Къде в Пловдив???-22

• 56 884
  • 735
  •   1
Отговори
# 495
  • Пловдив
Добре де, откак се е родил сина ми (сега е на 5г) го посещавам редовно тоя прословут Мечо Пух, е как пък веднъж не харесах нещо. Обаче тъпа, но упорита, продължавам да проверявам. Чак почвам да се чудя да не ходя някъде другаде, ама не, там ходя, в бараката с нахвърляните чифт връз чифт обувки и сандали, от които винаги няма номера, който търся. Един единствен път успяхме да купим обувки от там и смело мога да заявя, че по-дървени и неудобни детски обувки от тези КиК не само, че не съм купувала, но не съм и виждала. Така си и останаха неносени.
Не ми харесват моделите обикновено, а вече дори не са и евтини обувките там. Все ми се струва, че сандали за по 35 лв има и другаде. Просто ми е странна тази еуфория около точно този магазин.
Обаче продължавам да проверявам де, може и на нас да ни излезе късмета и да харесаме нещо и в Мечо Пух, не се отказвам лесно Simple Smile

# 496
  • Пловдив
bugaboo, не няма....единствените, които хареса щерката, имаше неин номер, и не бяха някви натруфени и кичозни, бяха за 70лв. в Дайхмана,..а и едни в GEOX -а, маалко повече като цена... Mr. Green И в K&K в МОЛА, ама там пак говорим за такива цени...Ми толкоз пари за едни прости сандали няма да дам, пък.
Чудехме се и за едни на Капчица, но нещо не й бяха удобни на крака /цената беше 44лв./
Видяхме и доста добри моделчета и на изгодни цени в магазина на Матстар в Кауфланд в Тракия, но нямаше номера като за нея... #Crazy Все пак търсихме детски спортни сандали, естествена кожа поне отвътре, удобна подметка, подходяща както за спорт и туризъм, така и за игри в града, подходящи и за пола и за къс панталон...И номер 37...Joy Joy Joy
Та тия за 35лв. в Мечо Пух направо ми се видяха супер като цена... Laughing

# 497
Че магазинчето е барака с кофти вид - спор няма Laughing
Друг е въпросът кой какво точно търси от там, с какви изисквания отива...Моето лично мнение е, че имаше страхотни и добре изглеждащи обувки за мънички крачета (бебешки), които не са дебели (с висок свод имам предвид - моделите на КиК имат този голям недостатък, че не стават за крачета с висок свод, просто не влизат и това е), добри и нормално изглеждащи обувки за дечица на възрастта на моето...И общо взето, без да имам големи претенции за обувките, стига да са удобни на детето, да са с твърд форд и да му стават ( с голям свод е) - ок е за мен. просто като знам в какво се превръща една обувка при всекидневно ровене в пясъка...Няма нужда да е най-готината обувка на света, за да върши работа Simple Smile
Преди месец купих чифт Елефантен, от дайхман, сандалки - естествена кожа, дишаща материя, бла бла - много яки, ама са му големи сега Crazy какво гледах и мерих в магазина, не зная, но не му стават сега...И не стига че дадохме 60лв. за сандалки, ами накрая се наложи да купя едни от 18лв. на Беко, за да има какво да носи хлапето Laughing

# 498
  • Пловдив
МалинкаКалинка, като първите които си показала, взех преди 10 дни някъде на малката. Но са №22, мисля че имаше и по-големки, поне 23 със сигурност имаше.

# 499
  • Пловдив
Някой скоро връщал ли е във 2-ро РПУ международен паспорт с 1 год закъснение и има ли глоба?

# 500
Препоръчайте ми добър и по възможност евтин сервиз за телефони.

# 501
Някой скоро връщал ли е във 2-ро РПУ международен паспорт с 1 год закъснение и има ли глоба?
Има, да. Без значение в кой РУП го оставяш.
Паспортът излиза в давност след 1 г и 3 месеца след изтичането на срока.

