Тема Незабравима 204

• 36 420
  • 738
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Рекси, това вече е прекалено от твоя страна !!!
Обидила съм била Еда ! Героиня от филма.
ФАКТ Е, ЧЕ ТЯ НЕ ПОВЯРВА НА ХАРУН ПРЕДИ ЕДЖЕ ДА Й РАЗКРИЕ ИСТИНАТА !
ЕДА НЕ ДОСТИГНА САМА ДО НЕЯ !
Не разбирам с какво съм я обидила или квалафицирала любимката ти.
Прекалявате наистина защитниците й !
И ти си тази, която в момента нарушава добрия тон, не аз !
Длъжна бях да ти го кажа, защото не намирам причина да го затаявам в себе си.
Достатъчно е , че Каламитси известно време ще отсъства от форума, както заяви.
Но това явно не е достатъчно за някого.
Трябва да си отидат всички, които не харесват Еда.
За да настъпи най-сетне мир и любов във форума.
Алисас,изобщо не се опитвай да ми вменяваш вина,че Каламитси отсъствала за няколко дни,това си е нейно решение,не наше.Очевидно не искате да прозрете истината или просто така ви изнася  newsm78 newsm78 ,че не различното ви мнение ,а обидите и квалификациите са проблема.Не се изживявайте като богове и само да ни съдите,не сме на подсъдимата скамейка.
Едже ви е любимка и много искате да я оправдаете,но това не става като хвърляте измислени обвинения върху останалите герои.

# 481
Слънчогледке-Ураганче тази Ейшан направо може да те убие с поглед  hahaha
Предизвикателен,секси...толкова лукав.Страхотна героиня и невероятна актриса     bouquet

# 482
Слънчогледке-Ураганче тази Ейшан направо може да те убие с поглед  hahaha
Предизвикателен,секси...толкова лукав.Страхотна героиня и невероятна актриса     bouquet
Страхотна е тя  Peace Crazy

# 483
# 484
# 485
# 486
# 487
# 488
Диди88,поздравления за страхотното стихотворение! newsm51 newsm51 newsm51

Благодаря и за снимките!   bouquet  bouquet  bouquet

# 489
Чао Мелда  hahaha hahaha hahaha чао чао

# 490
# 491
  • Русе
Диди88, 4удесно си представила радостта на Еда в стих! newsm10 newsm10 newsm10 smile3521 smile3521 smile3521 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51
Рекси, хубави снимки от награждаването на Серхан и Йозлем! newsm10 newsm10 newsm10 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51
Няма ли да ни пуснат резюменце? smile3506

# 492
# 493

Последна редакция: нд, 05 юни 2011, 19:48 от Isis

# 494
Привет , Незабравими! Hug

Рекси , благодаря ти за поздрава и за снимките    bouquet  bouquet  bouquet

Диди, страхотни аватар и подпис , поздравления за стихчето   bouquet  bouquet  bouquet

Разговора между Еда и Мелда

Е:Ела, да видим!
М:Остави ръката ми ,никъде няма да ходим.
Е:Ти си изгубила контрол над себе си.Не знаеш какво правиш .Сега приключваме с тези глупости и ти ще ме отведеш при Харун.
М:Знаеш ,че такова нещо няма да направя и за това не се надявай напразно.
Е:Заклевам се , че ще те убия.
М:Дойдох да ти дам това / подава пръстена на Харун /
Е:Какво означава това?
М:Трябва да си продължиш живота , от сега нататък Харун няма да присъства в него ,защото той е мой , а този пръстен го запази да спомен.
Е:Ти си луда за връзване. Трябва да се лекуваш в болница...
М:Знам , че е трудно за приемане , но правилното е това.Харун е там , където трябва да бъде - при мен.
Е:Мястото на Харун е до мен .Това до сега никой не успя да го промени и от сега нататък никой няма да успее. А сега ми кажи къде е Харун!
М:Знаеш  ,че няма да ти кажа .Повиках те за да разбереш някой неща по - добре, но както виждам ти не си в състояние да разбереш. Но с течение на времето ще ти стане ясно какво е да си самотен и ще го почувстваш и в сърцето и в духа си.
Е:Не би могла да направиш това. Ти не си човек , какво си ти?
М:Ти ме доведе до това състояние , малката ми сестра ме влуди.Опропасти живота на всички ни , разболя майка ми от рак , уби баща ми.
Е:Ти си болна , наистина си болна.
М:Мисли каквото си искаш. Не ме интересуваш нито ти , нито това ,което ми говориш . /тръгва си /
Е:Никъде няма да ходиш , ще ме заведеш при Харун!
М:Ееее стига ,бе! Остави ме на мира! Махни се от живота ни! От години като цирей се настани между мен и Харун.Щях да се омъжа за него , но ти ми попречи, открадна ми щастието.Сега си вземам обратно това , което ми принадлежи,  разбираш ли?
Е:Како , ако не ми кажеш къде е Харун , ще те убия ,заклевам се...
М:Би ли го направила наистина ,би ли ме убила с детето ми в утробата ми ?
Е:Лъжеш!
М:Не ме бъркай със себе си , лъжата е твоят начин за съществуване.
Е:И ти знаеш , че бих те застреляла. За това си служиш с лъжи.
М:Застреляй ме тогава , но пак няма да научиш къде е Харун.
Е:Како , моля те , не заради мен , а заради Яамур! Моля те помисли за дъщеря ми ...
М:Двете с Яамур можете да бъдете заедно щастливи , а аз ще бъда щастлива с Харун. С други думи , сестричке , сега е време аз да бъда щастлива. А сега с твое позволение си тръгвам.
Е:Како , не си отивай , кажи ми къде е Харун! Какоооо... / и стреля /

Превод - Леман

Общи условия

Активация на акаунт