Къде в Бургас 27

• 85 912
  • 752
  •   1
Отговори
# 330
  • Бургас
Препоръчайте ми някое хубаво заведение в Созопол за почерпка по един семеен повод, че тази година не съм ходила и не ги зная актуалните места!

1. Боруна - в Новия град.
2. Ресторантът на хотел "Селена", особено навън към морето.
3. При художниците - в Стария град.

Любимото ми - обаче не помня името, пада се срещу острова, върви се от пристанището по крайбрежната алея към Стария град. Синьо е, има и отвън статуя на моряк. Не съм ходила скоро, преди години обслужването беше невероятно.

# 331
Castiel  Wink ето координати:
0887304300 - Наска
Намира се срещу учителския институт в "Славейков", бл.165 , In Signia се казва салона в дясната част на кооперацията, до закуските. Но все не сколасвам да ида. Ще дадете отзиви:)

Благодаря, Кашпичка! Доста ми е далеч за съжаление, но все пак е добре да се знае, защото не се знае, кога може да се наложи   bouquet

# 332
Препоръчайте ми някое хубаво заведение в Созопол за почерпка по един семеен повод, че тази година не съм ходила и не ги зная актуалните места!

Любимото ми - обаче не помня името, пада се срещу острова, върви се от пристанището по крайбрежната алея към Стария град. Синьо е, има и отвън статуя на моряк. Не съм ходила скоро, преди години обслужването беше невероятно.

В Созопол любимите ресторанти  са ми  "Синята Лагуна" и  " Урания "  Peace

# 333
Писах в Бургаската тема, ама май трябваше тук.

Момичета, налага се да пътувам до Бургас и там за кратко време ще трябва да открия място където продават хубави торти. Бихте ли ми помогнали за да не се лутам. Не познавам Бургас, но предполагам, че ако ми кажете име на заведение, улица, забележителност ще се справя с карта. Само трябва да знам на къде да търся...  Peace

# 334
  • Бургас
Аз степенувам тортите така:
1. Сладкарски цех на Бакарди - на ул. Александровска до Общината
2. Амадеус - в к-с Славейков, бл. 10, с/у Практикер
3. Захаро - к-с Лазур, близо е до Флората.

Днес в Неделя е имало само 2 торти. Ако харесаш нещо от тях им се обади, знам че тортите се доставят от София.

Роза и Марс няма да ги коментирам. От втората само тулумбичките са ми любими.

# 335

В Созопол любимите ресторанти  са ми  "Синята Лагуна" и  " Урания "  Peace

Тинтина, Блу велвет, благодаря ви за идеите.  Не се сещам обаче къде се намират "Синята Лагуна" и " Урания"? Май ще се наложи да се разходя предварително до Созопол и да се огледам. Като си знам гостите, добре ще е да е място, в което има по-богат избор на черноморска риба.

# 336
  • Бургас
Steltion- от Карамела над Бакардито цеха скоро взимали ли сте? Че по едно време ги бяха развалили...А преди това бяха и моите фаворити  Peace

# 337
...Бихте ли ми помогнали за да не се лутам. Не познавам Бургас, но предполагам, че ако ми кажете име на заведение, улица, забележителност ще се справя с карта. Само трябва да знам на къде да търся...  Peace

за мен това е истинско качество, цеха е в центъра на Мара Гидик.
http://www.sladkoisoleno.com/

Ане, да знаеш само, че тук у форума в бургаската тема, сме тъкмо две логопедки - моя милост и Bluevelvet. Пиши какво те тревожи, пък ще видим как да ти помогнем.

да, да, знам. издирвам я не за мен, а за позната, която твърди, че намира координати във форума, но не били актуални. иначе 2 ръце за вас Simple Smile

Последна редакция: чт, 30 юни 2011, 06:51 от Анe

# 338
  • Бургас

За пръв път виждам, че правят и торти. Иначе закуските и сандвичите им също са много хубави.
А като цени как се тортите?

# 339
  • Бургас

За пръв път виждам, че правят и торти. Иначе закуските и сандвичите им също са много хубави.
А като цени как се тортите?
На мен също фаворит сред правещите торти във Бургас  са ми Сладко и солено! След тях харесвам само Неделя!
Като цени по мое мнение са високи (поне на фона на останалите фирми), но тортите им се правят с масло и с млечни кремове (не сметана) и това обяснява по-високите цени.
Ето тази препоръчвам аз... изпадам в блаженство само като я видя.....  Crazy
Не знаех, че имат цех на Мара Гидик! Аз ги купувам от сладкарницата на Христо Ботев (бивша Неделя).  Peace

# 340
не е задължително да се поръчва от цеха, само споделих, че е там.

Морковената ( прави се с моркови) и еклеровата са невероятнатни. Опитвала съм им домашната, тя пък е с маскарпоне.

Цените отговарят на качеството, те наистина май не пестят продукти.

# 341
  • Бургас
Steltion- от Карамела над Бакардито цеха скоро взимали ли сте? Че по едно време ги бяха развалили...А преди това бяха и моите фаворити  Peace

Скоро не сме поръчвали, жалко ще е ако са свалили качеството.

Подкрепям за Сладко и солено, забравих ги снощи и добавям гръцката сладкарница, но дано се включи някой и с по-актуално инфно за нея.

# 342
Сладкарниците  - Захаро и Сладко и солено Peace Торта от Сладко и солено можете да си вземете от ул. Хр Ботев - преди дни взех  Екелрова - цена  28лв Хубави са също Нутела, Медена
На Захаро цените са по-ниски, там фаворит ми е Японската Heart Eyes

# 343
  • Бургас
Амадеуса го избягвам вече - няколко пъти ми се случва да взимам стари неща. не торти, но все пак...
Сладко и солено не знаех че правят торти  Rolling Eyes с кой вкус приблизително бихте ги сравнили детските и като цена как са?
аз много харесвам на Бат кетъринг вкусовете, но изпълнението на детските торти им куца според мен. като дизайн.

# 344
Споделям за детските торти-лично съм се убедила ЗА МЕН че Захарото се справят най-добре.Преди седмица пак поръчвахме детска с крем ванилия и шоколад-еми супер беше на вкус,някакъв нов жълт крем са вкарали в детските.Поръчвала съм от Роза и Неделя-НЕ доволна.
Сладко и солено за детски не съм взимала.
От цеха над Бакарди последната торта която поръчвахме имаше вкус на пластмаса(нещо от крема)
За торти за големи и аз съм за Сладко и солено,Неделя,тортите от сладкарницата на ТОха(те ли са на Баткетъринг,че май сладкарницата до Тоха я няма вече),Захаро
Аз лично Амадеус не ги харесвам на вкус.
Роза,Ани,Марс-не са ми по вкуса също.
О,добавям и тортите от Ултрата,и за деца са им хубави,но няма голямо разнообразие.

Общи условия

Активация на акаунт