Къде в Бургас 27

• 85 911
  • 752
  •   1
Отговори
# 15
 Hugтука съм

# 16

И аз!  Hug За анкетата - харесва ми Стената, жалко за посегателството  Cry Cry

# 17
  • Бу-у-урга-а-ас
Предлагам авторката на темата да закове на първа страница датата на откриването на Джъмбо Simple Smile

# 18
  • Бургас
Предлагам авторката на темата да закове на първа страница датата на откриването на Джъмбо Simple Smile

А кога откриват Джъмбо? Laughing

# 19
  • Бургас
Аз да си повторя въпроса от предишната тема:
Знаете ли дали може в събота да се плати сметка за ток? И къде?

От друга тема знам, че Старата поща работи и в неделя именно заради тока и водата...

# 20
хайде и аз Simple Smile

# 21
Аз да си повторя въпроса от предишната тема:
Знаете ли дали може в събота да се плати сметка за ток? И къде?

От друга тема знам, че Старата поща работи и в неделя именно заради тока и водата...
Днес точно там платих.

# 22
аХ`Не!, благодаря за новата тема.

И на мен ми е интересно кога ще го открият. Чувала съм много противоречиви мнения за този магазин и искам да го видя.

# 23
  • Бургас
и аз харесвам стената на приказките, много интересно е направено за деца

# 24
  • Бургас
И на мен ми е интересно кога ще го открият. Чувала съм много противоречиви мнения за този магазин и искам да го видя.
[/quote]

Какви? (туй вместо запис).
Днес ходих в аико, но успях да видя само първия етаж. Не е кой знае какво, в мола на втория етаж в домашния магазин ги имат същите работи. И днес пак с изненада установих, че в мола домашният магазин на втория етаж е наполовина магазин за техника  Mr. Green

# 25

Ама точно щях да питам  Mr. Green

# 26

Какви? (туй вместо запис).

[/quote]

Че продавали пълни боклуци; че държат високи цени; че има страхотни неща, на достъпни цени; че има голямо разнообразие от стоки; че същите продукти ги има и в много други магазини. Такива работи, за това искам сама да си съставя мнение.

# 27
 Няма още информация кога ще открият Джъмбото. И те не знаят, казват само "скоро".
 pepita1973, аз съм влизала в Джъмбо София и Пловдив и личното ми мнение пак е противоречиво  Mr. Green Общо взето зависи за какво си влязъл и какво търсиш  Simple Smile

По повод анкетата, смятах утре да се разходим до там с дребния, но май успяха да я потрошат преди да я видим Стената. Нямаме оправия и туй то  Tired

# 28
  • Бургас
ivss,
Тази вечер минах покрай Стената / не с децата, защото моите са доста големички /.Оградено е с мрежа, но имаше дечица, които си играеха. Явно щетите не са толкова големи. Много беше хубаво, да видя как малките се занимават дружно, а майките могат спокойно да седнат и да ги наблюдават!
Ние със съпруга ми също обсъждахме новите придобивки на града ни. Аз изказах съмнения дали ще има средства да се поддържа направеното, но той бе прав, като каза, че ние трябва да го пазим. Само че не познахме какви ще са първите поражения.Мислехме за графити и дялкане на пейките.

Та на темата - ivss, води утре малкия в Морската. Пожелавам ви хубав ден!

Забравих да кажа, че до Пантеона имаше оградено място, където явно можеш да пуснеш кучето си да тича. Ако се научим и на това...Че ми е писнало да ми обясняват, че кучето не е на каишка, защото не хапе Rolling Eyes

# 29

Забравих да кажа, че до Пантеона имаше оградено място, където явно можеш да пуснеш кучето си да тича. Ако се научим и на това...Че ми е писнало да ми обясняват, че кучето не е на каишка, защото не хапе Rolling Eyes

И в парка в Славейков има такова място, но познай дали бабите си водят там животните.Когато им направиш забележка скачат веднага, те техните не хапели, а за изпражненията в които после си играят нашите деца хич не мислят.

ivss, точно това искам, да видя за какво става въпрос. А сега като се замисля, не мога да си обясня защо не съм ходила в магазините в София или Пловдив  newsm78

И ние днес мислим да отскочим до Морската на разходка.

Хубав ден на всички!

Общи условия

Активация на акаунт