Къде в Пловдив???-22

• 56 864
  • 735
  •   1
Отговори
# 525
  • Пловдив
. В някое РПУ ли са ти казали, че давността е 1 год и 3 мес?
РУП, не РПУ Wink.
В закона го пише, какво значение има даденото РУП? Законите са еднакви за всички.
Забравих, че вече са РУП  Laughing Добре, че не са ги прекръстили на УРПДОЖСК ....  hahaha
Схванах за давността - 3 мес срок за връщане след изтичане на валидността + 1 год давност за адм нарушение  Wink

Аз купих плътна памучна дамаска на Икеа на смешна цена /2-3лв/ от един доста неугледен магазин на бул.Мария-Луиза. Като се тръгне от Св.Петка към Източен под един от блоковете. магазинът се пада на ъгъл и вътра продават турски хавлии, спално бельо и платове на Икеа от стари колекции.

# 526
Бенита, Онли, Авиа, благодаря ви  bouquet.
Ще потърся магазините на Опълченска и М. Луиза.

# 527
Vennie, махаха ми ги направо в онкологичното отделение на Университетска болница ( на "Васил Априлов" ). Предпочетох това защото там работят най-добрите онколози-хирурзи в южна България, а и веднага се изпраща за хистология, а ако има съмнения се обработва веднага докато трае процедурата, за да се изключи някаъв тумор.
Не е страшно, процедурата отнема 15 мин, малко по-досадно е чакането докато ти оправят документите.

Аз ходих при д-р Балева, мога да ти дам телефон.

За душа- не съм ги мокрила само първия ден. Обясниха ми,ч е конците са напоени с лекарство, което се изпуска от тях при намокряне, така че няма страшно.

# 528
tanzen , ще те помоля за коорднати. Всъщност за д-р Ваня Балева ли става
въпрос? Аз си мислех, че тя е хирург-мамолог, чувала съм прекрасни отзиви за нея.

# 529
  • София / Пловдив
въпрос? Аз си мислех, че тя е хирург-мамолог, чувала съм прекрасни отзиви за нея.

Хирург - онколог е. И аз мога да споделя само прекрасни впечатления от нея, препоръчвам я смело. Ето нейни  координати: 0887 943 756

# 530
  • Пловдив
Здравейте, да ви попитам от къде мога да си купя вилици за всекидневна употреба т.е. не някакви луксозни, само вилици /не комплекти/ , да са нормални и на нормални цени.

# 531
прибори отделно в домашните потреби-в центъра на Джумаята,имаше и до магазин "Урал",но сега са преместени някъде в капана.В магазините за левче,вероятно също,но пък до колко ще са качествени ...

# 532
Български прибори от типа "на бройка", ама комплектовани по 6 или по 12 съм виждала в Била и в Метро. Цената мисля е някъде към 2 лв/ бр., но скоро не съм ги заглеждала, за да съм съвсем точна.

# 533
  • Пловдив
Благодаря ви много. Ще проверя в по-големите магазини, че нещо са ми изчезнали, хвърляме ли ги.... незнам! Rolling Eyes

# 534
Ей, че ценна тема. Simple Smile

Дано не се повтарям, но къде в Пловдив да си поръчам външни ролетни щори - алуминиеви - здрави и на добра цена.

Благодаря предварително, че с двама на гръб трудно се обикаля в тая жега. Sunglasses

# 535
Бим-бам, благодаря много.

# 536

Хирург - онколог е. И аз мога да споделя само прекрасни впечатления от нея, препоръчвам я смело. Ето нейни  координати: 0887 943 756

И аз искам да отида да ми видят бенките,мога ли направо да отида при Д-р Балева или трябва първо да отида на дерматолог   Rolling Eyes

# 537
  • Пловдив
Бенита, Онли, Авиа, благодаря ви  bouquet.
Ще потърся магазините на Опълченска и М. Луиза.

Скоро ходих в магазина ма М.Луиза - нямат от платовете на Икеа и скоро не се очаквало да имат  Cry И аз съм им фенка, но.... Имат само платове за предета и завеси.

Аз пак да питам за козметичка за кола маска в кичука  Rolling Eyes Blush

# 538
Търся спешно цанцарин спрей. Търсих в много аптеки, но го нямат. Къде мога да го намеря в Пловдив?

# 539
Ей, че ценна тема. Simple Smile
Дано не се повтарям, но къде в Пловдив да си поръчам външни ролетни щори - алуминиеви - здрави и на добра цена.
Благодаря предварително, че с двама на гръб трудно се обикаля в тая жега. Sunglasses
Бих ти препоръчала Солис - имат офиси на доста места, погледни в сайта им. Вчера ходих до кварталния им офис, за да питам за външни ролетни и вътрешни римски. Цената е стандартна (в повечето фирми е еднаква), като се определя разбира се от размерите, механизмите, материалите и цветовете, които ще избереш. Срок за изработка и монтаж - 7 работни дни. От днес за утре пускаш заявка и утре идва човек, за да ти вземе размери (или пък ти сама си ги даваш, но по-добре не рискувай).
Преди 5 години сложихме техни щори вътрешни и външни - не са мръднали, особено външните са като нови, за мое огромно учудване.

Общи условия

Активация на акаунт