521

Joy Joy Joy
Joy Joy Joy

# 522
  • Варна
И аз се надявам да ни заблуждават за Мелда , че Харун как ще преживее , че е станал неволен убиец не ми се мисли............ ooooh! ooooh! ooooh!
Ако Еда беше споделила на Ямурката , че чакат бебе , малката нямаше да избяга. newsm78
Да каже, ама ако нещо се случи както последния път! ooooh! Ямур преживя една загуба на бебе, Еда сега иска да й спести подобно изживяване, ако нещо се случи!   Close Което е напълно възможно предвид кризисната ситуация, стреса и несигурността! newsm09

# 523
Сега разбрах, защо на финалния епизод са решили да присъстват фенове - те героите масово измират и няма да има, кой да отиде на сватбата на Еда и Харун smile3555

# 524
Честно казано, ако се абстрахираме от откачената вече история и великолепната игра на мъничката Ирмак, Ямур е доста разглезена и твърде много си позволява за дете на нейната възраст!  umnikuu
Дани малкото опредено не знае че Едже вече я няма -иска с нея да бъдела,не иска майка си,мразела я,отивала при Едже и после и баща й,с тях искала да е.За малкото майка й е виновна за положението  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
Чудя се Еда как се държи още на крака,пресират я от всички страни  #Crazy #Crazy #Crazy

Много истинско поведение на Еда(за мен).и много добра игра на Йозлем!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт