Къде в Бургас 27

• 85 911
  • 752
  •   1
Отговори
# 360
  • Пловдив
Ето, значи не съм луда.  Crazy Явно бълхите са плъзнали от този магазин навсякъде.

Не си луда, преди 2 дни така ме нахапаха гадовете и едвам сварих да очистя една, не можех да повярвам, че е бълха.Като крастава бях ...  Sick

# 361
И аз с въпрос-къде е цирка?

До Колежа по туризъм /до хотел-ресторант "Цурк", не съм много сигурна за името
Цени: Деца над 3 год. - 10 лв
Възрастни: от 10 до 25 лв според това в коя зона е местото

Последна редакция: чт, 30 юни 2011, 14:12 от Miratrix

# 362
Интересно.....Не харесваш Амадеус, а харесваш тортите на Ултрата....Ултрата зареждат от Амадеус hahaha
[/quote]
за първи път чувам че зареждат от Амадеус,на нас са ни казвали че ДЕТСКИТЕ торти си ги правят в Ултрата,не един детски рожден ден сме празнували там.За другите торти-може и да ги носят,или сега да са почнали да ги носят.

А на БАткетъринг сега откъде може да се поръчва торта???

За бълхите-аз мисля че просто са плъзнали из целия град,от известно време се появява по някоя бълха вкъщи,а живеем на последния етаж и в блока няма животни,не ходим на село и т.н.И как в МОЛА ще има бълхи,направо съм в чуденка,или как дрехите ще пристигат с бълхи,откъде идват тези дрехи все пак.

Цирка мъжът ми каза че е на Балкански,но и ние нямаме отзиви още,и аз ще следя ако някой е ходил за мнение.И за цени на билетите.

# 363
Моето дете  много  харесва представленията на  цирк Балкански , особено  разходките с  кон преди представлението  , и   разбира се  шегите на клоуните  Grinning За малки деца  го препоръчвам , надявам се да дойдат и  до Несебър  тази  година   Simple Smile

# 364
  • Бургас
Между другото в МОЛ-а има бълхи и съм нахапана ужасно. Казвам го на 99,9 % , понеже имам 2 приятелки, които работят там и също са нахапани, да не говорим, че единият ден ме заболя кракът докато стоях в един магазин, но беше неудобно да се чеша пред хората. Точно на същото място в момента имам 4 кърваво червени пъпки от ухапване. За съжаление съм си пренесла бълхичката в панталона и сега цялото ми тяло е ... да не ви говоря. Тези, които са хапани сигурно знаят как сърби, по-зле от шарка.  ooooh! Смятам да се пръскам вече преди да отида там, най-сериозно ви го казвам.

Супер!
Преди най-интересното в МОЛ-а бяха клатещите се плочки, а сега - бълхите!

и най-вече подскачащите и пощещи се клиенти  hahaha

торти на Бат кетъринг могат да се поръчат в заведението до тох-а мисля. аз от там съм поръчвала винаги, не ми се вярва да са го променили.

добре че е форума да разбера че има цирк  Crazy и аз чакам за инфо  Simple Smile

# 365
Има цирк, надуват ми главата  по цял ден рекламите им. До колкото чух от 29 юни е .

# 366
Доста късно,но мога ли и аз да се запиша в новата Бургаска темичка!  Hug
Къде в Бургас има детски магазин с голямо разнообразие от шапки!?Опитвам се да намеря шапка на малкия тип каскет с козирка,но никъде досега не съм видяла!Навсякъде са стандартните шапки с козирка!
Благодаря ви! Simple Smile

Последна редакция: чт, 30 юни 2011, 14:40 от hriskata8610

# 367
  • London, baby
Издирвам координатите на  логопед Теодора Цинцарова. Благодаря!
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=579761.330

# 368
  • Бургас
От персонала на един от магазините в Мола знам че дрехите идват с бълхи и ги водят на обезпаразитяване. А хората, които ги разопаковат са зверски нахапани  Close
кой е този магазин?! Напиши го, плийз! Тази вечер ще ходя с дружка там, да го избегнем със сигурност, ако може...  Sad

# 369
Просто си сложи в колата спрей против насекоми и се пръскай преди да слезеш от нея. Аз така действам от днес. Е*ати МОЛА !

# 370
  • Бургас
тези за комарите (Аутан) вършат ли работа? Или трябва сега и за бълхи да търся?!
Ама по-добре да се пише тук кой е виновника та да се вдигне шум, че да вземат мерки бе!!! Бива ли такова нещо! В потрес съм!  Shocked

# 371
Аз имам едно с червена капачка и пише, че върши ама как се казваше...
 "Autan - Спрей
Autan Family Спрей против ухапвания от комари и други насекоми.
Autan Family Спрей е нов репелент, който защитава ефикасно от ухапвания на комари, мушички, конски мухи и други насекоми. Нанесен върху кожата, Autan Family Спрей защитава ефективно 3-4 часа. Балансираната му формула е изключително ефективна и специално адаптирана за деца и възрастни с чувствителната кожа. Овлажнява и леко ароматизира кожата."

Аз го казах, в смисъл, че те бълхичките едва ли стоят кротко в един магазин.  Rolling Eyes Скачат си кораво и трябва да се взимат мерки изобщо като се отива към МОЛ-а.

Да, нека момичето ако не и е проблем да каже. А според мен трябва да се потърси помощ от ХЕИ и то от управата им.

Баси случая...

# 372
Да, нека момичето ако не и е проблем да каже. А според мен трябва да се потърси помощ от ХЕИ и то от управата им.

Баси случая...
   Peace  Peace  Peace
Смятах утре да ходя с детето, ама май ще го оставя при леля му!  Close

# 373
  • Бургас
Извинявам се за напрежението, което породих.
Не искам да споменавам името на магазина, защото не съм пряк свидетел и инфото ми е още от отварянето на МОЛа, а тогава никой не се е оплаквал от паразити.

# 374
Това за бълхите е доста ужасно! Дано ги разкарат скоро. Shocked

Иначе за сладкарниците - преди няколко години си поръчах торта за рожден ден от Марс. Исках да е тип тортите, които имаше масово по банкети и сватби през 90те (те и сега изглеждат подобно, ама имат различни кремове и други модификации)- от тези правоъгълните, с бял фондан отгоре, с меки захарни розички, тънки блатове и стандартен тогава крем. Решавам аз, че това е нещо много елементарно, ама се оказа, че не е. Това, което получих, нямаше фондан, а някакъв смотан бял крем, розичките също бяха от крем- маслен, не твърде приятен, блатовете бяха дебели, кремът също нямаше нищо общо. А съм сигурна, че някои от тортите, които съм яла навремето, са били от Марс. Та не ги препоръчвам, тортата дори сама по себе си не беше особено вкусна.
Но бих дала шанс на друга сладкарница, ако знаете някоя, която би се справила с тези не твърде конкретни и ясни описания Grinning   bouquet.

Общи условия

Активация на акаунт