Тема Незабравима 203

• 28 277
  • 753
  •   1
Отговори
# 720
  • Русе

Бебока как й се смее!

# 721
Еда-едно "различно"момиче,от самото начало.
Енергична,весела,пълна с живот и емоции.
Още в първите разговори с Харун,заяви,че слага на първо място любовта-пред кариерата.И това му хареса на Харун.
Свободолюбива-на Еда не можеш да й кажеш какво да прави-думи на Мелда-което значи-момиче с характер.
Учи за дизайнер,и има амбиции-освен това и талантлива-затова й се получават нещата.
Обича семейството си,не искаше да нарани никой,но прояви смелост и характер да задържи детето-каквото и да й струва това.
Част от последвалите събития бяха следствие и на нерешителността на Харун.
Въпреки мъката от раздялата с Ямур(и Харун),през тези 4 години успява да си стъпи на краката и да успее в бизнеса.
Успя да се пребори,и да върне в живота си,и Ямур,и Харун-със силата на любовта си.
Не отстъпи на принципите си и разбиранията си за живота,който иска-не направи компромис с любовта си,колкто и скъпо да й струваше това.
Успя да постигне това,което искаше-любов.семейство,споделяне,доверие(доколкото е възможно в тяхното общество)
Прояви слабост с желанието за самоубийство.
Има ли някой,който не би плакал в нейното положение?
И направи това,което можеше да се направи,за да открие Харун.
И това,че детето е психически обременено от всичко дотук,и проявява нервност ,каприз и грубост към майка си,не е нейна вина!
И че тя търси опора в някой,който й я предлага,за да намери Харун,също не е вина-в другото беше достатъчно категорична.
На мен този образ ми харесва!

Незабравимка,страхотен пост.Подкрепям те на 100% newsm10 newsm10 newsm10 smile3501 smile3501 newsm51 newsm51 newsm51
Aз също! newsm10 newsm10 newsm10
+1

# 722
Привет и от мен.
В очакване на фрагмана, се замислих защо вменяват сега тази вина на Харун със смъртта на Мелда и бебето й. Бату като научи за обстоятелствата около загубата на бебето си , ще полудее и отново ще се насъска срещу Еда и Яамур. Май до последно ще ни представят Кенановия терор. Току виж наистина превземе хеликоптера в 90 епизод, ако до тогава Ниса не го е отстранила.

# 723
Логично продължение е Ниса да се запознае с Арас покрай Бату.
Може би научи от Еда къде е Бату? Но не вярвам Арасчо да забрави любовта си към Еда толкова бързо. Ще си остане единак и самотен, подвластен на собствени правила за чест и достойнство. bowuu

# 724
Здравейте, Незабравими! Желая ви приятен петъчен ден с едно стихче, вдъхновено от споровете ни тук.

Спорове

Спорове се вихрят от зарана
Добра или лоша е Мецана
Спорове за злото и доброто
На Унутулмаз кое е мото

От всичко има в тази гозба
На сценаристки гений рожба
Шарена и пълна със кусури
в тетрадките със партитури

Нежно зло и обич нечовешка
Грях наред със малка грешка
Злоба, мъст, наивна прошка
Изненади скрити във матрьошка

Пъстро е и някак нереално
Лудото живее във нормално
Лошото понякога разсмива,
а смехът сълзите ни попива

Ангелите тук не са на почит
Всеки прави собствен прочит
Вече сме на педя от финала
Дали ще избегнеме скандала?

# 725
  • София
Добро утро.Лек и успешен последен работен ден за тази седмица  Hug

Добро утро, моя любов!

Добро утро, моя трудна любов...
не отваряй очи в грешно време.
Луд по теб съм, на всичко готов...
...друг не може от мен да те вземе.

Добро утро, моя болка без цяр,
вливаш в мене живителна влага.
Тя въздейства, вълшебен знахар,
виж, настръхнах и тръпка пробяга.

Добро утро, моя сложна любов!
Ти поднасяш ми устни с наслада.
Свойте жадно аз впивам - готов,
тази обич ме кара да страдам...

Добро утро, моя слънчева прима.
Не, не спирай, сънят е прекрасен!
Ти се сбъдна в най-тежката зима,
аз студа в самота не понасям...

Добро утро ли казах, прости ми!
Сбогом трябва, нали си отивам?
Ти си сън, но все пак говори ми,
летаргично без тебе заспивам.

Боби Кастеелс

# 726
БайГън и Рекси, прекрасни стихове.  bouquet

# 727
БайГън и Рекси, прекрасни стихове.  bouquet

newsm10 newsm10 newsm10

# 728
# 729
Добро утро! Hug Hug Hug
Благодаря на Рекси bowuu  bouquet за преводите и на Златна Рибка bowuu  bouquet за качените субтитри!Поздрав за Рекси   bouquetи Байгън за стиховете!
Незабравимка  bouquet , страхотни постове, подкрепям ги на 100%!Не разбирам как някои не харесват Еда , а гледат ''Незабравима'', като почти единодушно тук сме заявили , че успеха на сериала се дължи само и единствено на магията Серхан-Йозлем. smile3506 smile3506 smile3506

Хубав ден с много усмивки от мене! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 730
Здравейте незабравима и неуморна компания. Hug Heart Eyes
Поздравления на снощните стихоплетци Диди,Вени ,Дани и на Бганьо и Рекси .  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Хубав ден изпълнене само и само с хубаво настроение!!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Златна рибке благодаря ти за удоволствието което ни доставяш със субтитрите. newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

Последна редакция: пт, 03 юни 2011, 11:20 от mariq_72

# 731
  • Русе
Бганьо, Рекси, прекрасен старт на деня с възхитителни стихове! smile3501 smile3501 smile3501 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 732
Привет на форума! Хубав ден!

# 733
  • Русе
Привет и от мен.
В очакване на фрагмана, се замислих защо вменяват сега тази вина на Харун със смъртта на Мелда и бебето й. Бату като научи за обстоятелствата около загубата на бебето си , ще полудее и отново ще се насъска срещу Еда и Яамур. Май до последно ще ни представят Кенановия терор. Току виж наистина превземе хеликоптера в 90 епизод, ако до тогава Ниса не го е отстранила.
Искрено се надявам израженията на лицата им да са само умора от борбата и осъзнаване на последствията , Мелда да е добре, Харун също, а решението е Мелда да из4езне от Истанбул. След опита й да ско4и от покрива на болницата Мелда си разсъждаваше нормално, надявам се и сега да повтори.

# 734
Добър ден, Незабравими!
Рекси, благодаря ти за преводите!   bouquet     bouquet    bouquet
Поздравления за снощните и днешни стихоплетци! Искрено се възхищавам на таланта ви!  smile3501 smile3501  smile3501 newsm51 newsm51 newsm51
За борбата между Харун и Мелда моето предположение е, че Мелда се пробожда в крака.
Желая ви хубав ден изпълнен с много усмивки!

Общи условия

Активация на акаунт