Къде в Бургас 27

• 85 911
  • 752
  •   1
Отговори
# 450
  • Бургас
Здравейте дами днес  трябва да си  купя бански  въпроса е от къде  
 Peace

Зависи какъв бански търсиш, но разнообразие има в магазина за бельо, на ъгъла до кафе "Малибу". Не знам как се казва, но улицата е "Георги Кирков". Хубавото там е , че можеш да комбинираш горници с различни долници и обратното  Peace
Само откъм цели бански беше зле зареждането , а аз точно такъв си търся  Rolling Eyes

# 451
  • Бургас
Някой знае ли къде точно се намира къмпинг Крайморие и какви са там условията.....питам в тази тема ,тъй като не мога да пиша в подфорума ,,На път''.

# 452
  • Бургас
magare Благодаря искам половинки и може би това е магазина за мен защото ако взема правилната горница долницата ми е винаги голяма

Peace

# 453
...Аз си купих от "Джъмбо", но не цели стелки а само предна част и още едни  само за пети. Доволна съм, не ми се пързалят напред краката.  Peace
[/quote]
На какви цени бяха?

# 454
  • Burgas
Някой знае ли къде точно се намира къмпинг Крайморие и какви са там условията.....питам в тази тема ,тъй като не мога да пиша в подфорума ,,На път''.
Къмпинга се намира като влезеш в квартала караш само по главната,покрай морето,държиш само този път,то май няма и друг асфалтиран и най накрая на пътя е къмпинга.Къмпинга е ограден с ограда,вътре има бунгала,едно хотелче отдолу със заведение.Аз съм ходила там,но не съм оставала с преспиване и незнам как са вътре бунгалата и хотела,иначе на външен вид добре изглежда,май доста хора ходят.

# 455
  • Бургас
...Аз си купих от "Джъмбо", но не цели стелки а само предна част и още едни  само за пети. Доволна съм, не ми се пързалят напред краката.  Peace
На какви цени бяха?
[/quote]

Около 2 лв.

# 456
  • Бургас
Благодаря anik79 за отговора.

# 457
  • Бургас
Цитат
защото ако взема правилната горница долницата ми е винаги голяма

дай Боже всекиму такъв проблем  Grinning Доста модели бански имаше в магазина за бельо на Гурко. Моите пък ги взех от един магазин на Фердинандова до Профсъфзния дом, който е сега нещо като втора употреба, но са нови, наследени от предишния магазин там и ги теглят, моите излязоха 3 лв. 
Стелки си поръчах от Ибей, 4 броя за 1 паунд, могат да се слагат където има нужда, аз например по 2 на пета, че много набивам.
И да понахалствам пак за ремонт на прахосмукачки в центъра или на място  Rolling Eyes

# 458
Заведение с детски кът, но не надуваеми замъци и подобни, които са в морската градина?

# 459
Търся шевна машина, нещо по-евтино, но да не е някой боклук еднодневка. Трябва ми за елементарни шевове - прави тигели, като за подгъв на някой по-дълга дрешка. Някой да има идея?

# 460
  • Бургас
Заведение с детски кът, но не надуваеми замъци и подобни, които са в морската градина?
  Заведение с детски кът аз знам в к -с  Б -тя Миладинови до хотел Драма. Детският кът се намира във вътрешната част на кафето и доколкото видях имаше някакви катерушки.

# 461
  • Бургас
някой виждал ли е подобни къщички? http://www.bimbomaniabg.com/detska-igrachka/1382.html. за предпочитане да има избор между 2-3 модела  Rolling Eyes

да не е в джъмбо, обаче, далече ми е

# 462
  • Бургас
искам да се разходим някоя вечер до Слънчев бряг, някой знае ли как стои въпроса с паркирането, има ли някъде удобен платен паркинг

# 463
искам да се разходим някоя вечер до Слънчев бряг, някой знае ли как стои въпроса с паркирането, има ли някъде удобен платен паркинг

това е интересен въпрос. Аз разбрах, че из трябва задължително да паркираш на синя зона. Ако намериш место другаде, ту вдигат колата с паяк #2gunfire

# 464

Има синя зона и там. Но работи до по-късно, мисля, че 24:00 .

http://www.burgasinfo.com/news/view/56/28255/

Общи условия

Активация на акаунт