Пиле или вода си купувам????

• 15 209
  • 182
  •   1
Отговори
# 135
Водите някакви безсмислени спорове. Вярно е, че трябва да се четат етикетите. Ние си купуваме от Метро обикновено Градус. От тяхните продукти има най-много предлагане и са на прилични цени. Понякога купувам и Екопиле, но не винаги ги има.
Понякога си купуваме замразено на Градус. На него пише, че е месна заготовка. Това значи, че има добавена вода. Обаче месото е крехко и не е много солено. През почивните дни имахме огромно събиране.  Купихме почти 6 килограма. Беше вкусно, а и за това количество това е най-добрата оферта. В заключение - четете етикетите. Всичко е написано. Аконе знаете кое от Е-тата изброени на етикета какво е - има много подробна информация на сайта на тандем.
защо да са безсмислени тези спорове. нали в спора се ражда истината Grinning

# 136
Водите някакви безсмислени спорове. Вярно е, че трябва да се четат етикетите. Ние си купуваме от Метро обикновено Градус. От тяхните продукти има най-много предлагане и са на прилични цени. Понякога купувам и Екопиле, но не винаги ги има.
Понякога си купуваме замразено на Градус. На него пише, че е месна заготовка. Това значи, че има добавена вода. Обаче месото е крехко и не е много солено. През почивните дни имахме огромно събиране.  Купихме почти 6 килограма. Беше вкусно, а и за това количество това е най-добрата оферта. В заключение - четете етикетите. Всичко е написано. Аконе знаете кое от Е-тата изброени на етикета какво е - има много подробна информация на сайта на тандем.

Точно така. Трябва да пише, че е заготовка. На пилетата от черния списък не ги е пишело тези неща, именно затова и ги санкционират и преетикират- не е пишело, че е заготовка и че има добавено каквото и да е.

# 137
  • Пловдив
Градус продават същата боза, ама са си опекли добре нещата и не пише замразено пиле, а заготовка и затова за тях санкции няма. Иначе вътре - същото.

# 138
на мен трън в петата ми е лудогорското пиле, дето никъде не става ясно, че го прави "пилко" , тъй като когато се съобщава, че на пилко продуктите са тъпкани с вода, не се прави връзка с лудогорско пиле и рекламите си вървят! това ме дразни много.

# 139
Преди малко бях в Билла, има три вида пилета,  едно от които е Билла опаковка. На повече от половината НЕ пише какво има вътре и кой го е произвел, а на другите, явно по- новите, пише, че е произведено за Билла от Пилко ЕООД Разград, като пак няма съдържание на продукта. Има някаква промяна явно...

# 140
да, явно има някаква промяна, ама се питам колко отпечатани етикети БЕЗ НИЩО има и могат ли да си слагат всякакви етикети, щото това би означавало да се върнем на изходно положение - пак да ни пробутват каквото си поискат и ние пак да си траем...

# 141
Защо да е безсмилен спора?
Защото ако внимателно си четем етикетите и се интересуваме от написаното, няма да има сърдити.

# 142
Дори всички проблеми, които объждаме тук, всяка от нас ги вижда по етикетите. Каква ирония ?

# 143
Дори всички проблеми, които объждаме тук, всяка от нас ги вижда по етикетите. Каква ирония ?
да, това е ирония Wink защото на етикетите може да пише всичко и няма гаранция дали е вярно и изобщо!? ами това със сроковете на годност с преетикирането? с производителите? със съдържанието?

# 144
Здравейте, бг-мами Simple Smile
Попаднах на вашта тема след малко търсене за прекрасните пиленца в Гугъл..
А уж трябваше да почнем вече да ядем качествена храна, нали бяхме в ЕС, нали щяхме да станем европейци..
За съжаление суровата истина е, че никой не ни бръсне за нищо; всеки просто се опитва да си изкара парите и до там да се приключи със задоволяването му на желанията и интереса на потребителите..  Rolling Eyes
А съответно кой страда от това...  Rolling Eyes

# 145
Попаднах на брошура на касата в магазина "Важно е да знаем с какво се храним. Полезна информация за потребителя"  и като гледам Тандем я издават, които май пилешко не произвеждат.

Има пояснения за Е-тата и "Как да четем етикета" с изобразен образцов етикет. Е такъв отдавна не съм виждала- от- до всичко е написано, както трябва да са всички.  Евала, че се сещат разни хора да правят такива неща.

Май се поразмърдаха някои задници...

# 146
На мен ми прилича на замазване на очите/реклама.Те могат да го пишат,но на етикетите си дали ги пишат няма строг контрол.То такава брошура всеки може да изкара,но... Twisted Evil

# 147
До нас има фирмен магазин на Джиев - взимам само от там пилешко и съм много доволна Peace

Наскоро бях на вилата и от тамошния магазин купих някакво пиле внос от Германия.  Сготвих го само с черен пипер, олио и сол, а мъжа ми недоволно ме попита дали не съм слагала Маги вълшебен вкус, че било много странно на вкус Sick После погледнах етикета - освен вода и Е-та имаше и соя Shocked, което най ме впечатли, къде я бяха сложили и как #Crazy

# 148
До колкото знам въпросните брошури се издават от асоциация Активни потребители .. Те милите се опитват всячески да помогнат, ама само с листчета и картинки не става..

А как се вкарва соя в пиле  Thinking

# 149
http://www.plovdivmedia.com/26944.html - Отговорих си...  Shocked
Май и въпросните фирми натам са тръгнали..

Общи условия

Активация на акаунт