Къде в Пловдив???-22

• 57 663
  • 735
  •   1
Отговори
# 405
Благодаря на всички за инфото за сладко в пекарна, все пак ще пробвам като намеря захар и ще почерпя със снимка Laughing

# 406
  • Пловдив
Виж  тук , но трябва да кликнеш на Пловдив. Аз съм водила детето при д-р Димова.

През пролетта посетих др. Димова и останах изключително недоволна- и като отношение и като компетентност (виж ми мнението в черния списък, там съм обяснила). След това посетих доктор Стефка Евтимова, останах много доволна. Не знам дали е специализирана обаче като детски алерголог.

# 407
  • Майничка
Момичета, а какво стана с онзи прословут склад зад Бирената, който беше така популярен тук точно преди година?  Mr. Green
Тези дни се сетих за него и се чудех дали още работи... Thinking

Работи си, сега има доста бански.

# 408
  • Пловдив
И аз с въпрос- търся си емайлирана тава, но по-дебела и по-тежка. Идеи къде да търся?

Последна редакция: пт, 17 юни 2011, 09:51 от portokalche

# 409
И аз с въпрос- търся си емайлирана тенджера, но по-дебела и по-тежка. Идеи къде да търся?

В Кауфланд съм виждала емайлирани съдове. Преди време имаше един магазин на Джумаята, точно до Fashion кафе, там имаше разнообразие от съдове за готвене, но не съм поглеждала дали все още работи въпросния магазин.

gargamela, а банските "стават" ли?  Simple Smile

# 410
  • Майничка
Магазинът на Джумаята работи.

Ценово много "стават" банските, ама зависи какво търсиш. Аз не търсех точно бански, та не съм ги оглеждала подробно.

# 411
Момичета, къде в Пловдив мога да намеря суха мая в по-големи опаковки, примерно 100 гр. и нагоре.

# 412
  • София
Виж  тук , но трябва да кликнеш на Пловдив. Аз съм водила детето при д-р Димова.

Много ти благодаря за линка! Направих час при д-р Нина Маркова за понеделник, ще видим какво ще стане.

# 413
  • София / Пловдив
....

gargamela, а банските "стават" ли?  Simple Smile

Аз ги гледах онзи ден, за мен "не стават"  Wink

В склада поне от три месеца не мога да си харесам нищо. Чакам евентуално да заредят детски сандали, миналата година имаше много прилични гумени, за игра. Обаче все още само гуменки и маратонки има.

# 414
  • Пловдив
Благодаря за идеята за магазина на джумаята, утре имам път натам и ще проверя.

# 415
  • Пловдив
Така и не успях да го намеря тоя склад до Бирената... Confused

# 416
  • Пловдив
Така и не успях да го намеря тоя склад до Бирената... Confused

На лесно място е...веднага след х-л Норис и мааалко по-надолу в пресечката в дясно се пада,един портал.После се влиза на върте и там е склада.

# 417
Къде има работилници за ремонт на велосипеди?

# 418
  • Майничка
Къде има работилници за ремонт на велосипеди?

На спирката с/у входа на стадион Ботев.

# 419
Днес ходихме с малчо до Мечо Пух - очарована съм от момичето, което работи там, и хич не й завиждам за многото работа дето има нон стоп Crazy Обслужваше 3 дечица едновременно, да е жива и здрава. Много народ, много чудо ooooh! Избор има, голям, за съжаление с нашите кебапчести краченца трудно се намират обувки, но си намерихме Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт