Къде в Бургас 27

• 85 911
  • 752
  •   1
Отговори
# 540
Разгледах страницата на тези Смехурани,но никъде не пише нищо за басейн  newsm78

басейнът е на комплекса,не на парти-центъра,а и може да бъркам името на фирмата,но к-с Перла със сигурност има открит басейн

# 541
А телефон за контакти някой да знае,търсих из нета,но не можах да открия.
А другаде освен там басейн за рождени дни имали в Бургас?

Нямам телефон, приятелката ми ходи на място да запазва. За други места - били сме на детски РД с басейн в един комплекс в Сарафово, но изобщо не помня името му, мога да попитам обаче. Били сме и в х-л "Приморец".

За Тити Тайс в "Зорница" не съм изненадана. Писала съм и преди. Освен лошо отношение и надписана сметка, получих и бонус 7лв за доставка на пиците  Shocked Не ми е за 7-те лева, ама ме е яд като ме правят на глупачка.

# 542
  • Burgas
Благодаря ви момичета за отговорите,мисля първо на басейна на Флората да питам,но явно ще трябва на место да отида,тъй като не намирам телефон за връзка.

# 543
  • Бургас

Нямам телефон, приятелката ми ходи на място да запазва. За други места - били сме на детски РД с басейн в един комплекс в Сарафово, но изобщо не помня името му,
Атлантис  Peace

# 544
Някой може ли да ми даде координати на много добра шивачка, моделиерка и т.н., която да ме научи да кроя и шия, т.е. да изкарам нещо като курс или стаж, за което разбира се ще си платя. Имам голямо желание, а на стандартните курсове не може да се научи кой знае колко.

# 545
  • Бургас
Цитат
Момичета видждали ли сте някъде да продават хартиени пликове, като тези, в които сипват ядки? Къде могат да се намерят на едро?

Магазин за различни видове пликове има на Републиканска(Цар Симеон), близо до светофара с Кирил и Методи, до магазина за паркет. Мисля, че съм мяркала хартиени там.

# 546
Аз затова съм негативно настроена към "Джъмбо" след като изчетох софийските теми.  Не отваряли стоката пред клиента, не приемат лесно рекламации, но и пари не връщали, а стоките много често са менте и т.н.

# 547
  • Бургас
Цитат
Момичета видждали ли сте някъде да продават хартиени пликове, като тези, в които сипват ядки? Къде могат да се намерят на едро?

Магазин за различни видове пликове има на Републиканска(Цар Симеон), близо до светофара с Кирил и Методи, до магазина за паркет. Мисля, че съм мяркала хартиени там.
Ще погледна там. Благодаря   bouquet

# 548
  • у дома
Къде мога да намеря биберони на МАМ? До сега купувах от Пикадили, но там няма от седмица, а сме с един-единствен  Tired

# 549
Къде мога да намеря биберони на МАМ? До сега купувах от Пикадили, но там няма от седмица, а сме с един-единствен  Tired
Продукти на МАМ има в детския маказин Куалити, който е на ул. "Кирил и Методий"

# 550
  • у дома
Благодаря Нефертити, къде и тоз магазин, че не се сещам  newsm78

# 551
Благодаря Нефертити, къде и тоз магазин, че не се сещам  newsm78
Почти накрая на улицата до кафе Mastro Lorentzo

# 552
  • у дома
Благодаря, Нефертити  Hug

# 553
  • Burgas
Мисля,че в Славейков в магазин „Слонбалон" има продукти на Мам.

# 554
За сиренето на Веселие-близо до Патриарх Евтимий,на ул.Ал.Стамболийски има нещо като фирмен магазин,но и тук сиренето не е 6,50 а 7,90 кравето.Как е възможна такава разлика в цената? Thinking newsm78

Може ли малко уточнение за адреса, че не се сещам къде да търся! Благодаря!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт