Пиле или вода си купувам????

• 15 221
  • 182
  •   1
Отговори
# 105
не знам, не знам...сега дадоха по новините, че слагали някакви други етикети върху истинските..направо ме е страх да си мисля какво купувам

# 106
  • София
Правят го, и то навсякъде по света! Преди години гледах няколко американски филмчета с преопаковане на меса с изтекъл срок на годност, мариноване на непродадено и леко вмирисано прясно месо, и всичко това с монтирана скрита камера по сигнал на бивши служители. Е, ясно е ,че до голяма степен  това е чисто отмъщение, но върши работа.

Старая се много да внимавам с преетикетирането. Много често като ме усъмни някоя лепенка или заподозра, че има втори етикет, пробвам да го отлепя. Веднъж се опитаха да ми вдигнат скандал, но само като споменах подаването на сигнал и млъъкнаха. а стоката беше много подозрителна откъм етикет. В случая не беше срока на годност, а нова, естествено по-висока цена.

# 107
ето, че никой не си прави усилието да подаде сигнал. и аз не го правя, признавам си. а не трябва да е така!

# 108
  • София
Не смятам да се оправдавам, а само да поясня, че това беше преди много години, когато и да подадеш сигнал, все тая.

# 109
не оправдание...смотано е така, щото се чувствам катоооо...

# 110
Ново 20: БГ радиоактивни гъбки  http://dnes.dir.bg/news/gabi-chernobil-radioaktivnost-8821241?nt=4

Чак вече ми става смешно. От онзи, тъжният смях..

# 111
това направо ме втрещи! каква е гаранцията, че не ги ядем и ние радиоактивните гъби!?!?!

# 112
@pannacotta Питай  Поло комерс, Пилко и СИЕ. Сигурно им е еднаква практиката с етикирането. Чисто водно пиле и полезни гъби, чакаме следващата "рецепта" . Очаквайте следвщавата проверка 

# 113
значи, нещата стоят така. направих си малка проверка и какво излезе, че пилко дават пилетата, които се продават в "кауфланд"!!! ама на тях не пише "пилко", а пише "кауфланд"! т.е. когато "пилко" мамят, този, дето си пазарува в "кауфланд" не знае, че го лъжат. нали така?

# 114
pannacotta, предполагам, че някъде върху пилето, което си видяла, пише, че е произведено от Пилко за Кауфланд, така че не виждам къде е заблуждението. Ако отидеш в ЛИДЛ да не си помислиш, че всички пилешки продукти са произведени от Чира Simple Smile, такъв производител няма. Всяка една верига има собствена марка и сключва договори с производители, за да произвеждат тази марка за тях.

# 115
не пише, че "пилко" произвежда за "кауфланд"! ще ти го снимам!

# 116
Нямах предвид, че дословно са написали това, а че има информация за производителя. Т.е. никой никого не мами, поне от тази гледна точка.

# 117
Ново 20: БГ радиоактивни гъбки  http://dnes.dir.bg/news/gabi-chernobil-radioaktivnost-8821241?nt=4

Чак вече ми става смешно. От онзи, тъжният смях..

А дали само гъбките ни са радиоактивни?!

# 118
"Оказва се, че у нас всеки може да си поръча каквато опаковка иска, да сложи в нея определена продукция и да я продава на законни тържища." - http://bnt.bg/bg/news/view/54689/izmama_s_kashoni

# 119
Нямах предвид, че дословно са написали това, а че има информация за производителя. Т.е. никой никого не мами, поне от тази гледна точка.
точно в това се съмнявам. щото му се губи край. кой-кой е, какво ни продава и изобщо какво се случва по веригата от производител, през търговец до купувач. няма механизъм за контрол

Общи условия

Активация на акаунт