Къде в Пловдив???-22

• 56 946
  • 735
  •   1
Отговори
# 480
Момичета,споделете какъв слънцезащитен продукт взимате за малки деца(нещо изгодно) и от къде сте го купили Peace  bouquetАз преди две години бях взела детски ВИШИ спрей 500мл 50+ фактор за 27 лева и го ползвах две години и сега трябва вече нов.Търсих нещо пак такова,но ми казаха,че това е било само лимитиран продукт.Сега има,но подобни и по-скъпи newsm78 Money

# 481
  • София
Ако някой все още търси сандали, снощи взех на дребния Лотто от Спорт Депо до Баумакс за 35 лв. Имаши и други моделчета, на всички висяха табелки за най-добра цена 35-45 лв. Може да се каже, че и номерца имаха.

# 482
Аз тази година взех новия слънцезащитен крем на Бочко, 30 фактор и съм много доволна! 200 мл. е около 10 лв. Бяхме на плаж с малките, цял ден не се прибраха на сянка, а са супер бели и двамата и крема свърши чудесна работа!Лек е като консистенция и мирише много приятно-аз и за мен го ползвам Laughing Другия вариант който гледах е в ДМ, спрей за деца, 50+, сега е намален на към 10 лв., но ми споделиха, че ако има каротен боядисва дрехите много неприятно, така че ако решиш това, обърни внимание.

# 483
 HugБлагодаря  bouquet

# 484
  • Пловдив
На Бочко има и SPF 50 Peace

# 485
Момичета, по повод кремовете, аз лично не рискувам да взимам под 50 фактор за децата. Скоро ходих да ми махат две съмнителни бенки и при разговора с онколог-хирург ми стана ясно, че е много опасно да оставяме децата полузащитени. Излишно е да ви обяснявам,ч е кожата помни и това, че сега не се вижда да реагира на слънцето не значи че няма да се образува някой меланом след 20 години. Мажете децата си и в града.

Имам и аз едно питане - препоръчайте ми човек за геодезическо заснемане - правиха ни преди време, но толкова калпаво,ч е сега повтаряме... ooooh!

# 486
  • гр.Пловдив
Имам и аз едно питане - препоръчайте ми човек за геодезическо заснемане - правиха ни преди време, но толкова калпаво,ч е сега повтаряме... ooooh!

пиша ЛС

# 487
  • Пловдив
Не купувайте слънцезащитни кремове с каротен и химически филтри! Колкото по-висок е факторът, толкова повече опасна химия има! В САЩ слънцезащитните с каротен са забранени, заради високия риск от рак на кожата. В нета има достатъчно инфо  - прочетете, преди да мажете децата. Peace

# 488
На пазара има достатъчен избор на био козметика, в случая - слънцезащитна, цените са добри, но въпреки всичко - четете етикетите. Не се подлъгвайте по това, че продуктът се води детски - това често няма нищо общо с "безопасно". Бъкано е с химия, точно толкова, колкото има и във всеки друг стандартен слънцезащитен продукт.
Освен това - всички знаем кога слънцето е безопасно и дори полезно, и кога не бива да се излагаме на него (имам предвид часовете). Това + добра био козметика е достатъчно средство за предпазване Simple Smile

# 489
Това + добра био козметика е достатъчно средство за предпазване Simple Smile
Peace Точно така е

# 490
  • в обкръжаващия ме хаос
Ходил ли е някой скоро в магазинчето за обувки "Мечо Пух" в Кичука? Интересува ме заредено ли е с летни пантофки на КиК, че последно като бях преди около 3 седмици  вс беше изкупено. Мен ме интересува № 24 за момиче.   bouquet

# 491
Миналата седмица ходих, но...не мога да се сетя какво имаш предвид под "летни пантофки" - пантофки за вкъщи, или нещо за навън?

# 492
  • Пловдив
Аз ходих вчера в Мечо Пух.
Но май няма да мога да помогна...какви са тия "летни пантофки"?
Всичко живо в магазина купуваше сандали. Най -малкият им клиент мереше номер 18, а щерка ми беше най -големия - номер 37... Laughing
Купихме много добри, на К&К, спортни, удобни...Обърнах града докато намеря нормални момичешки сандали номер 37...Навсякъде е кич, лъскавини, токчета, .... #Crazy

Знаят как да работят хората.  Hug

Последна редакция: вт, 21 юни 2011, 16:47 от *Бенджи*

# 493
Този магазин сигурно е по-вървежен от всичките магазини за обувки, събрани накуп Laughing

# 494
  • в обкръжаващия ме хаос
Под летни имам предвид нещо от този тип http://www.k-k.bg/shoes/product_info.php?f=68&products_id=840 или http://www.k-k.bg/shoes/product_info.php?f=68&products_id=845

Общи условия

Активация на акаунт