# 502
Ако не си вадиш нов, изчакай още малко. Мисля, че след 2г глоба няма. Може и друг да беше срока, че не помня сега. Преди 2 месеца мъжът ми си вади паспорт(беше му изтекал преди 2 месеца), а аз имам един изтекъл през 2007, за който му казах да пита дали има и колко е глобата. Оказа се, че мъжът ми дължи 20лв, а за мен нищо, че минало определеното  време.  Laughing След 5г, ако не се лъжа, изобщо не се връща.

Някой питаше преди време за детски магазин Wenice. Пак са го отворили, но на първи етаж в Мол Галерия.

# 503
Здравейте! Да ви попитам къде се намира точно кино Тракия в Кичук Париж?

# 504
Това е т.нар Марс - заведение (сега не се казва така май) - мястото е точно на голямото кръстовище, първото се пада, като тръгнеш от Камела към Сточна гара ( с автобус ), също така се пада второто кръстовище като тръгнеш от Лидъл и Кауфланд в обратна посока, към Камела (това пък е спирка, останала с това име, централно място е в Кючука).
Точно до Марса (кино Тракия демек) е Пощата. отсреща има магазин за риба, за вкъщи Simple Smile

# 505
bugaboo ,  и аз така Confused. Първия път бях потресена от обстановката , все едно бях в магазин  за втора употреба. Всичко беше така отвратително нахвърляно, че и при най-добро желание не можеш да разгледаш обувките. Но тъпо и упорито продължих да ходя, само дето така и не купих нищо. Последния път за 38лв ми предложиха обувки с дефект на кожата и други, на които едната беше видимо избеляла от стоене на щанда.
Е, сори, но подобен модел сандали на Примиджи в старата Касида струваха 32 лв, а за 15 лв повече купих перфектни обувки за малко дете- затворена пета, затворени пръсти и много гъвкаво ходило. Да не говорим, че премерихме поне 10 чифта обувки, поздравления за милото отношение на момичето и доброто познаване на стоката , която продава. За мен това е мястото за детски обувки в Пловдив.
И не е до това, че е аутлет. Подобно излагане на стоката е пълно неуважение към клиента. А цените са прилични като за аутлет.
Днес бях в склада на една известна детска марка и пак беше нещо като аутлет. Еми какво да ви кажа- всичко чисто, подредено . И два часа можеш да разглеждаш на спокойствие и да мериш. Просто ти доставя удоволствие.

# 506
аз не разбрах хубаво ли е или не е?
не съм ходила до там и няма и да отида, защото обувките на децата ми са от другаде, но си спомням, че когато имахме нужда от пантофи, изпратих колежката там и тя се върна възхитена от обслужването... нищо не спомена за обстановката.
хубаво, лошо, успяха да ни продадат 12 чифта пантофи. и като ни потрябват, сигурно пак там ще отидем.

# 507
  • Пловдив
Шайн, я сподели за тоя аутлет, където си ходила...

# 508
  • Пловдив
Паспортът излиза в давност след 1 г и 3 месеца след изтичането на срока.
Може ли пак да обясниш, че нещо не разбрах ... newsm78.  Паспорт /или каквато и да е друга вещ/ със сигурност не може да ИЗЛЕЗЕ в давност. Има давностен срок, след изтичане на който не могат да те санкционират за това, че не си си върнал паспорта. В някое РПУ ли са ти казали, че давността е 1 год и 3 мес?

# 509
Това е т.нар Марс - заведение (сега не се казва така май) - мястото е точно на голямото кръстовище, първото се пада, като тръгнеш от Камела към Сточна гара ( с автобус ), също така се пада второто кръстовище като тръгнеш от Лидъл и Кауфланд в обратна посока, към Камела (това пък е спирка, останала с това име, централно място е в Кючука).
Точно до Марса (кино Тракия демек) е Пощата. отсреща има магазин за риба, за вкъщи Simple Smile

Благодаря! Ориентирах се и го намерих това бившо кино!

Общи условия

Активация на акаунт