Тема Незабравима 204

• 36 390
  • 738
  •   1
Отговори
# 525
  • София

МЕЧТИТЕ
Чудесно е, че сбъдват се мечтите!
Как иначе би имало мечти?
Живецът ни в желанията скрит е
и с тяхната настойчивост пламти.
...
Понякога бленуваме химери
и в нощите, замаяни не спим,
но важно е, че устремно живеем:
готови сме до край да устоим.

И често сме излъгани и жалки,
оплакващи късмета си свидлив.
Каквото да постигнем, все е малко
и всеки късметлия ни е крив.

Но хиляди, милиони са мечтите,
зареждащи ни с жажда за живот!
Отстъпват неуспехите ни, свити.
По мъдри сме. Отново сме на ход.

Румен Ченков

# 526
  • Варна
Здравейте, дами и господа! Hug
От много купонясване вчера, не ми се отдаде възможност да вляза в темата и да споделя с вас, че освен срещата на съфорумките от Варна, имах и личен празник- вчера, 04.06. големия ми син навърши 26 години!   uraДа ми е жив и здрав, много щастлив и късметлив! newsm67 Да обича и да бъде обичан! Kissing Heart
Почерпете се за здравето на хубавото ми голямо момче! Hug

# 527
Ир, Вай, благодаря ви, аз имах предвид конкретния откъс. За да не спамя повече темата, ще потърся по-късно.

# 528
Дани честит празник,макар и на патерици  smile3525

# 529
  • Монтана
Дани,на патерица-Честит Рожден ден на скъпото ти момче!Да е жив и здрав мноооого години за радост,гордост иупора на теб,майчице! nbirthday  party023  ura Tada newsm24
Благодаря за щедрата почерпка!

# 530
Дани, да е жив и здрав и много щастлив   bouquet

# 531
  • София
Дани,честит празник на порастналото ти момче,бъди  много горда майка  newsm51 newsm51 smile3525 smile3525

# 532
Дани, да ти е жив и здрав, много късмет и любов  на порасналото ти момче!  bouquet  bouquet  bouquet
Благодаря за почерпката! Hug

# 533
Искам да ви препоръчам един сериал,южно корейски "Болезнена любов" - 20 серии. http://www.vbox7.com/collection:1436900
Ще го погледна при пръв удобен случай щом го препоръчваш,Мария!Но тозиюжнокорейски сериал,който даваха по Диема фемили след нашия сериал не можа да ме грабне!Да ме извиняват почитателите му!

Интересен е защото е свързан с тяхото възпитание и нрави. Аз лично малко знаех за корейците. Не знаех, че са го давали по Диема. на мен ми го препоръчаха и ми е интересен, не че ме е запленил.
Мария,по Диема фимили даваха друг сериал,но никак не си спомням името!Не този,който ти препоръчваш!И да,интересно би било човек да опознае нравите на други народи...
Здравейте и от мен момичета!!!
Този филм , който даваха по Диема от 21.00 ч. се казваше "Хиляди пъти любов" и беше доста серии- около 50 ,и то 90 минутни!!
На мен лично ми беше интересен , но го гледах рядко.Не успях да възприема ,начина на говорене и на поведение на героите.Всъщност , не са виновни героите - такава явно са корейските нрави и поведение.
Там също е силно изразен патриархата и подчинението към по - възрастните.А пък интимните сцени се изразяваха в една леко загатната целувка през целия филм и влюбени"погледи"  в спалнята,без дори да се докосват ,на всичкото отгоре облечени ,като за "ски".
Не можах да възприема начина им на говорене - сякаш се карат, и това непрекъснато кланяне и свиване,като че са хора "втора ръка", но явно там са такива традициите  и това е нормален начин на поведение!!!

# 534
Дани,честит празник на порастналото ти момче,бъди  много горда майка  newsm51 newsm51 smile3525 smile3525

+1
 newsm59 nbirthday newsm59 nbirthday newsm59 nbirthday newsm59

# 535
Дани, да е жив и здрав и много щастлив   bouquet

+1

# 536
Май ще си останем днес само със няколкото снимчици... newsm78 newsm78Между другото,може да сте го коментирали,но аз така и не рабрах какви награди държат в ръцете си Серхан и Йозлем!Може ли някой да ми подскаже! Praynig
Ето нещо красиво с пожелание за успешна,спокойна и ползотворна нова седмица! Hug Hug Hug

Още едно уточнение от Леман :

Наградите ,които са получили Серхан и Йозлем са от анкета на DIZI TV .Серхан е бил номиниран за ролята си в "Клетва" , а Йозлем за ролята си в "Мъж по принуда".Серхан е останал на второ място след Мурат Йълдаръм ( "Аси" ) само с 20 гласа разлика ,но след приключването на анкетата са решили , че и Серхан заслужава наградата заедно с Мурат , защото има толкова всеотдайни и верни фенове като нас.

Дани , честит празник! Да ти е жив и здрав !
 newsm59 nbirthday newsm59

# 537
  • Варна
И да споделя и аз впечатленията си от вчерашната среща на фенките на "Незабравима" Heart Eyes

Среща lalalala

Компания приятна,
емоция невероятна,
изживявания уникални,
чувства специални,
закачки пиперливи,
подмятания игриви,
смях на висок глас,
забавление на макс,
разговори и шеги
до ранни зори...
Сбирка неповторима,
среща незабравима!...

# 538
  • Варна
Благодаря ви, момичета, за милите думи! reverance lovekiss
 Дай, боже, всекиму радостта да види порастналите си деца и да сподели с тях тяхното щастие от успехите им в живота! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Peace

# 539

">#t=20s[/video]
Лека нощ от мен! smile3524

Общи условия

Активация на акаунт