Германска нова медицина - 7 тема

• 85 633
  • 745
  •   1
Отговори
# 615
на малката в урината и се оказа че има масово бактерии-ешерихия коли?това резултат ли е от някакъв конфликт?има ли връзка наличието на бактерии с ГНМ

Да. Конфликтът е "маркиране на територия".

# 616
  • Пловдив
в смисъл че тя е почувствала че примерно батко й навлиза в нейна "територия",или някой друг?
но какво се прави с бактериите?в смисъл казват ми че трябва да почнем антибиотик,ако не й дам антибиотик,какво ще последва?

# 617
Не знам какво да те посъветвам... В сайта има два разказа за инфекция на пикочния мехур. Ако искаш виж ги и сама прецени кое е най-добре за детето.

# 618
Крис ме помоли да пиша, че има забрана да публикува тук и не може да отговаря и на ЛС.

Откога това и защо??  Shocked

# 619
  • Пловдив
Да не би заради темата за "домашното" раждане? Макар че, тя отдавна не е ЗА, ама... #Crazy
ПП: не разбирам що продължава да се пуска нова тема и защо продължават да се "драчкат" там. Ако не им се връзва никой, ще спрат да си пишат...

А докога?

# 620
   Това трудно може да се установи по описание само на засегнатите места.
Като цяло са резултат от конфликт на раздяла.
   п.п. Слагам си листите с превода за кожа върху лаптопа и започвам да го
пиша. вече най-сериозно.

Това за мен ли беше? Peace

Здравейте, зачетох се в темата. Искам да попитам следното- мой близък има невродерматит по определени части от тялото: нос, уши-вътрешна част на мидата, предна част на темето-на главата, гърди. Чудя се на какво може да се дължи това? Мисля си, че е на силен постоянен стрес. Но не съм напълно сигурна. Peace Подлаган е моя близък на дългогодишно лечение без особен резултат.
Здравейте, отново а някой ще може ли да ми отговори? Благодаря Peace
Аз не мога да бъда от полза в момента. В сайта в Лични истории има един разказ за Невродермит при едно бебе. Прочети го и може да ти дойдат насоки. Peace
Много благодаря, а може ли линк към историята, тъй като трудно се оправям в сайта. Peace

# 621
   Да, Кори, към теб. Синът ми като бебе имаше "невродермит"
по бузките, челото, караката и ръцете, но мина без лечение,
ей така изведнъж. Така и не разбрах от какво може да е било -
нали не можеше да ми отговори. Simple Smile А при възрастен можеш да
разбереш какво му се случва в точно тези част на тялото.

# 622
  • Пловдив
nenaatoa аз преди съм питала,но пак да попитам-3-та сливица какъв конфликт е?и как да се реши?

историята на сина ми почна още март 2010г,тогава след един грип сливицата остана изглежда увеличена и после след всяко разболяване оставаше за дълго запушен носа.А това което се случи няколко месеца преди възпалението на сливицата беше 1-та му операция,която беше с пълна упойка и го упоиха с маска ,и после са му сложили  другата упойка.Аз мисля че всичко тръгна оттам,много се стресира детето тогава,преди да го вземат за операцията прахчето което му дадоха уж да е като замаян  беше изчерпало действието си,детето беше напълно със съзнанието си,и като го взеха за операционната пищеше и се дереше"МАМО,мамо"и не ми се мисли там как са го сложили на операционната маса,как са го укротили,и в това разстроено състояние да му сложат маската на устата Sadсигурно е било голяма борба,като си спомня на мен ми се плаче.След операцията пак пищеше и се хвърляше в леглото.И след 2 месеца почнаха проблеми с говора,ляха му восък за стрес тогава и проблемите с говора изчезнаха,4 месеца след операцията всъщност се запуши и носа.6 месеца след 1-та операция последва 2-ра,която още повече го дотравмира.В последствие изолираха стафилококи в носа,пи антибиотици,почнахме лечение с класическа хомеопатия,и като че за 1 година сливицата затихна,но сега от нова година вече 2 месеца пак му е увеличена,диша постоянно през устата,вече незнам какво да правя,не искам да стигаме до операции,защото дори и да помогне физически,пак ще го травмира психически цялата манипулация Sad

# 623
  • на брега на морето
Момичета, може ли да ми дадете линк в темата към обсъждане на причините за менингит?
Извинявайте, че искам наготово, но наистина не мога да отделя време да търся; натиснали са ме спешни неща.

