Къде в Пловдив???-22

• 56 966
  • 735
  •   1
Отговори
# 420
  • Пловдив
Някой беше питал за ресторант Мегдана.Няма какво да се занимаваш да се обаждаш по тел.Отиваш на място и търсиш собственика на заведението,казва се Георги Янев,всяка вечер е там Peace

# 421
Емайлирани съдове на хубави цени има на Руския пазар. И глинените гювечи са много по-евтини отколкото в магазините.
Магазин Него (като този до Джумаята) има и в Тракия, под блока зад пицария Верди.

Склада зад бирената работи ли в събота и с какво работно време, някой знае ли?

# 422
Мерси за инфото за библиотеката и коланите Hug

# 423
Запис да ви следя    bouquet

# 424
  • Пловдив
A какъв е този склад на Бирената за който говорите?

# 425
Някой беше питал за ресторант Мегдана.Няма какво да се занимаваш да се обаждаш по тел.Отиваш на място и търсиш собственика на заведението,казва се Георги Янев,всяка вечер е там Peace

Хмм ами точно тази вечер го нямаше за съжаление! Та се чудех жената с която говорих дали е наистина Управител и ще санкционира сервитьора както ми обеща, или ме "изкъпаха" по сервитьорски...Та, въпроса остава- е ли или не е тя Управител?

# 426
Дали може да ми помогнете в търсенето на цял бански за момиченце от този тип:
?
Обиколила съм повечето магазини по главната, но винаги имат дупки отзад на гърба, а точно там е важно да е покрит изцяло.

# 427
  • Пловдив
?
Обиколила съм повечето магазини по главната, но винаги имат дупки отзад на гърба, а точно там е важно да е покрит изцяло.

За бг не съм сигурна, но защо не видиш тук: http://www.sportsdirect.com/Products/Default.aspx?DescriptionFilter=Swimwear

Доставката е 2 седмици. Ако харесаш нещо драсни едно ЛС да те свържа с позната, която поръчва често оттам.

# 428
Пепи, много ти благодаря за идеята.   bouquet Ще се възползвам от предложението.
А ако някой все пак знае и къде в Пловдив мога да намеря, ще съм благодарна да ми подскаже. Grinning

# 429
  • Москва
MrsS, провери по спортните магазини.

# 430
  • Пловдив
Дъщеря ми ходи на плуване и купуваме такива бански или от спортния магазин,който е до Баумакс,а за най-сигурно има на басейна Младост. Последно бях видяла и бански с крачоли  Peace

# 431
?

във Форума в Тракия има магазин за бански- доста е зареден с различни модели  Peace

# 432
Благодаря ви, за всички предложения!   bouquet
Ще се опитам да проверя на местата, които казвате, дано имаме късмет. Simple Smile

# 433
Здравейте момичета, не съм от Пловдив, но търся координати на склад за бижутерийни елементи във вашият град. Казаха ми, че има много евтин, но за съжаление никаква друга информация не успях да измъкна, ще съм благодарна на всякакво инфо от ваша страна!
  bouquet

# 434
Вероятно става въпрос за "Бижуленд". Това е магазин за масова бижутерия и елементи за нея.
Освен бижутата които продават, там се изработват и по поръчка на клиента.
Намира се в Капана / а щом не си от Пловдив дали ще се ориентираш/.
Нямат склад, но в магазина продават и на едро.   Peace

Общи условия

Активация на акаунт