Раждане в къщи 13-съдбовна тема

• 22 954
  • 904
  •   1
Отговори
# 570
  • Куциндрел
Сега разбрах, prometeq е краднала апчитата на persimon. С еднакви симптоми са. Mr. Green
Така си е. И на двете ни писна от вашите досадни тролски изяви в тема, в която нямате място по всички правила на форумите. Аз явно съм по-голяма на години и малко по-търпелива, вече 3 теми ви трая, на момичето му писна на 3-та страница от вас, което е напълно разбираемо. Но ще си отнасяте подигравките, докато единствената ви цел в тази тема е да я спамите и да плюете хората, които се интересуват от нея.
Вие като спасителки на темата от тролове ли го играете?
П.П. Не съм трол, обърка животното. Naughty

# 571
Фантазиите на форумните тролки са развихрени яко, не им обръщай внимаие. Peace Лека нощ:)

Лека Нощ.
        Точно такива, като вас, успяха да превърнат от мене, човек, който не обича лекарите, да ги заообича, и да почне да им вярва. Благодаря ви, просто върнахте в мене, вярата в Лекаря. Peace

Последна редакция: пн, 06 юни 2011, 22:35 от inna-bubulina

# 572
Фантазиите на форумните тролки са развихрени яко, не им обръщай внимаие. Peace Лека нощ:)

Лека Нощ.
        Точно такива, като вас, успяха да превърнат от мене, човек, който не обича лекарите, да ги заообича, и да почне да им вярва. Благодаря ви, просто върнахте в мене, вярата в Лекаря. Peace

Хаха, ма супер, само провери дали лекарите са разбрали, че вече може да им се има вяра, да не останеш пак излъганото камилче Laughing

# 573
Не се знае, кой ще остане камилче?

пп И внимавай с това, кой е трол. От прочетеното досега, троловете не са това, което е в твоите/и на някои други/ представи.

# 574
Сега разбрах, prometeq е краднала апчитата на persimon. С еднакви симптоми са. Mr. Green
Така си е. И на двете ни писна от вашите досадни тролски изяви в тема, в която нямате място по всички правила на форумите. Аз явно съм по-голяма на години и малко по-търпелива, вече 3 теми ви трая, на момичето му писна на 3-та страница от вас, което е напълно разбираемо. Но ще си отнасяте подигравките, докато единствената ви цел в тази тема е да я спамите и да плюете хората, които се интересуват от нея.

трол си, трол си, не се заблуждавай-всеки който пише на дадено място единствено с цел да убеждава пищещите там, че са в грешка и за тъпи и невежи, и да го обижда и да им се подиграва  е трол и нищо повече

# 575

така си е, животът е шарен и неочакван Wink дръж се здраво да не те изненада изотздазе и да ти поразкърши разбиранията зорноволно Laughing
аз имам предвид тоя факт, не се бой Peace

# 576
сякаш тук се разиграва  пародия в резултат на цялата ситуация.
провокирана от едно "безобидно" съобщение на Лилибон за "черната статистика", развило се
със затваряне/рестрикции на Форум, триене, криене, изклинчване, смяна на профили, и т.н....
Защо?
Имам усещането, че  Прометея и Джем са едно и също лице, освен това въпросното лице е и участник в Родилница. /много факти пише, уж между другото/ Освен това е брилянтно запознат/а с подробностите и тънкостите на материята.
Съвсем ясно показва разни абсурди.
Само не разбирам защо не си пише от познатия ник.
Но това е личен избор. Благодаря, все пак ,че пише.
посмях се, наистина.

Съжалявам, че днес не се включи например Fata, която има съображения за раждането на близнаци у дома. Бих била радостна да прочета мнението й.
Беше публикувала разказ в Родилница за естественото раждане на нейните момичета в болница. Все пак точно тази тема се засегна днес....
Иска ми се да се изчистят залитанията и да се намери една по- разумна линия на комуникация.
Изяснявания на разни статистики и проценти....повечето от които изобщо не са приложими в бг, предвид нашата инфраструктура,  регламент, народопсихология, и т.н. това кому е нужно?
Ще помогне ли това на българките, раждащи в България?
Дали изобщо ще помогне за подобряването на условията и регламентирането на възможностите за място и начин на раждане на бременната в бг?

