Раждане в къщи 13-съдбовна тема

• 22 954
  • 904
  •   1
Отговори
# 555
Подозирам, че съвсем скоро някой ще бъде баннат за мултиакаунт и ще се види кой липсва.

# 556

Не е истинска, прекалено е провокативна, нещо мярката и/му се губи и бие на очи. Ако беше истинска досега да се е снабдила с необходимата и информация на лични съобщения, а не да се развява с по 10 поста един след друг.
Другия вариант е някоя тийнейджърка да е, която още не е завършила училище, но в мислите си вече е бременна с близнаци, тризнаци или н-знаци...

Да, и аз така мисля. А всъщност - може и да е мъж, търсещ изява на женската си същност с мечти за цяло котило малки бебета, които сам да роди. Simple Smile На първи пас залагам на това.  Peace

# 557
prometeq дали е истинска или проява на нечие изкривено чувство за хумор? Simple Smile
Не е истинска, прекалено е провокативна, нещо мярката и/му се губи и бие на очи. Ако беше истинска досега да се е снабдила с необходимата и информация на лични съобщения, а не да се развява с по 10 поста един след друг.
Другия вариант е някоя тийнейджърка да е, която още не е завършила училище, но в мислите си вече е бременна с близнаци, тризнаци или н-знаци...

Що, да не би да се срамувам, че да се крия като мишка с лични съобщения? Бяхте свикнали да ви обръщат внимание на аргументите, родени от страхливостта ви и плахо-плахо да спорят с вас, като че имате някаква тежест?
Или от вас трябва да ми е неудобно? Вие пречите, не сте на мястото си.
Аз се информирам публично в темата която ме интересува.
Как е на английски тризнаци, че да потърся в ютуб и тях?

Ох, да, тъмън тинейджърка съм. Току-що видях, че съм и мъж. Grinning
Умници като вас си оперират второто и третото бебе, ако бог ги дари с такова изобилие, за да не са рискови; а аз стискам палци засега.

# 558
Не знам английски, аз уча в китайската гимназия....

# 559

Ами те в момента са на рожден ден парти на две юначни момченца, и двете родени У ДОМА преди 1 година, едното с асистенция от Клер Лопринци, другото от една възхитителна майка, дето няма капка излишна тлъстина и сигурно ще ви бие на канадска борба с кутрето си.

Да са живи и здрави двете юначни момченца  Hug

Но, Боже, ако те има - А Юначното Детенце на Цвети  Praynig

# 560
Подозирам, че съвсем скоро някой ще бъде баннат за мултиакаунт и ще се види кой липсва.
Дай боже - то по IP става, нали така?
Я дайте линк как се банва, че ако модератора ме хареса, да разчистя тука с помощ отгоре.

# 561
Хора, явно на противниците на темата вече почва да им се гади - ПРЕДЛАГАМ ДА ПИШЕМ САМО ПРИМЕРИ, САМО ПОДРОБНОСТИ, А НЕ ДА се боричкаме с тесногръдото им средновековие докато повърнат съвсем и темата стане нездравословно за тях пространство. Така хем сме си полезни, хем не се изтощаваме да отговаряме на олигофренските им аргументи, хем те сами ще изпокапят.
Банва се за такива простотии като горенаписаното, Лили Белята.

И тъй като искаш да говориш за подробности, ето ти, заповядай и се кефи.

http://hurtbyhomebirth.blogspot.com/

Лично аз, когато ми се гади от нещо, никъде не тичкам, а повръщам направо върху нещото. Засега твоите постове само ме разсмиват, но те предупреждавам, че е възможно на по-късен етап да има известни... хммм... некрасиви последици.

# 562
 О, аз съм пропуснала тази простотия Laughing Голяма загуба е било. Е-наваксах си. Та значи, имаме си леячка на куршуми и хвърлячка на боб:)) Може който иска да я пита за разни други неща от личния си живот, примерно кога ще получи кариес и кога ще се окоти котката му, за нея явно няма тайни. hahaha Joy

А твойто мнение...нали се сещаш? Laughing

Боб:

Искам да помоля Персимон да спре да пише в темата! Само вреди с арогантния си начин на писане! Съжалявам, че го казвам, но поне да беше майка, че да пишеш тук!

Колкото и да спорим с Вечерница в тази тема, мисля, че по отношение на изявите на persimon (или както там избира да се нарича днес), сме абсолютно на едно мнение...

