Къде в Пловдив???-22

• 56 962
  • 735
  •   1
Отговори
# 435
  • Майничка
Сигурно става въпрос за Бижуленд, тръгваш от Джумаята по Железарска, свиваш покрай сладкарница Бътерфлай и вървиш само направо,  минаваш гърба на Халите и следващата отсечка, магазинът е след площадчето, от лява страна.

# 436
Виждам, че говорите за Бижуленд. За мое съжаление, повече няма да стъпя там - много съм разочарована от заниженото качество. Откакто съществува този магазин, си купувам какво ли не (не обичам злато и сребро, предпочитам декоративни бижута и джунджурийки). В началото бях много доволна - макар и по левче, нещата им бяха качествени, носила съм техни неща с години. Е, последните 2 пъти (през 1 месец ходих до магазина) си купувам около десетина чифта обеци, гривни, и какво ли не - на първото или второто слагане се късат, чупят, а няколко от бижутата дори не успях да нося, защото се счупиха при първия ми опит да ги сложа Tired
не очаквам перфектно и вечно да бъде нещо, което струва левче, обаче като знам каква е разликата с преди и сега, яд ме хваща Rolling Eyes

# 437
Здравейте момичета,
аз искам да попитам , къде в Пловдив мога да намеря качествени бански на нормални цени от 30-40лв. Миналата година си купих 1 златист, който много харесвах, но след като го изпрах стана на петна.. и е за боклука!

Благодаря предварително!   bouquet

# 438
  • Пловдив
Зад Халите има един магазин за италианско бельо и бански,там можеш да провериш ,периодично правят намаление на стара колекция.Аз оттам купих на дъщерите ми Peace

# 439
Аз да питам - трябва ми качествена фирма за почистване, домашно, на мебели. Преди месеци извиках една фирма за почистване, но не съм особено впечатлена (ползваха препарати, които струват стотинки и се намират в кварталния магазин...).

# 440
Здравейте момичета,
аз искам да попитам , къде в Пловдив мога да намеря качествени бански на нормални цени от 30-40лв. Миналата година си купих 1 златист, който много харесвах, но след като го изпрах стана на петна.. и е за боклука!

Аз си купих вчера от един магазин на главната - Тен. Не знам обаче колко са качествени, защото не съм го тествала още.Има намаление и в момента цените на половинките са 39лв, а на целите - 49.

# 441
Препоръчайте ми добър фризьор. Момичето при което ходих е в майчинство и ми е адски трудно да си намеря фризьор.  bouquet

# 442
Здравейте момичета,

Аз си купих вчера от един магазин на главната - Тен. Не знам обаче колко са качествени, защото не съм го тествала още.Има намаление и в момента цените на половинките са 39лв, а на целите - 49.

А горе долу в коя част на главната се намира ?
Утре ще ходя по магазините , ще отида и до този зад халите , благодаря ви Simple Smile

# 443
Препоръчайте ми добър фризьор. Момичето при което ходих е в майчинство и ми е адски трудно да си намеря фризьор.  bouquet
Николай, работи в Харем  Peace

# 444
Здравейте момичета,

Утре ще ходя по магазините , ще отида и до този зад халите , благодаря ви Simple Smile
Магазин "ТЕН" се намира  до новата книжарница на "Хеликон" и пицария "Годзила". Тен е турска марка.  Наскоро ми подариха бельо от там - доволна съм много. За бански обаче не мога да кажа, но  е за предпочитане пред други италиански, правени в Китай. Peace

# 445
Николай, работи в Харем  Peace
Извинявам се за включването, но ме интересува къде точно се намира, тъй като не ми е познато? Мерси предварително.   bouquet

# 446
Това е бившият Дом на красотата преди пеш.мост на р.Марица в посока Новотела

# 447
Аз да питам - трябва ми качествена фирма за почистване, домашно, на мебели. Преди месеци извиках една фирма за почистване, но не съм особено впечатлена (ползваха препарати, които струват стотинки и се намират в кварталния магазин...).
И в какво се изразява домашното почистване на мебели?
може би имаш предвид фирма, която да дойде да изчисти вкъщи?
защото само мебели за пръв път чувам - аз съм се наканила като мине малко време и поотрасне малката вандалка да закарам масите и шкафчета на дърводелеца ни да ги изшкури и боядиса наново, защото маса на една година изглежда на 10... полудявам направо.
а относно препаратите - професионалните фирми за почистване ползват и професионални препарати, първо, че чистят по-добре, второ, че им излиза много по-евтино
то е все едно да ме извикаш у вас да ти декорирам с балони за рождения ден и аз да дойда с китайски балони от левчето. несериозно е просто.
аз си поръчвам балоните от щатите, италия и англия и никой в града няма като моите... това е разликата.

# 448
meri 68, gargamela, .:.Stef.:., Момичета, благодаря ви за бързите отговори, но не е това склада. Бижуленд има и в Бургас, интересува ме склад на вносител. Явно не е разпространен, ще продължавам да търся, благодаря ви все пак   bouquet

# 449
Здравейте момичета,

Магазин "ТЕН" се намира  до новата книжарница на "Хеликон" и пицария "Годзила". Тен е турска марка.  Наскоро ми подариха бельо от там - доволна съм много. За бански обаче не мога да кажа, но  е за предпочитане пред други италиански, правени в Китай. Peace

Благодаря   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт