Къде в Пловдив???-22

• 56 747
  • 735
  •   1
Отговори
# 675
Някой питаше скоро за шампоан с Хинин на Прополис - имаше в Лекси Peace

Не знам кой скоро е питал, но аз искам да попитам сега..  Grinning Вчера си взех бадемово масло и мисля да го използвам като маска за коса, а днес си взех шампоан на Milva с хинин..Искам да знам някой ползвал ли го е или дали има ефект? Чувала съм, че от хининовата вода косата растяла, но също капела..И дали ще я увредя ако комбинирам, примерно първо бадемовото масло, а после да измия косата си със шампоана? Благодаря ви предварително!  Heart Eyes

# 676
Бадемовото масло е по-удачно да го сложиш като маска в комбинация с нещо друго, да не е в чист вид. Доста омазнява, ако косата ти е смесена или мазна, имай го предвид. За шампоана - ползвам често точно този, не мога да определя дали има ефект, но ми действа добре определено Simple Smile Аз направих едномесечен курс с хининова вода - пръсках директно в корените, с цел ускоряване на растежа - и ефект имаше, много видим. Ако това е целта ти, по-добре пробвай с вода, вместо с шампоан Simple Smile Относно комбинирането на маслото и шампоана - няма никакъв проблем, едното не пречи на другото.
Успех!

# 677
Косата ми е склонна към омазняване и безобемна  Cry Знам, че много омазнява бадемовото масло, но ако се измие добре, мисля че няма да има проблем... А можеш ли да ми препоръчаш нещо за поникване на коса? Чувала съм за някакво лекарство за овце май беше, но ме е страх да го ползвам..Ако някой е ползвал ... нека пише   newsm78

# 678
  • Пловдив
Момичета, в ДМ има намаление 15% на всички шампоани и балсами за коса.

# 679
Отстрани на Панаира, преди моста има един италиански ресторант. Собственика май си готви и е италианец. Преди няколко месеца ми го похвалиха, но лично не съм ходила.
В центъра срещу Хепи до Главната също има италиански ресторант.

За торти може да питаш и Пепи от форума. Има и една сладкарница срещу училището до пожарната, в която ядохме последно вкусна торта, но не съм поръчвала и не знам, как стоят нещата.
Да, последният път когато ходихме едва не ни взеха храната заедно с чинията която и без друго беше малко като количество, а цената на храната достатъчно висока. При все тези които ни сервираха ни висяхабуквално на главите! Чесно казано не ни беше особенно приятно някой да ни следи хапките и да ни взима чиниите преди да сме ги освободили. Иначе и храната беше хубава, но последния път не ни хареса. Иначе това ни беше любимия ресторант, но уви...вече и в редките случаи не ходим там, поради по-горните причини които не мисля че са малко.
Ходили сме и на този ресторант до Мак Доналдс на центъра, но там не ми допада на мен лично обстановката все едно съм в мазе, иначе храната е по-добра от по-горе споменатия ресторант. Поне на нас повече ни хареса. Но сега си търсим, ново място за една важна вечеря- което се случва рядко, а ако не намерим нищо по-добро може би ще сме в този на центъра. В най-лошият вариант удома и аз ще си направя храната. Много благодаря за съветите.   bouquet

# 680
и мои познати много го хвалят този ресторант, пък не е като да не са били в италия и да не са видяли разликата.... чак се чудя в същия ресторант ли съм ходила.
да, храната не е лоша, но чак пък уникална, хайде сега...
също зимата не ми харесва, че страшно много се задимява от цигари. избягвам да ходя там, освен ако с някой, който много държи да е точно там.