# 563
Да, видеото е страхотно! Simple Smile И другите на сайта са много хубави. Simple Smile

Обичайно тези, които са казвали, че ще се случат куп ужасии, като не се случи каквото са предсказвали, после казват че майката е страшна късметлийка, че и се е разминало и пак не падат по гръб Simple Smile Но все едно, какво значение може да има нечие мнение за личния избор на една жена?

[
Ако имате линк за неболнично раждане на близначета, моля дайте. Simple Smile

http://homebirth.beinsa.info/video.htm

тук има видео на домашно неасистирано раждане на близаци, втория e с крачетата напред

Уаааа, супер е това видео с близначетата! Майката е така спокойна и безстрашна, уникално е! Още повече се зарибявам!!! Яко е и как голямото братче участва в събитието.
Ама как само си се подаде крачето, после си излезе и второто, и майката си стои с пъпните върви. Зачервих бузи от кеф! Е това е нормален човек, който не е паникьор и не се поддава на месомелачката на медицината. Сигурно една тълпа многознайници дето са й опявали на тая родилка сега са наврени по ъглите и мълчат. Защо няма видео и с такива? 

# 564
  • Куциндрел
Сега разбрах, prometeq е краднала апчитата на persimon. С еднакви симптоми са. Mr. Green

# 565
Да, видеото е страхотно! Simple Smile И другите на сайта са много хубави. Simple Smile

Обичайно тези, които са казвали, че ще се случат куп ужасии, като не се случи каквото са предсказвали, после казват че майката е страшна късметлийка, че и се е разминало и пак не падат по гръб Simple Smile Но все едно, какво значение може да има нечие мнение за личния избор на една жена?

[
Ако имате линк за неболнично раждане на близначета, моля дайте. Simple Smile

http://homebirth.beinsa.info/video.htm

тук има видео на домашно неасистирано раждане на близаци, втория e с крачетата напред

Уаааа, супер е това видео с близначетата! Майката е така спокойна и безстрашна, уникално е! Още повече се зарибявам!!! Яко е и как голямото братче участва в събитието.
Ама как само си се подаде крачето, после си излезе и второто, и майката си стои с пъпните върви. Зачервих бузи от кеф! Е това е нормален човек, който не е паникьор и не се поддава на месомелачката на медицината. Сигурно една тълпа многознайници дето са й опявали на тая родилка сега са наврени по ъглите и мълчат. Защо няма видео и с такива? 

Да, между другото - враговете май ще наговарят модератор че сме един и същи човек. Приятно ми е, че си ти, стискам палци модератора да ни погледне IP-тата.
Тъкмо попаднах на чуден сайт
ама сега ще лягам, утре ще го доразуча. Сайта е за изобилие от тризнаци и близнаци, че и по повече.

# 566
Сега разбрах, prometeq е краднала апчитата на persimon. С еднакви симптоми са. Mr. Green

Така си е. И на двете ни писна от вашите досадни тролски изяви в тема, в която нямате място по всички правила на форумите. Аз явно съм по-голяма на години и малко по-търпелива, вече 3 теми ви трая, на момичето му писна на 3-та страница от вас, което е напълно разбираемо. Но ще си отнасяте подигравките, докато единствената ви цел в тази тема е да я спамите и да плюете хората, които се интересуват от нея.

# 567
[

Да, между другото - враговете май ще наговарят модератор че сме един и същи човек. Приятно ми е, че си ти, стискам палци модератора да ни погледне IP-тата.
Тъкмо попаднах на чуден сайт
ама сега ще лягам, утре ще го доразуча.

То лесно се вижда един ли сме или не Laughing Фантазиите на форумните тролки са развихрени яко, не им обръщай внимаие. Peace Лека нощ:)

# 568

И тъй като искаш да говориш за подробности, ето ти, заповядай и се кефи.

http://hurtbyhomebirth.blogspot.com/

Ужас. Sad

Да, всъщност май си права.

# 569
  • след Околовръстното

Ти къде мислиш си пльоснала? Или майка ти е лежала по гръб и едвам са те издърпали за главата, вместо гравитацията да те изхлузи?

Веднага ти казвам - в ръцете на два екипа, след 36 часово раждане с невероятно болезнени, но неефективни контракции, синьо-лилава и задушена. Какъв късмет - имало е кой да ме аспирира.

Общи условия

Активация на акаунт