Къде в Бургас 27

• 85 912
  • 752
  •   1
Отговори
# 90
  • Бургас
Здравейте момичета, бихте  ли подкрепили  страницата ми в фейс бук   bouquet
http://www.facebook.com/pages/%D0%9B%D0%BE%D0%B3%D0%BE%D0%BF%D0% … 000748412?sk=wall

Успех и от мен!

И аз те подкрепих. Желая ти здраве и професионални успехи  - да помагаш на дечицата, които имат нужда! Hug

newsm10

# 91
  • Бургас
Здравейте момичета! За първи път пиша при Вас и се надявам да ми помогнете.
Къде (конкретно) мога да дам детска количка на ремонт?
Колелата и скърцат безумно. Смазвала съм, какво ли не съм правила и след няколко часа! пак.
Благодаря предварително.  bouquet

малко ми е трудно да го обясня. тръгваш от новата поща надолу, в посока магазин панда. малко след сфетофара има табела. минава се в едно тунелче между сградите. оправят велосипеди и колички. информацията ми е от преди няколко години, но човекът не беше много възрастен и предполагам, че още работи.

за кръщенето и аз се ориентирах да не е в бургас, поне ще си направим ексурзия.

на този линк във фейсбук какво има, че ми стана интересно.  newsm78

и да питам - препоръчайте ми детски психолог. искам само да се консултирам нещо, надявам се че няма да има проблем. само ме притеснява да не попадна на поредния алчен лекар, който ти открива един куп несъществуващи неща заради  Money Money Money

Последна редакция: чт, 09 юни 2011, 09:33 от _az_

# 92
  • у дома
Привети
Пуснаха ли вече бански по магазините? Майка ми има РД и и искам да и взема хубав цял бански, но не знам от къде  newsm78

# 93
Благодаря  ви  момичета  Hug  bouquet

# 94
Привети
Пуснаха ли вече бански по магазините? Майка ми има РД и и искам да и взема хубав цял бански, но не знам от къде  newsm78
има вече,но и аз не знам къде има хубави бански,преди си бях купила един български който се скъса на втория път,и после си купих от New Yorker-а в Мола,много доволна останах.За цял бански само се сещам в едно магазинче за бельо който се намира към магазините Егоист(ако се сещаш къде са,че не мога да обясня).
Иначе и аз приемам предложения за хубави но не много скъпи бански.

# 95
  • Бургас
бански, не знам точно какви - цели или не, има в  магазина на  Фердинандова /  кръстовщето с Ботева/, точно зад строежа на новата сграда

# 96
Здравейте момичета! За първи път пиша при Вас и се надявам да ми помогнете.
Къде (конкретно) мога да дам детска количка на ремонт?
Колелата и скърцат безумно. Смазвала съм, какво ли не съм правила и след няколко часа! пак.
Благодаря предварително.  bouquet

малко ми е трудно да го обясня. тръгваш от новата поща надолу, в посока магазин панда. малко след сфетофара има табела. минава се в едно тунелче между сградите. оправят велосипеди и колички. информацията ми е от преди няколко години, но човекът не беше много възрастен и предполагам, че още работи.

за кръщенето и аз се ориентирах да не е в бургас, поне ще си направим ексурзия.

на този линк във фейсбук какво има, че ми стана интересно.  newsm78

и да питам - препоръчайте ми детски психолог. искам само да се консултирам нещо, надявам се че няма да има проблем. само ме притеснява да не попадна на поредния алчен лекар, който ти открива един куп несъществуващи неща заради  Money Money Money

Психолозите не са лекари, само психиатрите са, така че не се притеснявай.

Препоръчвам ти Добромира Кралева - много е добра! Ще ти дам поща, защото съм загубила телефона и - dkraleva04@abv.bg

Успех!

# 97
повтарям питането си за фирма или човек,почистващ прозорци на търг.помещения

# 98
  • Бургас
повтарям питането си за фирма или човек,почистващ прозорци на търг.помещения

"Пепеляшка". Мисля, че вече го казвах някъде.
Ето тук има и оферта:

http://www.burgasinfo.com/news/view/5/28661/

# 99
Благодаря на всички,които ме насочиха къде да опаковам подаръците  Hug

# 100
Благодаря много!   bouquet Днес даже успях да го посетя.

# 101
Вратите в къщи ми са в окаяно състояние,нямаме възможност за подмяна...някой знае ли къде могат да ги пооправят малко или да ги облицоват и на какви цени...евентуално.

# 102
Търся Карти UNO. Някой да е виждал в Бургас?

# 103
Вратите в къщи ми са в окаяно състояние,нямаме възможност за подмяна...някой знае ли къде могат да ги пооправят малко или да ги облицоват и на какви цени...евентуално.

Руми,продават някакви фолиа,сами няма ли да може да се справите?Иначе нашите много стари врати сами с мъж ми си ги оправяхме,като изстъргахме боята с пистолет за горещ въздух и ги боядисахме после,сменихме и дръжките.
Иначе за ремонт,само съм чувала че около Краснодар има дърводелец,но и аз не знам къде е и колко взимат.Май с нищо не помогнах Sad

Аз пък търся да взема за бебка една топка,много мъничка,ето такава,но по-мъничка,ако някой  е купувал скоро(обиколих магазинчетата за 1 лв и за играчки и з центъра)
http://vegatoys.com/view/4569.html
на тази пише че е 14см,а на мен ми трябва още по-мъничката.

# 104
  • Бургас

за изцикляне и боядисване ни взеха по 30-40 лв на врата, но беше преди 5-6 години. ако те интересува ще потърся телефон. прави го майстор, а не фирма

Общи условия

Активация на акаунт