Пиле или вода си купувам????

• 15 261
  • 182
  •   1
Отговори
# 30
С вода, без вода - все същият шит е. Ограничавам консумацията на пилешко до минимум. На останалото месо, както и на рибата - също.

# 31
Само какво влияние има телевизията върху умовете хорски!
Това с водата, солите, антибиотиците, хормоните и т.н. нито е от вчера, нито от онзи ден.
Ясно е, като вземеш пиле килограм, а после в тавата намираш остатъци, че има нещо нередно.
И това е от години, но днес е модно да се говори за него...
Утре, обаче ще дойде друга мода.

Правилно.
 Инак и PR акция не е изключена. Но телевизиите са егати тъпнята. Слушам по принуда новини докато пия кафе сутрин. Когато разцъкаха това с пилетата не можех да проумея защо се изприказваха толкова мохабети алабалистики преди да поднесат основната информация с имената на фирмите конкретно. Tired

И това, дето някой каза защо не са направили проучване на всички. То в такъв случай да им п***я на информацията.

Ама верно за хормоните и другите "смески"  нищо не споменават. Ми да. То има и големи богати фирми производители. Ще бутнат някой лев където е нужно и хайде колелото се завърта - телевизиите почват до една да блеят.

# 32
  • Варна/UK
Направо си е две в едно - хем ядем, хем пием вода. Във всяка диета се казва, че трябва да се пие много вода. То, хората са помислили за нас Joy

# 33
А то да беше само пилето измама. Какво ще кажете и за наблъсканите зеленчуци, плодове? Трябва човек да знае какво му продават и да реши дали да си го купи, а не подмамен от Пилко, Милко, Поло и Моло.... Те затова са етикетите.

# 34
Направо си е две в едно - хем ядем, хем пием вода. Във всяка диета се казва, че трябва да се пие много вода. То, хората са помислили за нас Joy

Да, ама не е само вода. Министъра каза, че има и солни разтвори, което пък е анти всяка диета. Не стига, че ми е скъпо да правя диетата, защото "месото" не е евтино, а и 1кг не е реален 1 кг, ами приемам и сол без да знам. Безобразно е. Как да си купя пак от тези фирми- няма да стане.

# 35
http://www.cross-bg.net/komentari/1217952-za-piletata-horata-i-o … #yvComment1217952

"При тестваните продукти на осемте компании е установено наличие на по-високо съдържание на вода и добавени водно-солиеви разтвори" Страааахоооотно

# 36
С вода, без вода - все същият шит е. Ограничавам консумацията на пилешко до минимум. На останалото месо, както и на рибата - също.
Joy Joy Joy
А-а-а-а — НЕ! На този етап плодовете и зеленчуците са смъртоносни, а месото е само "разредено".

# 37
  • Варна/UK
Май ще минаваме на фотосинтеза, защото вече не се сещам кой продукт става годен за ядене. Ето една от причините децата ни боледуват толкова често #Cussing out

# 38
Май ще минаваме на фотосинтеза, защото вече не се сещам кой продукт става годен за ядене. Ето една от причините децата ни боледуват толкова често #Cussing out
Вярно е това, плашещо е. Спомнете си и истерията с растителните мазнини. Представяте ли си къде още какво има? Това е като по заведенията- изобщо не се замислям какво правят в кухните, че иначе няма да хапна никъде нищо повече. Но това е избор, а в магазина уж ти предоставят информация какво ще консумираш, а пак не е вярна.

# 39

Да, ама не е само вода. Министъра каза, че има и солни разтвори, което пък е анти всяка диета. Не стига, че ми е скъпо да правя диетата, защото "месото" не е евтино, а и 1кг не е реален 1 кг, ами приемам и сол без да знам. Безобразно е. Как да си купя пак от тези фирми- няма да стане.

http://www.cross-bg.net/index.php?option=com_content&view=ar … 8164&Itemid=7  Ето, жената си го казва точно и ясно. После не било вредно!  #2gunfire

# 40
Здравейте! Да се включа и аз по темата. Слава богу не ми се налага да купувам меса, защото имам доставка от село, но тази шумотевица определено ми намирисва на мен. Че се слага вода - слага се, всички го правят и на нас ни е ясно това. Не сме изненадани. По-интересно ми е защо на определени фирми е направена проверката ?! А как да сме сигурни в истинноста на резултатите? Да не би случайно да са най-сериозната конкуренция на "Градус". До колкото съм запозната точно техните цени са най-високи . Как така малко преди скандалната проверка започна рекламна кампания на "Градус" ?! Чист PR си е това. Плащаш на когото трябва и печелиш. Нищо сложно! За съжаление цялата ни държава е така устроена. Крадецът вика, дръжте крадеца! Медиите са огромен манипулатор и трябва да се научим да четем между редовете, за да не сме овце.

# 41
Водни пилета от години продават.
Вкъщи минахме на свинско и риба.

И аз спрях да купувам отдавна, но като ни се дояде фрикасе или супичка, купувам от Лидъл тарелки, личи си, че са без вода.

# 42
  • Sofia
Купувам само охладено пиле Дюк - вкусно и без вода.

# 43
Аз рядко купувам месо, да не кажа хи4. Препоръ4аха ми тези пилета на Duc, които уж са без антибиотици. Някой има ли набл#дения дали е истина това?

NBM, писали сме заедно. Откъде разбира6, 4е няма вода? Аз купих един път пиле6ко филе от Лидъл и не видях никаква разлика във вкуса и консистенцията с Дюк.

# 44
  • Sofia
Не знам това на Лидл какво е, но пилето Дюк си изглежда абсолютно като прясно месо без добавена вода. При готвене също не виждам да се отделя такава. Естествено няма как да съм 100% сигурна.
А на вкус много напомня домашните пилета от детството ми.

Общи условия

Активация на акаунт