не съм пробвала отстрани на полиграфията има един пак се води италиански - буено. пак наскоро някой ми го хвалеше, дано ми остане време да отида да го проверя...
след толкова години и толкова ресторанти - моят любим си остава хеброс, но наистина не съм имала възможност да отида скоро

# 681
... А можеш ли да ми препоръчаш нещо за поникване на коса? Чувала съм за някакво лекарство за овце май беше, но ме е страх да го ползвам..Ако някой е ползвал ... нека пише   newsm78
Мнението на моята фризьорка е, че хининовата вода ускорява растежа, но пък изтънява косъма. Ако имаш в предвид за общо укрепване виж в темата "Косопадът" има много ценна информация.
ето и линка: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=544115.msg19039537;topicseen#new
Аз не съм чувала за лекарство за овце, но съм ползвала т.н. конски витамини /Ревитаминол/, като съставка от домашно приготвена подхранваща маска за коса. Ефектът на тази маска при мен беше по-добър от специалните ампули и лосиони  на Виши , Дюкре и другите прехвалени  и неефтини марки.  Peace

Последна редакция: вт, 28 юни 2011, 23:51 от meri 68

# 682
и мои познати много го хвалят този ресторант, пък не е като да не са били в италия и да не са видяли разликата.... чак се чудя в същия ресторант ли съм ходила.
да, храната не е лоша, но чак пък уникална, хайде сега...
също зимата не ми харесва, че страшно много се задимява от цигари. избягвам да ходя там, освен ако с някой, който много държи да е точно там.

не съм пробвала отстрани на полиграфията има един пак се води италиански - буено. пак наскоро някой ми го хвалеше, дано ми остане време да отида да го проверя...
след толкова години и толкова ресторанти - моят любим си остава хеброс, но наистина не съм имала възможност да отида скоро
Като любител на италианската кухня да се изкажа и аз по въпроса за ресторантите в нашия град. В този до Панаира не съм ходила, нямам мнение. Този срещу хотел България за мен е ок, хубава храна, нищо изключително, верно че е малко схлупено, но не е чак такъв проблем. Поко Локо -  някои от ястията им, с учудване установих, са полуфабрикати, като пилешките хапки, които синът ми яде навсякъде, пиците им обаче са изключителни, класически италиански пици, които можеш да ядеш там на нетуристически места, мексиканските манджи също са ок, като цяло обаче си е квартален ресторант за семейна вечеря, но за по-така събития, не става. Буено не се нуждае от коментар, само ще спомена, че там са най-любимите ми готвачи, млади момчета, които "следваме" от ресторант на ресторант вече много години, на различните места са правили за нас уникални вечери и за 5 и за 40-50 гости, определено си заслужава да се опита храната там.

# 683
Разни хора, разни вкусове.  Laughing  Аз пък от Буено не съм очарована никак. А Поко Локо ми изглежда много зле отвън, като квартално кръчме.

# 684
Искам за рожденния ден на племенницата ми да направим покани за децата и родителите.Знам че във форума има дама чиято дейност е свързана с детските партита, ще се радвам ако можете да ме насочите с информация.Предварително  благодаря!

# 685
Аз винаги съм оставала доволна от Пикантино  Peace
А за мен няма нищо по-лошо от пиците на Поко Локо, тестото беше ужасно жилаво и твърдо и двата пъти, в които съм си поръчвала  Stop

# 686
Искам за рожденния ден на племенницата ми да направим покани за децата и родителите.Знам че във форума има дама чиято дейност е свързана с детските партита, ще се радвам ако можете да ме насочите с информация.Предварително  благодаря!

В повечето книжарници има готови покани, които не са съвсем лоши  Peace

# 687
В Лекси видях едни готови на Дисни. Преди време бях взимала готови на Халмарк, но май вече не се продават.

# 688
  • Майничка
Честит имен ден на авторката на темата, на Ерин Брокович и на всички останали известни и неизвестни в темата производни на Петър и Павел, половинки и родители на такива! От здраве и късмет да се не отървете!  bouquet

# 689
  • Пловдив
Къде в Пловдив има сервиз на Мулинекс?

Общи условия

Активация на акаунт