Къде в Пловдив???-22

• 56 885
  • 735
  •   1
Отговори
# 510
аз не разбрах хубаво ли е или не е?
Обслужването е страхотно, но обстановката е кофти Crazy

# 511
  • Пловдив
аз не разбрах хубаво ли е или не е?
Обслужването е страхотно, но обстановката е кофти Crazy

страхотно,ако нацелиш мацката

неделите ги поема една леля,на която света е крив

# 512
  • Пловдив
Паспортът излиза в давност след 1 г и 3 месеца след изтичането на срока.
Може ли пак да обясниш, че нещо не разбрах ... newsm78.  Паспорт /или каквато и да е друга вещ/ със сигурност не може да ИЗЛЕЗЕ в давност. Има давностен срок, след изтичане на който не могат да те санкционират за това, че не си си върнал паспорта. В някое РПУ ли са ти казали, че давността е 1 год и 3 мес?

Леля ми март месец оправяха документите на братовчед ми, защото ще заминава да следва в Америка, та и тя ми каза съшото. След като мине година и три месеца от изтичането на паспорта не се дължи глоба. При нас става въпрос за 4 РПУ.

# 513
  • Пловдив
 Благодаря за отговорите! newsm78 освен да изчакаме още 1 месец, за да станат 1г и 3 м и да се пробва дъщеря ми  Simple Smile Така или иначе е закъсняла, а  за сега няма нужда от паспорт и не е забелязала, че е изтекъл.

# 514
За слънцезащитните кремове и аз да споделя мнение на дерматолог: фактора определя колко време кожата остава защитена. Ако детето се маже достатъчно често изобщо не е нужно фактора да е толкова висок като 50-според лекаря тези с фактор 50 са доста тежка химия. На мен даже ми препоръча за възрастните-мазане на 6 или 8 фактор на често, вместо с висок фактор-каза, че ефекта е същия за кожата, но вредите от химия са по-малки. От къде купувате такава био козметика? Благодаря:)

# 515
Благодаря за отговорите за слънцезащитните продукти-както винаги сте ми много полезни.И аз със същия въпрос-от къде купувате био козметика?

# 516
  • Пловдив
Май само от сайтовете или... newsm78

# 517
  • Пловдив
ДМ, Карфур - като по -евтини варианти, но не знам Карфур дали имат слънцезащитно...
По -големите аптеки..
Био и здравословните магазини /Био магазин Зелен - в една пресечка на новата Главна срещу Халите, Дрогерията на Пешеходния мост, здравословния на Опълченска, здравословния срещу стълбите на Каменица- /не съм сигурна там дали имат нещо, но може да се погледне/

# 518
Аз също не съм доволна от коментирания магазин за обувки.
На два-три пъти сме купували на децата от там. Но супер неудобно и изнервящо преживяване. Последно беше с едни сандали. Понеже бяха първите им сандали затворен тип, аз още не можех да се ориентирам кое голямо, кое е малко. Та продавачката уж ни консултира и накрая ни продаде по-малки. Толкоз малки, че и на двамата  останаха с 3-4 излизания. Вярно всеки сам си гледа и преценява, но консултантите нали са там за да подпомагат избора. Поне аз така мисля. Така или иначе ние щяхме да купим поне по един чифт и за двамата и по-голяма номерация имаше. Но тя ни убеди, че децата са за по-малките чифтове.

Съжалявам, че откланям темата в ЗА/Против магазина  Grinning.

Сега купувам каквото, където ми грабне окото. Последните "затворени" сандали ги купихме от магазинче на Ив. Вазов, близост до офиса на Мтел.

# 519
  • Пловдив
Някой да препоръча козметичка за кола маса в Кичука... да кажем в карето между сточна гара и Кауланд  Mr. Green
Много ми е важно да е внимателна, че... за деликатните зони става въпрос Blush

# 520
Шайн, я сподели за тоя аутлет, където си ходила...
И аз това исках да попитам  Hug

# 521
Момичета, да питам дали знаете за съществуването на някакъв магазин за италиански платове на бул. Македония (от страната на къщите), от Била в посока 1 РПУ, някъде след караваната се падал. Беше
ми обяснено много сложно, та може и въобще да не е там. Аз търся плътни платове или
дамаска, сетих да проверя в магазина на ъгъла на Авксентий Велешки и Хр.Ботев, другаде къде да търся?
 Да питам също tanzen къде си е махала бенките, че аз все отлагам и се чудя къде да ида,
и дали наистина след изрязването им не трябва да се взима душ няколко дни.

# 522
  • Пловдив
Там където описваш се сещам за едно магазинче с платове на килограм, но не знам дали е това.  Пада се на ъгъл с лице към Македония. Но няма плътни платове, основно са трико. И аз търсен нещо за дамаска, но не беше там мястото  Peace

# 523
  • Пловдив
Вени-аз съм чувала за този магазин,ама доколкото знам там продават по-скоро повече парчета....Но и аз знам,че се намира от страната на къщите.
Колко плътни и какво по-точно ти трябва? Магазини за платове има на Опълченска,срещу Диетичния магазин в уличката,италиански са.Други магазини има в Капана,а пък точно за дамаски-до ресторант Стария Пловдив,също в Капана...

# 524
. В някое РПУ ли са ти казали, че давността е 1 год и 3 мес?
РУП, не РПУ Wink.
В закона го пише, какво значение има даденото РУП? Законите са еднакви за всички.

Общи условия

Активация на акаунт