Пиле или вода си купувам????

• 15 206
  • 182
  •   1
Отговори
# 45
Аз много обичах пилешко преди, но от няколко години насам започна да ми се гади и да ми става все по-отвратително да ям пилешко месо, особено филе. В последно време пак взимам, но предимно на Лудогорско или Виктория М. Не, че са върхът, но поне не са ми гадни. На градус винаги са ми отвратителни на вкус, точно на антибиотици и химия. Тези на Дюк са ми също с особен дъх, може и аз да не съм наясно нещо с вкусовете, но определено пилето е една от храните, които присъстват рядко на масата.

# 46
Свободните кокошки, ама наистина свободните, пасли боща из къра, са на път да се превърнат в скъп деликатес май....

# 47
Свободните кокошки, ама наистина свободните, пасли боща из къра, са на път да се превърнат в скъп деликатес май....
Аз,ако се "запозная" с такава,веднага бих я поканила на гости  Grinning .Но и за това може да се излъже.Докато не отида да я взема от тях-не вярвам.Имаше едни яйца,на които пишеше,че са от пасли на открито кокошки..някакси не ми се вярва.

# 48
  • Sofia
Яйцата са от кокошки, отглеждани на открито. И са си съвсем реални. И лично на мен са ми вкусни.

# 49
Аз си купувам пиле охладено на Дюк, а не вода  Wink

# 50
http://bnt.bg/bg/news/view/54066/globi_za_firmi_zaradi_opasnite_pileta    А все пак щяли да ги глобят. Че някъде пишеше, че няма да ги глобят, а предупредят.

# 51
Яйцата са от кокошки, отглеждани на открито. И са си съвсем реални. И лично на мен са ми вкусни.
Моля те, сподели откъде ги купуваш? Аз гледах в няколко супер маркета, но само от клетъчно отглеждане има. В Германия ги забраниха от клетъчно отглеждане. Надявам се и в БГ скоро да се сетят.

# 52
  • Sofia
За съжаление само от Била намирам, иначе навсякъде са от клетъчно отглеждане (мисля, че и в Пикадили има, но наоколо нямам такъв магазин).
На Ангелов са, гледай добре кодовете, защото и те имат и от подово отглеждане. Тези са в бели картонени опаковки и си пише ясно код за кокошки, отглеждани на открито.

# 53
  • Пловдив
А кажете как да храня семейството здравословно. Вече имам фобия от хранителни магазини,влизам чета гледам и знам че нищо от това което го пише не е вярно. Кажете едно нещо което се води здравословно,чисто и без измами,божеее.

# 54
Явно Поло са по-разпространени, аз лично съм си купувала от Фантастико - бутчета най-вече. Поне ще знам да ги зачеркна!
А каква е тая глоба само 10 бона - бълха ги ухапала  ooooh!
Peace
Да бяха сложили още една нула? 10 бона глоба Whistling

# 55
  • Sofia
Tова била максималната глоба по закон.
Но при повторно нарушение следва затваряне.

# 56
И да е ПР и да не е какво значение има, така или иначе в пилетата на тези производители има вода. Ако в Градус няма - супер, поне някой е платил за тези проверки, така или иначе нашите корумпирани управници нищо не правят.

А защо се слага вода в пилетата?  Embarassed

# 57
  • София
за да печелят повече, като ти продават вода на цената на пиле.

# 58
   Вече се чудя какво да пазарувам за ядене! Хляба ли  е хляб, млякото ли е мляко, месото ли е месо, маслото ли е масло, салама ли е салам... Sick Сега и с истерията с ешерихия коли и зеленчуците станаха опасни...

# 59
  • Пловдив
И да е ПР и да не е какво значение има, така или иначе в пилетата на тези производители има вода. Ако в Градус няма - супер, поне някой е платил за тези проверки, така или иначе нашите корумпирани управници нищо не правят.
Не е ясно дали в на Градус пилетата няма вода, ти официална информация за проверка в Градус виждала ли си? И до колко проверките отразяват НЕналичието на вода в пилетата на някои фирми или отразяват достъпа им до информация, че ще има проверка? Въобще ....  Sick Sick Sick Sick Sick За мен изнесената информация не значи, че в продуктите на други фирми няма вода и солен разтвор, а че виновните фирми нямат връзки и не са раздали достатъчно подкупи. Което не прави продуктите на конкуренцията с нещо по-добри.

Общи условия

Активация на акаунт