Германска нова медицина - 7 тема

• 85 665
  • 745
  •   1
Отговори
# 525
Ооо темата май е друга, а не за и против традиционната медицина. И аз ходя на зъболекар. Ходя и на лекар като ми се счупи нещо и т.н. Не съм се изразила правилно. Въпреки, че щом се чудя дали да не посетим хирург...явно че не съм се отрекла на 100% Simple Smile

# 526
Бебе с двустранна пневмония НЯМА начин да се излекува по начина ГНМ. Ако се остави да бъде решаван конфликт - знаете какъв е изхода.

При счупвания на крайници как се действа? Няма ли да се обърнете към лекар в болница? Инсулти, инфаркти?

За зъболечението какво казва ГНМ?

Много разбираш от ГНМ  Mr. Green И какьв е "начина" на ГНМ? Joy

stone2009
Това,което описваш е прекалено малко информация.Трябва да се види от специалист дали е нужна операция(леко цепване на кожата) или може да мине по консервативен начин.Някои лекари пробват до последно без операция,други веднага я предпочитат.Затова е нужно да вземеш поне 3-4 мнения,за да си сьздадеш собствено.
Не е сексуален конфликт при такова малко дете.Може да е чисто физична причина.

# 527
Последното изречение в поста Ви е точно това, за което питах. Благодаря Ви за бързия отговор.

# 528
Гъбка, не случайно посветих 2 години от живота си, за да превеждам и да направя сайта за ГНМ на български. НаправИ си труда да отделиш известно време и чети!!!  Тогава ще разбереш как да задаваш въпроси, каква информация да даваш и най-вече няма да пишеш подобни заядливи въпроси-коментари, породени най-вече от неразбирането ти и може би от очакванията, които си имала.
Знай, че за всичко си има начин... Hug

Що се отнася до традиционната медицина - тя е напълно излишна и дори вредна по отношение т.нар. профилактика, превенция и лечение. Но когато се касае за спешни и животозастрашаващи състояния - няма друго.
С две думи - ходете на лекар, когато наистина имате нужда от това! Това е моето мнение.Peace

# 529

Що се отнася до традиционната медицина - тя е напълно излишна и дори вредна по отношение т.нар. профилактика, превенция и лечение. Но когато се касае за спешни и животозастрашаващи състояния - няма друго.
С две думи - ходете на лекар, когато наистина имате нужда от това! Това е моето мнение.Peace

Благодаря!Това ми е напълно достатъчно! Ако ГНМ се основава на твърдения, че профилактиката, превенцията и евентуално лечението са вредни аз нямам какво да кажа повече в тази тема. Оставям ви да си вярвате в лечението и профилактиката на Хамер! Simple Smile Peace

# 530
Гъбкааа  Naughty ,много бързо стигна до тези умозаключения!
нещо на провокатор ми миришеш  Stop 

# 531

Благодаря!Това ми е напълно достатъчно! Ако ГНМ се основава на твърдения, че профилактиката, превенцията и евентуално лечението са вредни аз нямам какво да кажа повече в тази тема. Оставям ви да си вярвате в лечението и профилактиката на Хамер! Simple Smile Peace

Айде виж пак какво съм писала - внимателно!!!

# 532
Ново изследване показва,че масата се движи,мисли и решава на стаден принцип.Актуален пример:форумът.
http://psychcentral.com/news/2008/02/15/herd-mentality-explained/1922.html

Статините (лекарства срещу завишен холестерол и триглицериди,които много хора пият днес) се свьрзват сьс завишен риск да получат диабет.

http://yourlife.usatoday.com/health/medical/diabetes/story/2012- … -women/52470838/1

# 533
Крис,
ако правилно съм разбрала от последните пререкания в темата за ваксините (Crazy), суровоядството е останало в миналото ти? Би ли споделил какво промени мисленето ти и каква е настоящата диета на семейството ти, ако не е проблем?
Аз също вярвам, че не храната определя дали един човек ще боледува или не, а конфликтите, които преживява. Но храната е важен фактор за по-лекото и бързо преминаване през активна и лечебна фаза на болестта например.

# 534
  • Пловдив
Крис,
ако правилно съм разбрала от последните пререкания в темата за ваксините (Crazy), суровоядството е останало в миналото ти? Би ли споделил какво промени мисленето ти и каква е настоящата диета на семейството ти, ако не е проблем?
Аз също вярвам, че не храната определя дали един човек ще боледува или не, а конфликтите, които преживява. Но храната е важен фактор за по-лекото и бързо преминаване през активна и лечебна фаза на болестта например.

И на мен ще ми е интересно   bouquet

# 535
Крис,

Не е в миналото ми Wink
Напоследьк започнах да се вслушвам в тялото повече от преди.
Мога да кажа,че се храним 90% сурово,не 100%.
Знаеш,че мьж без месо е половин мьж Mr. Green
И разбира се,на един здрав организьм,на който не липсват микроелементи и всички клетки за добре "охранени" ще се справи по лесно с лечебна фаза.

# 536
Ааа, не съм разбрала явно. Успокоих се за теб  Laughing.

# 537
  • Пловдив
Хашимото какъв конфликт е? И може ли да се лекува при условие, че по голямата част от щитовидната жлеза е разрушена?
  bouquet

# 538
Менингит, менингококов енцефалит и сепсис - какво са според ГНМ? От едемите на огнищата на Хамер в лечебната фаза ли са предизвикани и как? Защо са "заразни" болести?

# 539
Може ли насоки къде да чета? Тази сутрин се събудих с болки в дясната гърда (десничарка съм), не мога да напипам твърдо образувание, но продължава да си ме боли. Мерих си температурата - 37,4. Още се кърмим, но снощи малката се буди само веднъж да суче, като за сравнение предишни вечери се буди по няколко пъти. Наскоро мрънках, че не мога да се наспивам...  Rolling Eyes
А и тия дни свеки ходи на мамограф, че нейна приятелка я оперирали и се беше постреснала, че е пропуснала профилактиката последните години...

Общи условия

Активация на акаунт