Къде в Пловдив???-22

• 56 953
  • 735
  •   1
Отговори
# 465
Искам да попитам някой знае ли от къде мога да си купя: Изрусител Супер блонд "Elea" Благодаря предварително за отговорите.  bouquet

# 466
За маята мисля, че няма, защото отворена изветрява и на мен така отворена мая на няколко пъти ми е проваляла деликатесите, където и без това не ги мога.
Има, но в бг не е разпространена. Аз си я държа в хладилника и нямам проблем Peace

# 467
  • Майничка
Проверихме в Метро, Карфур, Лидъл, Кауфланд. Опаковка от 100 грама имам предвид толкова сухо вещество в 1 опаковка. Нормално са по 7 или 11 грама, но тъй като ползвам хлебопекарна и вървят големи количества, а цената на голямата опаковка излиза доста по-изгодно. 
http://www.hlebarstvo.bg/syrovini_plovdiv.html  доста от тях нямат нищо против да продават на дребно. Преди съм купувала на дребно аромати, за съжаление фирмата вече я няма.

# 468
Имаме ли в Пловдив магазинTCM?

# 469
  • Майничка

Има тук-там някакви остатъци. Сещам се в уличката с/у Дома на техниката, след Художествената галерия, отдясно има едно малко магазинче с някои стоки.

# 470
meri 68, gargamela, .:.Stef.:., Момичета, благодаря ви за бързите отговори, но не е това склада. Бижуленд има и в Бургас, интересува ме склад на вносител. Явно не е разпространен, ще продължавам да търся, благодаря ви все пак   bouquet

Виждала съм на Брезовско шосе, в Малката търговия, склад да бижута, но не знам какъв е точно, може там да погледнеш.., има и доста други складове Wink

Благодаря   bouquet

# 471
Моля да ми припомните какви документи са необходими за международен паспорт за дете към момента, както и за възрастен какво трябва да направя.
Копие от акта за раждане, УПА (на Волга не се изисква) и присъствието на 2-та родители + платена такса.
За възрастен - платена такса.

# 472
  • София
Проверихме в Метро, Карфур, Лидъл, Кауфланд. Опаковка от 100 грама имам предвид толкова сухо вещество в 1 опаковка. Нормално са по 7 или 11 грама, но тъй като ползвам хлебопекарна и вървят големи количества, а цената на голямата опаковка излиза доста по-изгодно. 
http://www.hlebarstvo.bg/syrovini_plovdiv.html  доста от тях нямат нищо против да продават на дребно. Преди съм купувала на дребно аромати, за съжаление фирмата вече я няма.
БГ Партнерс по принцип предлагат доста суровини за хлебарството, може и да имат такива разфасовки мая.

Коя фирма не съществува вече? Понеже съм от бранша и ми стана любопитно.

# 473
Моля да ми припомните какви документи са необходими за международен паспорт за дете към момента, както и за възрастен какво трябва да направя.
Копие от акта за раждане, УПА (на Волга не се изисква) и присъствието на 2-та родители + платена такса.
За възрастен - платена такса.

Само да допълня, че таксата можеш да си платиш във всяка банка, те си знаят данните и просто прилагаш банковия документ. Таксата за дете е 10 лв. за един месец срок. Другите не запомних за съжаление. А в районното в което аз подавах документи за малкия -от там ми дадоха молба образец за попълване.

# 474
а има ли експресно за дете?

# 475

да, като документите задължително се подават на Волга  Peace

# 476
  • Пловдив
Ние миналата година подавахме посред лято в най-големите опашки и стана супер бързо. Децата минават с предимство (добре, че бяхме с мъжа ми де, щото аз каквато съм шматка, ако бях сама щях чинно да изтърпя да ме бутат и блъскат бременна и с дете на 4 години). Необходимо е присъствието на двамата родители и акт за раждане на детето, таксата може да я платиш и в банковия клон на място. За бързата услуга таксата за деца е 20 лв, паспортът е готов за по-малко от седмица.

# 477
благодаря момичета, най-смешното е, че чукнах гугъл да проверя за документите и ми излезнаха мои "компетентни" мнения точно за детски паспорт отпреди две години, но като съм забравила всичко, какво да правя... за двамата родители поне помня  Joy
малко шизофренично питаш и сам си отговаряш  hahaha

# 478
Има ли вече намаления в мола?
50% В БЕНЕТОН,В Oviesse детско намалено имаше и в детския Фокс също

# 479
  • Пловдив

Има тук-там някакви остатъци. Сещам се в уличката с/у Дома на техниката, след Художествената галерия, отдясно има едно малко магазинче с някои стоки.

И на бул. Христо Ботев има, от страната на Военна болница. Пада се някъде след пресечката с Родопи в посока Източен.

Общи условия

Активация на акаунт