Започвам да си мисля, че нещата се оплетоха още повече.

И със сигурност не са в полза на бг майките и бебета.

prometeq ,
тук едва ли има кой да ти отговори на въпросите, отиди в Родилница, ако те пуснат, де.......трябва някой да те покани, да гарантира за теб......

Последна редакция: пн, 06 юни 2011, 23:41 от realist

# 577

така си е, животът е шарен и неочакван Wink дръж се здраво да не те изненада изотздазе и да ти поразкърши разбиранията зорноволно Laughing

Мене няма да ме изненада, внимавайте Вас да не ви изненада.

# 578
  • Куциндрел

трол си, трол си...
Блажени са вярващите. Mr. Green

# 579
  • София
Аз лично не приемам по време на раждането да се "пазаря" с лекаря за нормални неща.
Аз намирам за нормално да общувам с персонала насреща ми, особено ако го виждам за сефте - очаквано, ако човек ражда с екипа на смяна, а не е наел някого специфично.

Точно както аз бих очаквала от човек, дошъл в офиса ми, да ми каже какво иска той (и аз да му кажа кое "става", а кое - според мен - не), а не да разчита само на мен и моето мнение, или обратното, да смята, че знае всичко в моята професия по-добре от мен (и защо съм му аз, тогава).

Не намирам за нормално 'извиването на ръце' на раждащите жени чрез манипулации и спекулации със страховете им, точно както и не намирам за нормално да се влезе за раждане като на война.

Както и Yanast отбеляза нееднократно, умението да се общува върши чудеса.
Бу, абсослютно 'да' по отношение на умението да изкомуникираш нещо принципно. Има много приложения, да! Ценно по време на женската консултация, след раждането и изобщо в общуването с педиатри и лекари принципно (например при заболяване на детето) и изобщо в живота. По време на раждането, обаче, все пак е различно. И да - там определено не е мястото да се водят битки. Беше миналата година на конференцията, слуша Оден, а вероятно си и чела - дразненията на неокортекса активират адреналина, който потиска окситоцина в някаква степен. Сигурно не е случайно, че и Лорчето е направила кръвоизлив след драмата в родилното. Даже е повече от обяснимо. Разбира се хората сме различни и отраженията не са в еднаква степен за всички. Така или иначе след едно "изкомуникирано" и доста бързо раждане, все пак искам, ако ми се случи отново, да не водя тънки дипломатични разговори и обяснения в този момент и да бъда себе си, без да се грижа за персонала, да бъда нащрек за това ще спазят ли уговорката си, ще ми дадат ли веднага бебето и т.н. и т.н.

# 580

Мене няма да ме изненада, внимавайте Вас да не ви изненада.

Що, да не би да си напрвила застаховка Злополука? Laughing

# 581
  • Под кленовите дървета

И тъй като искаш да говориш за подробности, ето ти, заповядай и се кефи.

http://hurtbyhomebirth.blogspot.com/

Ужас. Sad

Боже Господи!Ужас е слабо казано!
За вас не знам, аз тази нощ няма да спя след гледките на бебета в ковчези!
Моля, този линк да се сложи на първа страница на следващата тема!

# 582
Цитат
I was wrong, and our poor defenseless baby boy Wren paid for my ignorance. I thought I had everything figured out, I thought we would glide right through it all, I thought we were so cool.

Това е извадено от дадения по - горе линк.
Дотук, с безопасното домашно раждане.
Аз също мисля, че този линк има място в началото на темата.

# 583
Персимон, взе ли си хапчето тази вечер? Напоследък май пропускаш......

# 584
Персимон, взе ли си хапчето тази вечер? Напоследък май пропускаш......

Като ти гледам очетата и прическата, ти си пропуснала нещо, може би следобедна дрямка, може и друго да е... Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт