Къде в Пловдив???-22

• 56 958
  • 735
  •   1
Отговори
# 450
meri 68, gargamela, .:.Stef.:., Момичета, благодаря ви за бързите отговори, но не е това склада. Бижуленд има и в Бургас, интересува ме склад на вносител. Явно не е разпространен, ще продължавам да търся, благодаря ви все пак   bouquet

Виждала съм на Брезовско шосе, в Малката търговия, склад да бижута, но не знам какъв е точно, може там да погледнеш.., има и доста други складове Wink

# 451
Ерин - имах предвид фирма за домашно почистване на мебели, т.е. холова гарнитура и килими Simple Smile
Тези, които извиках преди време, дойдоха с хубави машини, обаче препаратите, както казах, бяха обикновени...Фирмата явно беше голяма, излезна ми сред първите линкове в Гугъл, с доста хубав сайт, но до там. Иначе момчетата си свършиха работата добре, само да не беше с такива препарати от левчето Laughing

# 452
Ясно, и мен това ме интересува много живо, както и дали дават някаква гаранция. Защото моя диван дойде с книжка 200 страници /ако не го бях видяла с очите си, нямаше да повярвам, че може да напълниш 200 страници с приказки за един диван/ От тях 10 са за прането... Още не съм го прала, защото се чудя на кой ли мога да се доверя и какво ще го правя ако развали нещо.
Така че ако останеш доволна от някой - пиши, моля те.

# 453
Аз да питам - трябва ми качествена фирма за почистване, домашно, на мебели. Преди месеци извиках една фирма за почистване, но не съм особено впечатлена (ползваха препарати, които струват стотинки и се намират в кварталния магазин...).
И в какво се изразява домашното почистване на мебели?
може би имаш предвид фирма, която да дойде да изчисти вкъщи?
защото само мебели за пръв път чувам - аз съм се наканила като мине малко време и поотрасне малката вандалка да закарам масите и шкафчета на дърводелеца ни да ги изшкури и боядиса наново, защото маса на една година изглежда на 10... полудявам направо.
а относно препаратите - професионалните фирми за почистване ползват и професионални препарати, първо, че чистят по-добре, второ, че им излиза много по-евтино
то е все едно да ме извикаш у вас да ти декорирам с балони за рождения ден и аз да дойда с китайски балони от левчето. несериозно е просто.
аз си поръчвам балоните от щатите, италия и англия и никой в града няма като моите... това е рликата.
За перфектно почистване не само на мебели, а и на каквото се сетиш - фирма "Престиж" .
Много професионално и на добри цени.  Собственикът на фирмата се казва Наско Чехларски и а паралелна фирма , със същата дейност в Лондон.
Надявам се , че няма да те разочарова, защото  те чистят МОЛове и много хотели.
Вносители са на богата гама от професионални почистващи препарати , както и машини за почистване. 
Пп: Просто доволен клиент.
Ерин Б, , защо дори когато става въпрос за почистване правиш връзка с твоите балони?! newsm78
О'к, много си готина, правиш хубави неща,  но има и различни интереси от твоите.
Разбирам хъса с който си заредена, но не знам дали не идва  в повече на тази тема?!
 newsm78
Юа 200 страници книжка за дивана, едва ли някой ще се наеме да го почисти с гаранция.Сега се сещам, че 200 страници е и разрешителното за ползване на Търговсси център "Гранд", заверено с 7 печста, един от които е на министерств
Освен твоя диван, може би и американските совалки са с книжка от по 200 страници, ама и там ........Понякога и те нямат късмет!

# 454
Ами думата беше за материалите - не може с кофти материали да правиш хубави неща. И при сладкарските истории е същата работа - предъвкваме ги едни и същи сладкарници тука, хвалим ги колко са хубави, а истината е, че не струват и пет стотинки... Онзи ден една торта разрязана я видях само с периферията на окото и по блатовете и редения крем разбрах, че няма как човек в Пловдив да я е правил, отидох, питах и разбира се - Росита, София, уникално вкусна. Взех едно парче, занесох на единствения човек в града, който може да прави торти, хайде единия от тримата... И се оказа готов крем, скъп, но готов.

Мери, не знаеш колко съм готина, защото не ме познаваш. Може да ти идвам в повече, но това е положението. Като не ти харесвам, подминаваш и това е. И мен много неща не ми харесват, но не им давам тон в живота на хората, оставам ги да си живеят с техните заблуди и си свиркам.

# 455
  • Пловдив
 Hug Хареса ми  Simple Smile

# 456
Това е бившият Дом на красотата преди пеш.мост на р.Марица в посока Новотела
Много благодаря за отговора  Simple Smile   bouquet

# 457
Точно фирма Престиж си бях избрала и аз, обадих се тогава, но ми казаха, че за времето, в което искам да дойдат, няма кого да ми пратят (трябваше ми същия ден, че беше спешно) - и тогава се обадих на другата фирма. Сега ще се пробвам да йм се обадя по-рано, с няколко дни поне, този път не ми е спешно.
Ерин, ще пиша обезателно отзиви. Имам предвид една фирма, ако с Престиж не стане - за тях знам че ползват добри препарати, някакви американски. Помня, че и тях търсих тогава - и ми казаха, че същия ден всички коли и екипи са ангажирани вече...

Моля ви, момичета, недейте да разваляме тази хубава тема, нека е спокойна атмосферата, сигурна съм, че никой не пише с лоша умисъл тук, опитваме се да си помагаме взаимно  bouquet

# 458
Момичета, ако може да ви попитам пак. Търся суха мая в опаковки от 100 грама и нагоре. Бяха ми казали, че имало в склад на Брезовско шосе, но не можахме да го открием. Ако някой е виждал някъде другаде по магазините, ще съм му много благодарна да сподели. Търсили сме и в големите вериги магазини, но и там няма.

# 459
В Метро проверихте ли?
Аз не знам какво точно означава "в опаковка от 100гр." - в смисъл, че в 1 пакетче да има толкова сухо вещество, или да продават цяла опаковка с пакетчета вътре?

# 460
Проверихме в Метро, Карфур, Лидъл, Кауфланд. Опаковка от 100 грама имам предвид толкова сухо вещество в 1 опаковка. Нормално са по 7 или 11 грама, но тъй като ползвам хлебопекарна и вървят големи количества, а цената на голямата опаковка излиза доста по-изгодно. 

# 461
  • Пловдив
Има ли вече намаления в мола?

# 462
Честно казано, аз не съм виждала из бг магазините големи опаковки мая. Само в био магазина на Балев в мола има една английска на Дове, но цената е 2 пъти по-висока от цената в Англия. Като мога си я поръчвам от УК, но предния път взех от тук- 125гр е към 5лв.

# 463
Честно казано, аз не съм виждала из бг магазините големи опаковки мая. Само в био магазина на Балев в мола има една английска на Дове, но цената е 2 пъти по-висока от цената в Англия. Като мога си я поръчвам от УК, но предния път взех от тук- 125гр е към 5лв.

Наистина излиза доста скъпа. Бях чувала, че някои поръчвали от Турция. Явно трябва да проуча и този вариант. Благодаря за отговора  Hug

# 464
Моля да ми припомните какви документи са необходими за международен паспорт за дете към момента, както и за възрастен какво трябва да направя.
За маята мисля, че няма, защото отворена изветрява и на мен така отворена мая на няколко пъти ми е проваляла деликатесите, където и без това не ги мога.

Общи условия

Активация на акаунт