Къде в Бургас 27

• 85 911
  • 752
  •   1
Отговори
# 420
Здравейте мами от Бургас!
Моля ви за малко съдействие. Бихте ли ми помогнали как лесно се стига до следните два магазина:
Делфин – ул.Шейново 32(зад Операта)
Слънчо – кс.Меден рудник, зона А, Търговски център 383(срещу Пощата и Църквата)

Братовчедка ми, която е от Варна ги издирва (така, че ще влезе от посока Варна). Там по инфо на вносителя вече се продават бебешки колички Espiro.
Също ако някой може да каже кой от двата е по-добре зареден и ще има по-голям избор на въпросната марка.
Благодаря ви предварително.     bouquet

# 421
  • Бургас
Предлагам ти да ползва www.bgmaps.com . Виждам че имате точните адреси, можете да зададете маршрут и ще ви излезе на картата. За паркирането до Делфин е сложно, но можете да ползвате платения паркинг на операта или синята зона.

# 422
  • Бургас
Момичета,някой друг има ли информация за Джъмбо,посетихте ли го?Интересува ме дали има стикери за стена,не с детски мотиви от типа на мечо Пух и т.н. Laughing.Видях едно майче преди време,че беше взело страхотни стикери с флорални мотиви,та ми е интересно дали има и в Бургас?

В бургаската тема има коментари за Джъмбото. Иначе, на въпроса ти, да има стикери, и детски и флорални.
Благодаря за информацията  bouquet.

# 423
Предлагам ти да ползва www.bgmaps.com . Виждам че имате точните адреси, можете да зададете маршрут и ще ви излезе на картата. За паркирането до Делфин е сложно, но можете да ползвате платения паркинг на операта или синята зона.

Благодаря ти. То малко акъл му трябва на човек, но на време да му дойте doh

А този Делфин сигурно е някъде  в центъра щом, е зад операта?

# 424
  • На морето!
Препоръчайте ми добра шивачка за официални рокли, която се справя добре с изчистени модели и има платове- т.е. не се налага аз да ходя да си търся. Досега нищо не съм си шила и нямам идея къде да ходя.

# 425
  • Бургас
Препоръчайте ми добра шивачка за официални рокли, която се справя добре с изчистени модели и има платове- т.е. не се налага аз да ходя да си търся. Досега нищо не съм си шила и нямам идея къде да ходя.
  Аз знам една шивачка ,която работи от години и се справя много добре. Намира се в Зорница бл. 10 ет. 12 там й е ателието ,където шие ,но за съжаление незнам телефона й ,нито дали има готови платове най - добре да провериш на място ,ако решиш.

# 426
  • София
аз пък си търся хубав  солариум около новата поща, по възможност вертикален  Praynig

# 427
  • Бургас
аз пък си търся хубав  солариум около новата поща, по възможност вертикален  Praynig
Солариум има във фитнес Джимбо,намира се зад Свободния университет,долу в подлезчето,където има и ресторант.Близо е до спирката срещу новата поща.Стълби има и от тази страна и от страната на паркинга,който е към БСУ.Не знам дали го обясних добре  Laughing,на лесно място е.Има и веритикален и хоризонтален солариум.

# 428

в центъра е
като питате ще ви опътят хората,ако не можете да се оправите с картата.За другия магазин в к-с Меден Рудник-не знам къде е ,не съм ходила.

# 429
  • Бургас
Търся  летящи фенери ! Някой знае ли къде продават?

В Бургас не намерихме и си поръчахме от тук: http://www.skylanternsbulgaria.com/ Peace

Супер, tks  Hug

# 430
Момичета,трябва ми идея за подарък на 12 год.момиче-нещо до 40лв?То било много сложно да търся подарък за голямо дете.... Rolling Eyes

# 431
  • Бургас
 smile3521
Ако си в центъра иди до TALLY WEiJL, има приятни потничета, тенисчици, къси панталонки, а като допълнение към тях можеш да харесаш, пак там обици и/или гривни. Зависи от стила на детето, но там все ще му харесаш нещо.
Ако не ти е удобно в центъра, в Кенвелото можеш да направиш аналогични покупки.

# 432

в центъра е
като питате ще ви опътят хората,ако не можете да се оправите с картата.За другия магазин в к-с Меден Рудник-не знам къде е ,не съм ходила.

Благодаря ти, Denito.
А в Делфин дали имат всичко на Espiro, защото се колебаем между няколко модела и ми се иска да може на едно място да ги сравнят (брат'чедката и мъжа и)? Все пак ще се вдигнат от Варна само заради това!

Последна редакция: ср, 06 юли 2011, 11:08 от RoniBonboni

# 433
  • Бургас

Аз съм доволна от две шивачки, имат и платове при тях. Шила съм си и официален тоалет и останах много доволна. Ателието им е в една от уличките отстрани на хотел България. Скоро не съм ходила, но предполагам, че още са там. Това са им тел.номера: Ваня - 0887366988 и Стефка - 0885783898.

# 434

Аз съм доволна от две шивачки, имат и платове при тях. Шила съм си и официален тоалет и останах много доволна. Ателието им е в една от уличките отстрани на хотел България. Скоро не съм ходила, но предполагам, че още са там. Това са им тел.номера: Ваня - 0887366988 и Стефка - 0885783898.

Аз пък не съм доволна от тях, защото много ме бавят. Голямо чакане, накрая даже им подарих един панталон, да си го имат. Иначе за доброто - добри са, това не го оспорвам!

Общи условия

Активация на акаунт