Последна редакция: ср, 29 фев 2012, 15:44 от Котьо Тръмп

# 624
    Здравейте, изчетох на един дъх материалите в сайта. Имам въпрос за нервни тикове, продължаващи дълго време, появяват се и нови. Примерно при гасене на лампа, затваряне на кранче, при обличане и т.н. Мъжа ми има от доста време и се задълбочават понякога. Прочетох, че
Цитат
нервните тикове са решени висящи конфликти в лечебна фаза.
Човекьтима постоянно "дразнител" около себе си,който му е направил пьрвичния конфликт на "не мога да мрьдна,притиснат сьм".
Постоянно активира конфликта си и го решава.Като в затворен крьг.
  В случая е точно по описанието, мъжа твърди,че са започнали с емиграцията му, по-точно няколко години след нея, не се сеща кога конкретно. Изпитва често такова усещане като описаното. Мисля,че е територия конфликт newsm78, но как може да се реши, ако не може да се промени територията? Когато сме сменяли обстановката за кратко, държавата дори, не са изчезвали.  Thinking

# 625
Мимкис, териториалния конфликт засяга белите дробове. В случая е двигателен - не мога да мръдна - и засяга мускулите. Конфликтът принципно е решен, но като се намеси дрезнителят, това, което напомня на мозъка за конфликта, се появяват тези мускулни движения и лечебната фаза не може да свърши.
Може да опитате с автотренинг или други психични техники, които да му помогнат да "изчисти" съзнанието си.

# 626
А къде да търся инфо за течене на кръв от носа?
Каката една сутрин се събуди с цялото легло беше с кръв от носа.
Малкия - сега се прибра от детската и имаше засъхмала крув по ноздрите и ми сподели, че в детската, като е спал следобед, не е могъл да диша от запушен нос. Явно тогава е текло, но нищо не са ми казали ...
За претоварване ли става въпрос? Все пак и двамата са в една къща, и двамата имат един и същи проблем. Каката = в домашното легло, малкия - в детската ... прокървяват ....
Нощното напикаване на малкия (6,5 г.) - все още продължава.
Каката спря да се напишква нощем на 8,5 г. - пак едни и същи симптоми за двамата ...
Къде да се попрочета повече?

# 627
Каси, когато моята дъщеря преди време имаше епизодични кръвотечения през носа, питах Кристиян по въпроса и той ми отговори следното: "Искам да се оттьрва" е конфликта и се асоциира сьс самочувствието. Ако активирва конфликт се качва и крьвното и е вьзможно да пука капиляри. 100% ще го израсте. На 14 това ще е минало. А може и по рано,на 11.

Вече ти трябва да помислиш какви проблеми имат децата ти и сама да намериш решението.

# 628
nenaatoa, благодаря за отговора  bouquet
    Имам друг въпрос, на съседа са му открили мозъчен тумор, на място, което не може да се оперира, което е вид предимство според мен и прочетеното от ГНМ. Доколкото разбрах не нарства, което означава разрешен конфликт,нали така Thinking Какъв точно е конфликта,насока Thinking

# 629
Мозъчният тумор или по-точно оток в мозъка се появява в първата част на лечебната фаза на всеки конфликт. Колкото по-продължителна и интензивна е била активната фаза, толкова по-голям ще бъде и отокът и следователно би имало по-голяма опасност за пациента. Целта на отока е да предпази засегнатата мозъчна област по време на възстановяването ѝ.

Какъв точно е конфликта няма начин да кажа, защото както писах, такъв оток се появява в Лф на ВСЕКИ конфликт.

Оттук нататък предстои епи-криза, чрез която налягането в отока се освобождава и след това, през втората част от ЛФ започва заздравяване на мястото, като се наблюдава струпване на мозъчни клетки - глия, което от своя страна медицината пак определя като тумор.

НО, ако диагнозата "мозъчен тумор" е била шок за пациента, е стартирала и друга програма. Най-вероятно "страх от смъртта", засягащ белите дробове и е възможно след време да констатират "разсейки в белия дроб".

Общи условия

Активация на акаунт