Къде в Пловдив???-22

• 56 838
  • 735
  •   1
Отговори
# 540
  • Пловдив
Аз пък от Солис не съм доволна изобщо Sad
В квартирата сме с такива (ролетни вътрешни)... За една година 2 пъти се налагаше да идват да оправят нещо механизма #2gunfire
В апартамента на свеки, преди 5 години сложиха външни, фирмата не мога да кажа коя е в момента, но офиса и е до автошколата в бл. 105 Тракия. Не са мръднали изобщо Peace

# 541
Здравейте, интересува ме дали някъде продават памучен плат за шиене на долен чаршаф, но за спалня. Имаме два комплекта за спалня, но са прекалено къси долните чаршафи, възможно е да са правили спалнята по поръчка не знам ... Ако някой знае къде продават нека ми пише адрес-улица и горе долу на каква цена? Благодаря предварително  bouquet

http://www.parfumy.com/images/product_images/original_images/Est … ose-5g-0-17oz.jpg
Интересува ме знаете ли къде в Пловдив продават такава пудра отдавна си търся, но явно не търся където трябва?

Последна редакция: чт, 23 юни 2011, 10:53 от kori_1

# 542
Благодаря много на всички за отговорите за маята за хляб  HugНамерих френска в опаковка от 500 грама и ако някой го интересува ще споделя.

Относно дамаските, има два магазина около Събота пазара. Единият е специализиран само за дамаски, а в другият се продават и други платове, също и за чаршафи.

Да похваля и д-р Валя Балева. В началото на годината и аз си махах бенките при нея в частния й кабинет. miss_74 не е нужно да ходиш предварително на дерматолог.

Относно външните ролетни щори, миналата година правихме проучване, защото искахме да си сложим. От обиколките по няколко фирми се спряхме на Солис. При тях ни излезе най-добра офертата по отношение на качество и цена. Първо направихме на едната стая, за да преценим качеството и след няколко месеца направихме и за другата стая. Доволни сме!

# 543
  • Пловдив
Здравейте момичета, преди месец ми помогнахте да си намеря дерматолог - д-р М.Гюрова и  обещах да пиша отзиви, много съм доволна премахна ми капилярчета по скулите, и започнахме терапия за пигментацията, отново БЛАГОДАРЯ!!!

# 544
Момичета ,
да ви попитам бенки по лицето махали ли сте при д-р Валя Балева?

Имам бенка на лицето и обмислям наесен да я махам. Дали ще ми препоръчате д-р Валя Балева или да търся друг д-р? newsm78

Последна редакция: чт, 23 юни 2011, 17:44 от plamen sn

# 545
Благодаря много на всички за отговорите за маята за хляб  HugНамерих френска в опаковка от 500 грама и ако някой го интересува ще споделя.
Би ли споделила къде си я намерила?

# 546
  • Пловдив
Благодаря много на всички за отговорите за маята за хляб  HugНамерих френска в опаковка от 500 грама и ако някой го интересува ще споделя.

Може ли да споделиш? Simple Smile

П.П. Извинявам се, не видях, че MilenaD е питала преди мен!:)

# 547
Би ли споделила къде си я намерила?

В склад 129 на Брезовско шосе 180 - голямата търговия. Аз още не съм ходила там, но се свързах днес с фирмата и това е информацията, която ми дадоха.

Момичета ,
да ви попитам бенки по лицето махали ли сте при д-р Валя Балева?

Имам бенка на лицето и обмислям на есен да я махам. Дали ще ми препоръчате д-р Валя Балева или да търся друг д-р? newsm78

Аз лично на лицето не съм махала, само по тялото и врата, но моя позната махна бенка между веждите.

# 548
  • Пловдив
Трябва да сменя цялата подплата на дебело зимно палто. Идея къде мога да го дам? Шивачки много има, но предполагам, че трябва да имат машина, която шие дебели платове.
Предложения?

# 549
portokalche, на Скайлер до пенсионното съм носила кожено яке в едно ателие, много добре работят

# 550
Кори_1, търсила ли си в Сити център на главната? Те са официален представител на Ести Лаудер. Може би ще можеш да я поръчаш там, ако я нямат налична.

# 551
Момичета, препоръчайте ми заведение което предлага вкусни и красиви мелби

# 552
  • Пловдив
Ателието не е вече на Скайлер,а се намира точно преди Тунела -горе,вижда се от булеварда.Ама там по принцип само боядисват.
Всяка една професионална шивачка може да ти свърши работата.Важно е да си вземеш хубав хастар,да е вискоза и да не се цепи.А пък ако искаш да ти стане по-топличко палтото,вземи си тънък капитониран хастар.
Много добра шивачка има на ул.Никола Палаузов 1,

# 553
  • Пловдив
Момичета, благодаря ви много!
В това ателие при Тунела исках да си нося кожено сако за боядисване, направо ще питам там за вълненото палто.
Записвам си и ул.Никола Палаузов 1, да проверя и там.
Иначе по-дебело не искам да става, то е даже прекалено дебело. Но хастара излезе некачествен и се разкъса на подмишниците.
По Иван Вазов ли да гледам за хубав хастар?

# 554
  • Москва
Момичета, препоръчайте ми заведение което предлага вкусни и красиви мелби

Любимите ми мелби лично на мен са в "Стената" над Търговската гимназия. Хубава мелба също така съм яла и в " Скалата"

Общи условия

Активация на акаунт