Къде в Бургас 27

• 85 912
  • 752
  •   1
Отговори
# 345
  • Бургас
... сладкарницата на ТОха(те ли са на Баткетъринг,че май сладкарницата до Тоха я няма вече)...
те са, да
а от гръцката сладкарница съм взимала торта доста отдавна- беше с извара Rolling Eyes на мен ми беше гадна, но всички други много я харесаха. не съм повтаряла.

# 346
Споделям за детските торти-лично съм се убедила ЗА МЕН че Захарото се справят най-добре.Преди седмица пак поръчвахме детска с крем ванилия и шоколад-еми супер беше на вкус,някакъв нов жълт крем са вкарали в детските.Поръчвала съм от Роза и Неделя-НЕ доволна.
Сладко и солено за детски не съм взимала.
От цеха над Бакарди последната торта която поръчвахме имаше вкус на пластмаса(нещо от крема)
За торти за големи и аз съм за Сладко и солено,Неделя,тортите от сладкарницата на ТОха(те ли са на Баткетъринг,че май сладкарницата до Тоха я няма вече),Захаро
Аз лично Амадеус не ги харесвам на вкус.
Роза,Ани,Марс-не са ми по вкуса също.
О,добавям и тортите от Ултрата,и за деца са им хубави,но няма голямо разнообразие.
Интересно.....Не харесваш Амадеус, а харесваш тортите на Ултрата....Ултрата зареждат от Амадеус hahaha

# 347
И ние сме фенове на тортите на Захаро. От Амадеуса купуваме само торта "Листо" , но пък преди няколко дена приятелка имаше повод и беше взела "Моцарт" /аз не съм я виждала досега/ и също ми хареса.
На последния детски РД на който беше канен сина ми, тортата беше от сладкарницата срещу Технополис  и беше много вкусна.

И да попитам отвориха ли вече Джъмбо?

# 348
Между другото в МОЛ-а има бълхи и съм нахапана ужасно. Казвам го на 99,9 % , понеже имам 2 приятелки, които работят там и също са нахапани, да не говорим, че единият ден ме заболя кракът докато стоях в един магазин, но беше неудобно да се чеша пред хората. Точно на същото място в момента имам 4 кърваво червени пъпки от ухапване. За съжаление съм си пренесла бълхичката в панталона и сега цялото ми тяло е ... да не ви говоря. Тези, които са хапани сигурно знаят как сърби, по-зле от шарка.  ooooh! Смятам да се пръскам вече преди да отида там, най-сериозно ви го казвам.

# 349
Благодаря ви за координатите, момичета!  Peace
Утре ще разгледам града ви!  Simple Smile

# 350
  • Бургас
Аз пък вземам от Ани винаги когато ми трябват торти

# 351
момичета, някоя от вас да ходи на фитнеса до Икономическия техникум - Джъмбо? Интересувам се каква е цената за едно посещение и на картата, има ли доста хора ...

# 352
  • Бургас
Между другото в МОЛ-а има бълхи и съм нахапана ужасно. Казвам го на 99,9 % , понеже имам 2 приятелки, които работят там и също са нахапани, да не говорим, че единият ден ме заболя кракът докато стоях в един магазин, но беше неудобно да се чеша пред хората. Точно на същото място в момента имам 4 кърваво червени пъпки от ухапване. За съжаление съм си пренесла бълхичката в панталона и сега цялото ми тяло е ... да не ви говоря. Тези, които са хапани сигурно знаят как сърби, по-зле от шарка.  ooooh! Смятам да се пръскам вече преди да отида там, най-сериозно ви го казвам.

Супер!
Преди най-интересното в МОЛ-а бяха клатещите се плочки, а сега - бълхите!

# 353
  • Бургас
От персонала на един от магазините в Мола знам че дрехите идват с бълхи и ги водят на обезпаразитяване. А хората, които ги разопаковат са зверски нахапани  Close

# 354
Ето, значи не съм луда.  Crazy Явно бълхите са плъзнали от този магазин навсякъде.

# 355
  • Burgas, Bulgaria
Стига бе,бълхи!?Кажи кой е магазина,че да не ходим в него.

# 356
Според мен няма нужда да казва, аз ходя в най-скъпият и пак ме хапят. Бълхите са толкова скокливи, че ... След това убих едната в тоалетната вкъщи. Дано е била само тя.  Praynig Все пак днес ще търся "Айкън" .

# 357
Бълхите са нападнали Бургас поне от миналата година. Много деца бяха нахапани, моите също, само че мина доста време докато разбера от какво точно са тези пъпчици. Миналото лято знам, че пръскаха против бълхи дори в Окръжна болница.

А за тортите - всичко е въпрос на вкус, фирмите не са много, едва ли има някой да не е опитвал тортите на всички тях, обаче що се отнася до външен вид и разнообразие детските торти на Розата нямат конкуренция.

А аз всъщност влязох в темата да питам за цирка - някой има ли вече впечатления, кога са представленията, какви са цените, какви животни има?

# 358
  • у нас

А аз всъщност влязох в темата да питам за цирка - някой има ли вече впечатления, кога са представленията, какви са цените, какви животни има?

къде има цирк?

# 359
  • Бургас
И аз с въпрос-къде е цирка?

Общи условия

Активация на акаунт