Къде в Пловдив???-22

• 56 775
  • 735
  •   1
Отговори
# 660
  • Майничка
Къде мога да намеря детска масичка със столче с маккуин?

В Джъмбо имаше масичка с чадърче и 2 сгъваеми стола, 60% съм сигурна, че беше с количките, ама останалите 40%.... Mr. Green

# 661
Търся това плажно мляко, преди го купувах от Сани, но сега естествено няма. Ако някой го е виждал, моля да сподели.   bouquet

Продължавам да го търся. В Метро има само олио и спрей. Peace

# 662
Отстрани на Панаира, преди моста има един италиански ресторант. Собственика май си готви и е италианец.

Да, така е. На мен лично ми харесва там. Вечер се пълни с италианци, явно си го знаят и ходят при него да вечерят. Кухнята е хубава, но винената листа преди време не блестеше, сега не знам как е.

# 663
е прочети на гърба вносителя, обади му се и ще имаш млякото

# 664
Друг тапицер да ми препоръчате newsm78 Тук някои ми каза за тапицер до р-т Стария Пловдив,капана! Бях,но след кратко мислени господина каза,че не тапицирал детски столчета!

# 665
Друг тапицер да ми препоръчате newsm78 Тук някои ми каза за тапицер до р-т Стария Пловдив,капана! Бях,но след кратко мислени господина каза,че не тапицирал детски столчета!

Детско столче ми тапицираха на центъра. От голямото кръстовище на Сточна гара се тръгва по Цар Борис ІІІ и на първите сфетофари на ПУ се завива на дясно, кара се по посока павираната улица, която води към Гранда, но още преди да се излезне на нея, от дясната страна, има малка барака, която е точно на един лек завой.

# 666
  • Пловдив
Масичка и столчета с Макуин скоро гледах в детския магазин в Маркет Център на първия етаж. В Джъмбо също имаше преди, сега не знам.

# 667
  • Майничка

Детско столче ми тапицираха на центъра. От голямото кръстовище на Сточна гара се тръгва по Цар Борис ІІІ и на първите сфетофари на ПУ се завива на дясно, кара се по посока павираната улица, която води към Гранда, но още преди да се излезне на нея, от дясната страна, има малка барака, която е точно на един лек завой.

Препоръчвам и аз тази работилница, жената е много точна. Намира се почти на ъгъла на "Граф Игнатиев" и "Борислав", срещу двора на ДГ "Малкия принц".

# 668
Масичка и столчета с Макуин скоро гледах в детския магазин в Маркет Център на първия етаж. В Джъмбо също имаше преди, сега не знам.
Това до Гранда ли беше?

# 669
Момичета, моля за добър фризьор в Пловдив
  салонБОГИНЯ ДО НОВОТЕЛ-Диана

# 670
  • plovdiv
Скъса ми се дръжката на куфара, някой знае ли къде има поправка на куфари?

# 671
  • Пловдив
Това до Гранда ли беше?

Маркет Център е на улицата на Гранда. там където се намира ДМ

# 672
  • Пловдив

Препоръчвам и аз тази работилница, жената е много точна. Намира се почти на ъгъла на "Граф Игнатиев" и "Борислав", срещу двора на ДГ "Малкия принц".

Мисля, че наскоро там бутнаха цялата барака и разчистват за строеж. Но за въпросната барака не съм на 100% сигурна. Днес ще мина оттам и ще проверя.

# 673
  • Пловдив
Скъса ми се дръжката на куфара, някой знае ли къде има поправка на куфари?

Ако помниш откъде си го купила, го занеси там. Моят куфар купен от магазина за куфари на гърба на Рефан в Гранда се счупи (дръжката), занесох го там, поръчаха ми нова част директно при производителя и ми я смениха. Куфара не беше в гаранция.

# 674
Момичета, в община Тракия има обсъждане за критериите за детски градини, който го интересува да погледне и да се включи:)
http://gs-trakia.eu/index.php?option=com_agora&task=topic&am … 1&lang=bg#p16

Общи условия

Активация на акаунт